![]() |
Re: BFN-u meu - Espero
1 Attachment(s)
revin dupa o saptamana de absenta pe forum !!! cauza a fost un mic accident ( din cauza unuia cu caruta care era rupt de beat si mi-a iesit in fata)....asta ma facut sa reconditionez aripa (staga fata) , suportul bara (fata) si proiector (stanga) !!! cam asa arata avaria
|
1 Attachment(s)
insa asa arata dupa reconditionare....insa urmeaza vopsire totala cel tarziu pana la sfarsitul anului , faruri noi + kit bixenon !!!
|
naspa....ceva asemanator am eu pe dreapta la cielo..dar aripa nu are aproape nimic...de la un caine...bafta si ai grija !
|
2 Attachment(s)
BFN-u va primi jante noi pe 16'' urmeaza sa soseasca din germania!
asta e modelu : |
app am uitat sa specific!!! jantele sunt MAM W1 si azi au sosit :D urmeaza poze...
|
asteptam :P
|
Re: Espero - BFN-u meu
4 Attachment(s)
astea's jantele , desii cred ca o sa intampin probleme !!! s-au mai pus jante cu ET 7.5 x 16 H2 pe espero ? rog pe cei cunoscatori sa-mi spuna ce amvelope imi trebuiesc si daca o sa am probleme cu aripile spate / fata !!!:sad:
|
Vezi ca 7,5 este latimea jantei Uita-te mai bine ce et ai ... sa nu fie mai mic de 15 ...
|
Quote:
tu ce et ai la jantele tale ? |
1 Attachment(s)
am gasit si amvelope la un prieten! sunt Dunolp (putin folosite) 225/50/R16
cam asa ar arata masina , urmeaza sa le pun pe toate patru ps:amvelopele sunt cam murdare:D |
momentam masinii ii se adauga un nou kit de ambreaj :sad: , deoarece cel pus anterior de un cioban , care se da mecanic...s-a dus !!! mai exact mi-a pus bine parghia aia de culiseaza rulmentu de presiune...si in treapta 1 imi trepideaza toata masina de zici ca sare cutia de pe ea!!! ca drept consecinte trebuie inlocuit tot kitu de abreaj (alti bani alta distractie) + ca mi s-a fisurat toba mijocie (la imbinari)...din cauza vibratiilor produse !!!:sad:
|
Ai gasit toba de mijloc ?
|
Quote:
|
si dupa o lunga absenta in sectiunea Daewoo...ma intorc cu vesti noi!!! BFN-ul urmeaza sa intre la vopsit si caut alte jante pentru ca cele MAM W1 le-am dat!!!
|
ooo...iauzi,felicitari..cand intra la vopsit?o faci alb simplu?
|
Si eu care credeam ca te-ai dat definitiv pe oltcit,nu te mai vezi nu te mai auzi mai da si tu semne de viata
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari..poi eu zic ca daca tot faci o treaba sa o faci klumea pana la capat...felicitari pt munca depusa pana acum...ai bagat ceva ceva...
|
si dupa o lunga perioada de tacere...revin la acest project pentru al finii...cum mi-am propus de la bun inceput!!! lipsa timpului si a banilor m-au determinat sa renunt la aceasta masina....si la ideea de-ai mai imbunatatii ceva!!! asa ca dupa sarbatori BFN-ul va primii toate 4 usi noi (cele actuala de pe masina au ceva rugina) , o vopea profesionala grila faruri bad boy look , interior reconditionat cu piele ecologica si scaune Recaro , instalatie xenon si Jante pe 17"...restul om vedea ce-o mai fi !!! stati p'aproape ca urmeaza!!!:twisted:
|
bine ai revenit .asteptam cu nerabdare modificarile .:) spor la treaba
|
bv cataline,spor la "tunarit"...ii sta bine cu noile jenti da zic sai dai jos "pleoapele" alea si mai bine sa prelungesti masca aia peste faruri...bafta cu ea si mai da si tu un semn...:rolleyes2
|
Quote:
|
buah ce facusi,abandonasi si espero,trecusi la opel...?!:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
super frumos tot ce ai facut pana acum!!
sper sa ai bani timp si chef sa duci la bun sfarsit ce ti-ai propus si eu am un espero dar inca nu dispun de finante sa-i aduc si eu cateva modificari....e stock |
Bravo foarte tare :) imi place BFN `u tau , astept cu nerabdare sa vad cum o sa iasa perla pe masina si sa ne spui si cat % perla si ce culoare :) caci si eu am un espero tot alb si vreau si eu perla pe el :D
|
Quote:
|
Draguta masina...Sunt curios cum va arata dupa vopsire.
Cuptor sau fara? |
Scz de dublu post, net-ul asta :(
|
Cataline :) a trecut luna februarie ce se mai aude de espero ? iai dat perla? asteptam si noi detalii si poze ;;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
dupa o lunga pauza...esperashul incepe sa capete iarasi viata ! urmeaza tinichigerie la praguri si aripi spate , schimbate toate 4 usile , apoi intra la vopsit ! zilele trecute s-au inlocuit : capete bara , pivoti ,bielete antiruliu , set placute frana + saboti !
ps: cam asa arata acum |
Cand ai de gand sa-i dai jos pragurile, pleoapele si eleronul?
|
Quote:
|
De ce nu muti motorul de pe calibra pe espero? :lol: Glumesc... desi ar fi o chestie, transplantul (nu neaparat de pe asta rosie). Hai bafta cu amandoua masinile! :)
|
Quote:
|
Ma bucur sa aud ca te tii de espero inca ! Bravo cataline . Mai tragei cateva poze , ai scapat de eleronul acela????????
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning