![]() |
Re: Midnight Race and Show ...11.05.2008
Acele Sunt Din Standard....
|
Faza cu DbDrag ii o premiere sa vad cum o sa fie"Vreme buna in rest se ocupa organizatorii"
|
sa ne vedem cu bine si anul asta la Baia Mare.
Sa aveti mare grija la ce firma de paza angajati, sa fie in stare sa tina publicul departe de pista sa nu se intample vreo nenorocire. Sa speram ca o sa fie vreme buna si lume multa. Bafta participantilor ! |
Se pare ca vremea tine cu noi!
http://www.accuweather.com/world-for...0MARE&metric=1 |
1 Attachment(s)
Stai linistit , ca la baia mare vor veni masini mult mai tari decat la Cluj ..De exemplu , o masina care a scos 10.8 pe sfertul de mila la King of Europe , si multe altele .....Deci nu va fi o ''labareala'' ..Daca asta chiar crezi , atunci te invit sa vezi cum va fi ...
Afisul cu intarziere......L'am pus deja in cateva locatii |
meserias afisu :)
|
din cate tin eu minte era cu TSD nu cu PD-L....totusi banii vorbesc, nu ionut? si ca sa fiu on ff frumos afisul!! imi place cum a iesit!
|
In afis apare si masina visurilor mele adik Subaru impreza wrx sti, o sa fie si ea acolo????
|
e stas afisu :lol:.am primit si eu cateva:D am sa pun prin oraselu meu :D...o sa fie un show ffff tare :lol:..si multi multi spectatori:lol:
|
Eu sunt din ferneziu pune niste afise si pe aici, k sunt vreo 2 care ar merge ;) :D :D
|
daca vretzi va pot ajuta si eu prin tautzi magheraus sa pun kteva aku m`am mutat recent aici. app asta e un user nou de la cel vechi (OhRilLy) am uitat parola era prea lung si etc nah da nu userul e important acuma :))
|
era un trailer pt show ; pe undeva...lam vazut la un prieten acasa la el...stie cineva linku sau il care cineva?
|
o sa fie si subaru stati linistiti + o mica surpriza :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
orasul asta , baia mare, este un punct de reper mare pe harta posesorilor de masini tunare & co din tara asta. Cei care au fost pe aici stiu despre ce e vorba. In Baia Mare va fi totdeauna ceva special la evenimente de genul celui din data de 11. PAna acum toti organizatorii de evenimente automobilistice din judet au facut o treaba de exceptie. Nu m-ar mira ca si de data aceasta sa iasa perfect...sau macar pe aproape.
|
Felicitari pentru organizare, o sa fie un show pe cinste si sunt sigur ca o sa iasa foarte bine totul.
|
:lol:daca o sa fie ca in clipul promo sau in poster cu bmw uri si frane de mana nu se merita:lol::-P
|
Sunt fffff happy k o sa fie si subaru 3 zile pana la eveniment!!!! :D :D
|
stai linistit ca nu o sa fie numai bmw-uri si frane de mana!! o sa fie un SHOW pe cinste
|
Quote:
|
anul trecut ati spus ca putem merge cu sotiile/prietenele ca o sa fie distractii pentru copii mici bere etc ... :evil: anul acesta sa ne ducem de acasa o sticla de apa sau o sa fie de unde lua . :???:
PS sa lasam femeile acasa ? :confused: ca ele nu au treaba cu masinile |
bogdan, de ce nu vi si tu??
|
Se pare ca va fi un show adevarat cu tot tacamul...dar din pacate masina mea inca e in lucru...<faruri ... power buster...gentile..cauciucuri..interiorul60% > dar sar putea sa vin sa va vad pe voi care ati terminat la timp(bani vorbesc).Succes tuturor,bafta!
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Mai bine va puneti sandwich-uri de acasa ca poate iar rabdam foame si plus de asta mai bine iti aduci de acasa un par si un lantz pentru vaci sa-ti legi animalu ca nu vad ce ocupatie i-ai gasii pe acolo :))
|
Quote:
|
Eu pana nu vad nu cred, ca asa a fost si anul trecut asta pe langa ca a fost un show destul de reusit. La fel le urez si eu bafta si vreme buna sa fie!
|
sa speram ca va fi vreme buna ... :-s
RMB, nu iti pui furia rosie la bataie ?:)) |
Mancare si bautura va fi din plin ..Deci nu vor fi probleme de genul asta
|
Quote:
|
furia rosie o sa fie miezul la show...si daca mai pui la socoteala si soferul...iti dai seama ce o sa iasa
|
Quote:
|
si celelalte...dar rot e taticul lor , ca sa zic asa
|
Unde Se Va Tine Pana La Urma?
|
esti bestial omule... tu ai citit threadul? :confused:
cum unde? la piatra neamt... ;) |
Heavystorm esti criminal :)) :)) :)) :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am gresit threadul :P |
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning