![]() |
Re: Vand piese auto pentru masini import, originale si producatori
LA MULTI ANI 2009
PROGRAM ANU NOU 1 IANUARIE INCHIS 2 IANUARIE INCHIS 3 IANUARIE INCHIS 5 IANUARIE 8-18 PE data de 5-6 IANUARIE s-ar putea sa fie inventar |
Pentru domnul cu Pegeout 306 va rog completati talonul de pe situl nostru , identificarea acestei piese necesita numarul de caroserie si serie motor
Va multumim Ofertele gernerale se realizeaza pe www.cormar.ro/formular.php sau [email protected] persoana contact SARIGHIOLEANU LUCIAN |
Buna ziua si La Multi Ani!
sper ca postez unde trebuie.am nevoie mare de: rulment sarcina suport arc si bieleta antiruliu(amandoua pentru dreapta spate).daca se poate un pret si metoda\timpul de livrare.Mentionez ca nu am gasit asa ceva in mai multe judete\locuri. Multumesc anticipat JMZBA133200347289 Mazda 323C 10.1995 Benzina 1324cmc 54 Kw |
Quote:
Rulment sarcina arc suport spate = 265 ron (SACHS GERMANY) Bieleta antiruliu = 70 ron (Original) in caz de comanda va rog sa ne contactati la [email protected] sau 0728023791 persoana contact SARIGHIOLEANU LUCIAN |
Quote:
As dori sa aflu pret, producator si posibilitati (timp si costuri) de livrare. Totodata as dori sa stiu daca rulmentul roata fata se comercializeaza si ca element separat pentru acest tip de autoturism. |
1 Attachment(s)
Quote:
1.Kit rulment roata fata = 330 ron (FAG GERMANY) *pentru o singura roata *pentru ofertaraea celorlalte piese e necesar numar identificare caroserie pentru mai multe informnati legate de transport si conditi de livrare va ro g sa intrati pe www.cormar.ro/formular.php sau [email protected] |
Salut,
Pentru alfa romeo 156, 1.9 Jtd, 85 kw, tip motor 937A2.000 an 2004 kit ambreiaj + volanta la ce pret ai? Mersi. |
Quote:
1.Kit ambreaj = 965 ron (SACHS GERMANY) 2.Volanta = 2500 ron (SACHS GERMANY) pentru mai multe informati in trati pe www.cormar.ro/formular.php sau 0728023791 |
salut,
caut piese noi pentru un nissan 200SX, s13, 1991, 1.8turbo, motor ca18det: 1. cuzineti palier 2. cuzineti biela 3. pompa apa 4. pompa ulei 5. set complet garnituri motor 6. set segmenti termostat set prezoane chiulasa curea distributie rola intinzatoare rola ghidaj filtru ulei bujii denso iq22 piston vibrochen ax cu came suruburi biela scaune supape etc. ce am nevoie de un set motor multumesc |
Quote:
www.cormar.ro/formular.php sau [email protected] |
macara electrica pentru audi A4 din 1996 ???
bine , de fapt mie imi trebuie doar clipsurile care de prind intre macara si geam ... |
Quote:
|
Renault Megane sedan 1.5dci 60kw tip motor K9K-D7
-discuri fata/spate -placutele aferente altceva decat cele stoc Opel Corsa C 1.4 66kw tip motor Z14XEP -discuri fata + placute -tamburi spate Multumesc |
www.cormar.ro/formular.php
iar la Renault nu se oferteaza decat cu placuta ovala insotitase datele tehnice an,kw |
te referi la placuta ovala de pe stalpul usii ??
|
da.la pasager
daca poti sa-i faci o poza sau sa o copiezi in formatul respectiv si sa completezi formularul la cealalta masina a facut oferta pe mail |
stiu...am primit mailul
o sa-ti trimit si eu mail acum cu datele personale si adresa pt livrare ! o sa ma duc acum sa fac o poza la respectiva placuta sa trimit o cerere si cu ea mersi |
Quote:
|
pompa benzina golf 3 1.8 55kw an 1994 variant pompa din rezervor ai? kit distributie acelasi motor? astept reply
|
Quote:
www.cormar.ro/formular.php |
Salut.
Brat stanga punte spate pentru Peugeot 206 1.4 HDI 2006 5 usi Hatchback ai ? Si rulmentii cu care se imbina bratul de punte ? |
Da-mi te rog un pret ptr o galerie de admisie si garniturile aferente - cod motor Y25DT, 2500 cm3, opel omega, 110 kw, 150 cp, 2002, limuzina
|
Quote:
www.formular.php |
Quote:
|
Quote:
|
Buna seara 8),
Astazi am avut o bucurie mare si mi s-a taiat furtunul care iese din motor si se duce in radiator (mecanicul la care am fost l-a numit "furtun superior radiator", desi am impresia ca are alta denumire). As dori sa stiu daca se gasesc astfel de piese de vanzare. Autoturismul este un Opel Vectra A din 1992 pe benzina, motor 1.6. Mentionez ca locuiesc in Iasi. Va multumesc pentru raspuns. |
Quote:
|
Salut,
Pentru Alfa 156, an 2004 ai cumva brat inferior + brat superior fata stanga,dreapta si daca da la ce pret. Mersi! |
pentru un Ford Maverick (terrano 2) din 94 , motor 2400 cmc benzina ma intereseaza :
toate curelele la motor + cea de servo + filtru ulei , benzina, bujii,fise bujii, amortizoare fata + spate, sistemul de evacuare + garniturile de la evacuare + prezoane cu tot cu piulita fata spate!! Ma intereseaza pretul la fiecare in parte, fa-mi te rog o lista si trimite-mi pe PM ms!! |
Pentru cel care a postat anuntul ALFA ROMEO va rog mai multe date despre masina
serie identificare caroserie are 17 cifre |
Ofertam filtre K&N pentru orice masina
|
salut mar interesa si pe mine urmatoarele piese! si as vrea preturile! pt opel MANTA DIN 77 cu motor de 2200cm .tip motor cih,si cod 22E,116 hp,motoru este de rekord! an 85 cam asa cu injectie multipunct ,jetronik!
ma intereseaza discu de ambreaj si placa de presiune cu rulment(raog daca se poate preturi separate pt fiecare sau la pachet) bujii pt el, capac delcou .set fise,si luleaua, va multumesc anticipat cu respectt! |
am dat si eu un reply la un mail primit cu oferta de discuri si palcute la un corsa c !
sper sa le primesc maine-poimaine ! am mai completat formularul cu urmatoarea cerere : arcuri+amortizoare fata / spate aparatoare noroi fata stanga / dreapta scut motor si parca am mai scris ceva da nu-mi amintesc ! astept mail-ul cu oferta ! |
comanda dumneavoastra a fost preluata,dupa discutia cu dumneavoastra de azi dimineata am convenit ca coletul se va trimite joi 29.01.2009 si va ajunge la dumneavoastra vineri 30.01.2009
Coletul va fi trimis prin Fan Curier cu plata ramburs |
Salut set fise si set buji, care sunt preturile? (Golf4; 1.6 SR; 101CP; 98;
WVWZZZ1JZXW181442) |
Quote:
2.Bujii = 20 ron (NGK) |
Quote:
|
ce buji sunt mai bune pt un bmw 316 coupe compact din 95 motor 1600 si e bani sunt???
|
set fishe si buji pt bmw 316 din 95 motor 1600
|
Quote:
la set fise buji ne-ar trebui mai multew date werie identificare caroserie [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning