![]() |
Re: PROVOCARI IASI
Mad Cow am eu o omega pt tine ... cand facem o linie ? :))
lasa Pm cu nr tau de tel si ID de mess sa mai vrb . |
sunt in iasi azi si maine, poate ne gasim si noi sa schimbam o vorba.
|
frate nu stiu cum arata dacia asta de care spui tu,daca spui ca e diesel cred ca are motor mare, dar sa stii ca ma tine cu oltcitul cand vrei trimite-mi un mail la danutz_200kap&yahoo.com
|
bicicleta montana .. .3 ponei putere ... se baga careva ? :D
|
Daca-i asfaltul corect si nu se baga la inaintare asta micu' cu opelu' lui dti, ma alerg eu cu tine. Numai sa nu avem surprize cu aderenta, mai ales la franare...
|
Cineva apt de joaca pentru prima intalnire de anul asta ?
|
Quote:
|
doar cu lanturi pe roti ca la cum e pe jos, patinezi si intr-a 5-a
|
ma bag eu ca mi-e dor...da peste vreo 2 sapt,ca sa fiu in tara
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
quattro tu, zyz e due :lol:
|
Oricum nu am masina gata,ma laudam doar :lol:
|
Tare asta micu', cu due :lol:. Ma bucur ca sunteti veseli. Costane, lasa ca saptamana asta facem cumva si cu fulia aia. Dragos, anu' asta n-am apucat sa ne vedem, deci...cu placere. Tot cu motorul ala de 1.3 ai ramas, pentru consum ? 8)
|
Aha.. buna treaba cu Dragos.. ;) Ar fi un inceput de an sportiv .. super, in ceea ce ne priveste ;) Incepem cu adversari tari pentru HAMBITIE ! :D Sper sa avem un an plin de realizari si impliniri pe plan sportiv si nu numai. La fel iti urez si tie Dragos. Cu toate ca motorul ala, de 1.3, parca..parca.. prea mananca asfaltul :lol: Mult succes si sper sa fiu la start.
Bafta pe toata liniuta ! |
motorul de 1.3 a primit un upgrade pe care il recunosc,ca sunt cinstit la linia de start...avea carburator ,i-am pus acum injectie...nu prea merge...si am mai castigat 5 cai din tobe...va astept
|
Injectia...e multijet sau monopixel? Si bai ză uei, am un filtru sport...am auzit ca se castiga 10 cai pe orice motor cu el :lol:. Hai sa terminam, c-or mai crede astia mici ce spunem.
|
Daca imi pun girofarul la start castig mai mult sau mai putin de 20 cp?
PLS HELP! :help: |
s-ar putea sa castigi niste puncte daca esti "norocos":lol: ,glumesc
|
Costane, nu mai trisa, ca daca-ti furtun una... :lol:
|
Quote:
Nu vreau sa imi imaginez la Dragos,cu motor de 1.3,cat consuma.Iti ia mai mult de 4% Dragos? |
Quote:
|
Baaa! Psst, ca v-ati imbatat!
|
Poate la tine pssst. La mine deocamdata vruuum, ca inca n-am pssssst :lol: .
|
Nooap! Pfsssttt! Da' mai dureaza...
|
provoc.....pana in 150 de cai
|
Te risti pe mazga asta? Dupa joaca cu mister Costel, mie mi-e foarte clar ca degeaba ma complic...Poate just for fun, da' la panarama rau, nu asa...:lol:
|
4% la ralanti...pe ora...
0-100kmh...3sec...pe ud...pe bord... |
Quote:
|
Eu ziceam ca la cum e pe jos, am putea la fel de bine sa scoatem ORICE urma de sport din asta, adica s-o facem fix la plesneala, ca de competitivitate nu poate fi vorba. Am crezut ca vrei sa-ti mai verifici masina si in sensul asta ti-am spus ca o joaca cu mine nu poate fi elocventa...cel mult distractiva :rolleyes2
|
adevarat, dar pana se mai gasesc si altii sa raspunda, poate se usuca.....la cum se prezinta vremea, sunt mari sanse sa avem asfalt uscat curand
|
mi-am adus "butoiasul" tre sa rezolv niste chestii cat de repede sa urce boost-ul ala la 0.7 sa fac niste flotari si am plecat pe vale..va salut!
|
Cand va hotarati dati o sarma, sa-mi iau imbusu' de 3 (prietenii stiu de ce 8) )
|
ehh daca ar putea imbusu ala a tau sa-mi dea si mie vreo 40 caluti :D Ce te-as mai lauda@:)
|
:) cand e de o miscare dati un pm, k eu si cu baietzi ine-am baga la ceva adrenalina si voie buna! Alfa, Astra Bertone, Honda Accord, si ink cateva. As fi curios sa vad ce iese.
|
mmm agitatie agitatie deja imi miroase a asfalt caldutz :D poate pana se usuca e gata si motorasul meu :peace:
|
Quote:
bafta |
Quote:
Daca sunteti in Iasi, ne vedem Vineri la 21 la Palat. Ne cunoastem, facem prezentarile, si poate apoi...Voia buna n-a lipsit la nici o intalnire pana acum 8) |
ce se aude ce se aude cica de mane apare iar soarele mane seara o intalnire un butoias gata de joaca :D in rest voie buna si asfalt uscat prietenii stiu de ce:rolleyes2 :peace:
|
da poate baietii sunt acum prin iasi....sau sa precizeze ei mai exact..nu?
|
Da, da. Sa precizeze, sa precizeze :-P. Chiar sunt curios ce poate arunca Bacaul la noi 8). Si mi-ar placea sa cunosc si fete noi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning