![]() |
Re: Radarul in orasul Arad !!!
Quote:
dar am inceput sa circul pe oras.. :lol: ajung mai repede decat pe centura.. mai ales ca e sansa saprind si bariera(rele) :-P |
De vreo 3 zile pe la 7 40 sta in zona 3 .. pe partea cum mergi spre oras.. pitit dupa o remorca Solenza cu instalatia pe el..
prima zi au mai fost victime.. dar si ieri cat si azi cand am trecut pe langa ei.. stateau amandoi "oameni" in masina.. somau :-) |
Azi dimeatza stateau baitii cu dacia indicgo in aradul nou inainte de restrictia de 30 la ora lina liceul german pe sensul de mers inspre timisoara , au inhatat 2 :( din pacate , eu am reusit sa ii fentez :D
spor |
De cateva zile un Logan MCV de la Politie sta in zona -Calu balan, langa cladirea galbena-gradinita, pe sensul de mers Arad-Deva.Masina este pozitionata cu fata spre Miorita. Din cate am observat eu radarul nu este in stand-by.
|
Vazut si eu..
noroc ca tot timpul erau ocupati.. dar asta e postul lor nou.. de Luni am vazut ca stationeaza acolo |
pe fratemio l-au agatat aseara exact acolo, cu 82km/h 360 lei amenda :D:D
|
aseara pe la 23:00 au fost la autogara cu MCV-u iar pe la 00:30 erau vizavi de PRIMARIEE!!!!!aveti griji la radare:lol:
|
Quote:
probabil ca nici lor nu le place dar ce sa-i faci....:| |
Quote:
|
da,da...ii ruperee....:lol:
|
iti dai seama ca lucra ca migu.. au nevoie de bani ca achizitia MCV-urilor sa fie profitabila :)
oricum cu pretul asta de benizna nu mai merem repede, numa incet, la consum |
Azi radarul era la intrare in Arad dinspre Siria ia-m salutat doar ca aveam 90 km/h
|
Quote:
m-or luat pe centru, in micalaca, pe vlaicu... :lol: |
Ieri erau la UTA....:confused2
|
Eu nu inteleg stirile de la TV , aud mai mereu "radar model nou nedetectabil" , am un jaf de detector Bytrex , vreau sa spun ca toate le-a prins pana acum si de cand il am nu m-a luat nici un radar. Ori nu stiu politistii sa opereze noile achizitii si le lasa non-stop pe modul de a citii viteza... ori nu sunt chiar atat de "nedetectabile"...
|
Atata vreme cat sunt pe modul de detectat viteza orice detector le vede :)
|
Are dreptate Neo, desi cam nimic nu se compara cu Passportul lui, dar sa stiti ca pe AR-TM multe radare stau in stand-by eu fac zilnic naveta si foarte rar se agita detectorul, dar bine ca te poti baza pe colegii din trafic :D
|
Lasa ca iti pui si tu statie, fac pariu ca RX8 arata beton cu antena din aia pe palfon :lol: :lol:
|
Quote:
Acum pe bune, o sa vreau sa discut cu unii dintre voi despre "anumite" frecvente si aparate (statii). Dar numai "live", intr-o vineri in principiu. |
Astazi era plin de politie in oras, nu stiu de ce :)
|
Astazi dupamasa, MCV pe Calea Radnei, dupa Dumivest pe dreapta.
|
Pe unde mai stau MCV-urile?
|
Pe Andrei Saguna intr-o curte :lol: :lol:
|
Quote:
Nu ma asteptam :D Multumesc! |
Am vazut zilele trecute un MCV pe Victoriei orientat cu fata spre UTA. Masina era in fata la Restaurantul Chinezesc!
Multa Atentie! |
mda...multa atentie, si-au schimbat politistii dieta...data viitoare cand semnati procesul verbal aveti grija sa nu se cace pe voi..
PS: ca sa te luminez...n-am decat o lanterna da merge si asa...a zis colegu mai sus ca pe saguna intr-o curte...se referea la curtea politiei...acolo stau loganele parcate... la tatz ni greu.. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning