![]() |
Re: Rebirth of a car
Pai spor la treaba si cat mai curand pe strazi
|
lol fordul e pe strazi ...sa fie gata pe strazi.
|
4 Attachment(s)
Uitati si pozele promise
|
1 Attachment(s)
Si inca un ford al unui prieten....de asemenea "under construction" :)
|
da mai pune si fordu lui suciu
oricum astept poze cu eleronul |
mijto capota, da chiar fordu rosu a cui ii?
ca 3 luni l`am vazut acolo, apoi s`o inchis tot si a disparut |
2 Attachment(s)
alex fordul e al lui suciu un prieten al lui driveru am scris in postul anterior ..poate nu m-am exprimat bine :D
si uite aici inca cateva poze cu "bolfa " de pe capota lui drv |
suciu ala cu ducati-u ala maroniu?
ala ce lucra pe dambovitei cumva? |
da mai ,el e
|
anuntam ca fordul intra in garaj ..pt o lunga perioada ...cand iese............IESE sub o noua forma
|
se lucreaza la eleron :D "madmax" style:D
poze curand :D |
4 Attachment(s)
Cam tarziu...dar pun niste poze cu eleronu`....la care mai este inca de lucru...
|
2 Attachment(s)
Si inca niste poze cu noile faruri cu angel-eyes;)
|
putin copiata masina,putina originalitate nu strica .intra pe club opel si ai sa vezi ce inseamna asta ,sunt acolo niste rekorduri c adevarate.daca nu ma insel mai un taunus cu aspect asemanator
|
Copiata dupa ce?
|
dupa a lui ala ce lucra pe dorobantilor smtraxx sau asa ceva.
copiata dupa monstrozitatea facuta de smoke |
Quote:
|
din ce material sint flansele de la roti ? dacas tot ai umblat la frine de ce nu ai pus 4 fuzete complete de scorpio , cele cu discuri mari fata / spate ?
nu te supara ca am zis . |
nu va semana cu celalalt ford taunus. o sa fie ceva diferit.prinprimavara speram sa fie gata.nu ma fi masina de show.tema va tine de clasic.strict clasic
|
1 Attachment(s)
La frane nu am umblat deloc, dar multumesc pt sugestie. Chiar ma gandeam sa pun frane pe discuri si pe spate.
Pun o poza ca sa vedeti cum va arata fata masinii, sa nu mai zica lumea ca e copie. |
spor la treaba ,imi place ce se intrevede :D 8)
|
sincer nu cred ca o sa iasa ca barracuda aia dar succes.la fel am incercat la rekordul meu fata de charger
|
vom vedea:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Ma gandesc sa fac o grila custom din inox, dar......poate se mai schimba planurile pe parcurs.....
|
the biach is alive:P
|
adica e adevarat zvonul :D
|
6 Attachment(s)
A intrat fordu la vopsit.............:D
|
de pleoape numai u poti sti..:-P dar l-ai cumparat cu 1.6 park..si care e TC3?
cum si-a pus cel cu taunele rosu jante cu 6 prezoane(ARO 10 cred sau USA) ..cu flanse..sau? |
La fel cum mi-am pus si eu cu 5 gauri....folosind flanse. Jantele acelea sunt din tabla nichelate, de la ceva jeep. Taunusul ala acum este alb....si tot fara motor:D
|
totusi..care e TC 3, al tau sau al lui smtraxx?
Quote:
|
3 Attachment(s)
ceva poze cu fordul alb...am eu ..era la vopsit in timp ce faceam eu sutica mea
|
2 Attachment(s)
Uitati ceva fff original ce vreau sa pun pe motor.....
Si bine-nteles evacuare dubla:D....ca nu degeaba am scos rezervorul original...... |
daaa..geometrie variabila, sa vdm cum rezolvi cu carbul si alimentarea benzinei..pompa electrica + cea mecanica + regulatorul de benzina..aia e buba cea mare..restul e mai usor :)
ma gandec la un sistem fain de "racire", un intercooler mare cu 2 intrari paralele pe sus, si 2 iesiri laterale pe jos :twisted: :twisted:, 2 mici e mai complicat..si inghesuit..vezi u :-P |
Quote:
|
Quote:
Ai dreptate....e satisfactia ff mare cand stii ca tu personal ti-ai modificat masina sa fie asa cum iti place si sa stii ca este unica. |
4 Attachment(s)
Mai atasez cateva poze..........
|
parca parca :D
|
La o adica.....nici farurile nu sunt la fel :).....la ale mele angel-eysurile sunt cu neon si la Sammy cu becuri:).........iar shaved doors aveam inaintea lui Sammy:D
Oricum.........eu cu Sammy suntem prieteni si nu avem nici o treaba cum ca masinile noastre se aseamna sau ca ar fi copiate una dupa alta......... Fiecare si-a facut masina dupa cum a vrut el.....(mai mult sau mai putin:D) |
All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2025 4Tuning