![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
27 Attachment(s)
Multumim Morpheus si multumim Tonny, nu aveam linkul, si nici nu vazusem emisiunea decat pe un telefon si pe o camera :)
Inca niste poze de la filmarile de ieri cu Dragos, o sa apara saptamana viitoare la aceeasi ora :) |
Aloooo....baietiiiii....colegiii....sa da'ti si voi un mesaj ceva, un telefon maine (duminica), la ce ora o sa fie intrunirea MR k sa stiu si eu mai din timp....k sunt plecat in deplasare in afara orasului, dar in judet ;)
|
felicitari kalu :)
|
Multumesc fratioare :)
|
Quote:
|
Gata Kalule,te`am inregistrat...:dance::dance::dance::dance:
|
hai mo la o cafea :)
|
Quote:
Unde si in cat timp? :boogy: |
hai la rompetrolu ala al nostru din troianu si in 20 min....sa vb si cu baietii tai de pun parasolarele sa mai puna unu.
|
de venit vin,dar cu baietii,nu stiu ce sa zic,aia sunt lenesi rau,incerc sa le dau trezirea...ne vedem acolo in 20 min...sa`l ia dracu pe susanu!
|
exact cum spuneam..plosnitele dorm...
|
:))))))))))0
|
Cand aveti timp la o ora tarzie asa si va plictisiti, puteti citi linkul urmator, nu`mi vine sa cred ce am citit acolo...
http://www.antena1.ro/forum/principa...pic.php?t=8071 |
Na'i ce sa le ceri :???:
|
da voi chiar ati citit toate 17 paginile ?
|
da sa cititi toata discutia pe toate paginile sa vezi ce mentalitate au aia care suna la garda cand aud un motor mai turat....si poate mai invata unu altu ceva ...poate se intelege diferenta intre teribilisti si "liniutari" si nu se mai baga la un loc, poate se inteleg multe...
|
cred ca strada aia Plevnei n'a fost aleasa bine (din cate am citit p'acolo), de unde si indignarea celor care n'au avut niciodata tangenta cu pasiunea cailor putere.
cred ca adevarul este undeva la mijloc si nu sunt de acord cu faptul ca prezentatorul ala a recurs la injurii pt a'si accentua punctul de vedere. |
eu vreau ca si voi astia mai mici sa inteleeti ca un teribilism in trafic nu e smecherie, nu ma refer la ce a facut Micutzu, el pur si simplu a avut ghinion, ma refer si la cazul nostru unde noi am fost asociati cu parjol, dar suntem 2 categorii de oameni, aia care se dau cu cap si cand trebuie si aia care nu conteaza unde sunt si cu cine sunt in masina se dau numai de dragu de a se da....d`aia m`am luat de unii pe bulevard acu vreo cateva zile ca tot forjau masinile fara rost p`acolo si parcasera langa noi....le`am explicat ca daca vor sa se dea...sa se dea...dar daca nu au cu cine sa se dea sa stea cuminti, nu are rost sa faci haos degeaba, macar daca vine garda sa vina ca s`a intamplat totusi ceva, nu ca a forjat unu masina si nea Gheorghe crede ca sunt raliuri si suna la garda. Acolo pe forumul ala se asociau toate accidentele cu cei care fac ilegale, si nu e corect pt ca la noi se intampla acelasi lucru, de`aia am si fost chemati la politie, dar sper ca lucrrile s`au lamurit cat de cat intre noi si ei. Iara mai e de subliniat faptu ca la noi nu exista nici o pista pt asa ceva, dar se arunca cu vb in stanga si`n dreapta in loc sa se faca o campanie si sa se faca ceva in privinta asta.
Recunosc ca si eu am fost printre teribilistii pe care acuma nu ii suport, ma dadeam prin trafic, la drum lung, etc. Dar am invatat pe parcurs unele chestii din greselile mele si ale altora si m`am potolit, acum incerc sa fac totul cu cap, si incerc sa le explic la cat mai multi ca nu e bine sa faci ceea ce am zis mai sus. Tre sa gandim matur, cand e vb de asa ceva ca totusi e un risc pe care noi ni`l asumam chiar daca nu exista trafic sau populatie pe strada. Sa reducem riscurile cat mai mult... |
frate.... parerea mea e ka pix ala e un frustrat ......
|
Nu e vorba de frustrare aici... e vorba de conceptia unor oameni ... de gandirea aia comunista cu care unii au ramas chiar daca societatea a "evoluat"... Am stat si am citit acele pagini si am putut observa gandirea limitata a unui moderator care nu dorea sa inteleaga pasiunea pentru masini si pentru o senzatie aparte. Pacat ca astfel de oameni au puterea sa-i influenteze si pe altii spre un punct negativ in ideea de a legaliza ceva...
|
da ati obsrvat ca una se zicea pe forum si alta se zicea la televizor?
|
de`a dreptu scarbos ...
|
|
frumos profilul :D
|
Eu unul nu m-as grabi sa o dau in sabloane conceptuale, sau sa etichetez cu clasica "gandire comunista". Cine stie poate omul pe alte subiecte este foarte deschis in fata ideii de "nou" de evolutie daca vreti sa ii spuneti asa.
Ceaska are mare dreptate, aici e vorba de frustrari fara doar si poate. Si cine nu are frustrari la urma urmei. El este frustrat pe ce nu intelege, este frustrat pe situatia din bucuresti, din tara, este frustrat pe saracie, este frustrat pe siguranta cetateanului. Partea nasoala este ca nu cunoaste fenomenul indeaproape si le varsa pep forum pentru ca are impotriva cui. Are cine sa-i raspunda. Nu o sa se duca in ferentari sa strige la vanzatorii de bile ca omoara oameni pentru ca nu are curajul, nu ar primi o replica la care sa se infoaie. Isi hraneste ego-ul si frustrarile cu certurile astea, si evident n-o sa fie convins pentru ca el nu vizualizeaza asta ca scop. El vrea sa se certe si sa ii injure pe "reisari" indiferent daca se intrec legal, ilegal, sau dau scartz la semafor. Acum sa zic ca e invidios este prea mult, desi baza multor frustrari asta e. Probabil chiar o fi vre-un om care merge cu 20 la ora, conduce un clio symbol, si se sperie cand pune cineva o frana brusc langa el. Si la urma urmei numai cand stai si te gandesti ca daca te loveste o masina (orice masina in orice circumstante) probabil mori sau ramai schilod pe viata si ala ia 2 ani cu suspendare. Cred si eu sa fi frustrat pe treaba asta, si cand nu ai capacitatea de a accepta responsabilitatea poti doar sa pasezi vina de la unul la altul doar se va gasi cel pe care sa poti refula. |
doamne ce topit e PIX ala... ala trebuie prins cand trece strada fraudulos si sa ii rupa careva picioarele.
|
Quote:
|
Familia MR Valcea s`a inmultit, au intrat si cei din pitesti in filiala noastra asa ca acum suntem urmatorii:
Presedinte MR Valcea: Kalu VR6 - Corrado VR6 - Show & Drag Vicepresedinte: Diablo XXX - Seat Leon Cupra - Show & Drag Media: AX Design & Sorin SYD - VW Golf IV Variant - Staff Membri: Sebi - Mitsubishi Evo 8 - Drag Claudiu - Subaru WRX - Drag Cacao - Mercedes SLK 2000 Kompresor - Drag Cipi - Opel Corsa OPC - Drag Emil - BMW 320i - Drag Jacku - BMW 730 D - Not Yet Romica - Corsa OPC - Drag Cucu - not yet - Not Yet Mutica - Skoda Octavia - Drag Puteti Vizita Blogul nostru @ www.midnightracersvl.blogspot.com Numai Bine! |
Asaaaaa.......la cat mai multi membrii :twisted:
|
s-a facut o fuziune ?:)
|
Puteti Vizita Blogul nostru @
www.midnightracersvl.blogspot.com Si cateva poze aici:;) https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea/page-175.html |
Midnight Racers Rm.Valcea @ Craiova AICI
|
https://www.youtube.com/watch?v=Rns7pziA8Ts
Videoclipul lui Micutzu la care am fost invitati si cei din Valcea la filmari dar nu am putut ajunge ...a fost in saptamana can am filmat pt ProMotor si insemna sa facem o gramada de drumuri la Bucuresti, acum imi pare rau ca n`am ajuns :( |
1 Attachment(s)
26 Martie....atentie.....Posterul vorbeste de la sine....Aviz celor din Midnight Racers...
|
Sa`i aratam si lu` Baboi clipul in memoria lui Micutzu..o sa`i zic sa bage o strofa si pt fondatorul clubului...se lucreaza si la piesa noastra intens..:pelvic_th:dance:
|
as vrea sa stiu si eu daca nu deranjez cum pot sa deschid un club de street racers cu prietenii?
|
Quote:
|
Quote:
|
miros de transpriratie nui asa ?:))
|
Quote: