![]() |
1 Attachment(s)
am gasit o modalitate sa scot pozele de pe telefonul meu si asta este una dintre cele mai naspa masini care lle-am vazut vreodata
|
superb paintjob-ul :mrgreen: cred ca o sa imi fac si eu asha ceva pe masina :twisted:
|
si mai am o poza cu o dacie galbena cu racing look
|
1 Attachment(s)
uite un exemplu de masina car ela vremea ei arata bine(probabil)
|
e cosswort?sau cum draq se scrie?
|
nu e cosworth
|
e ford sierra... dar nu prea se incadreaza la kitch :roll:
|
Re:
Quote:
|
nu se incadreaza la kitch?
poate e telefonul meu de vina dar oricum este naspa |
A aparut o calibra orange kitch-oasa rau in Ploiesti
Parerea mea |
am vazut-o si eu...daca stai bine sa te uitzi nu arata rau masina,parerea mea.....spatele da chiar bine cu stopurile alea rotunde....
|
e super tare masinuta aia de langa cina .
|
Adevarul este ca nici nu m-am uitat bine la ea :roll: Dar la prima vedere nu mi-a placut :twisted: Cum am zis parerea mea :wink:
|
care sta prin mihai bravu?undeva p langa fosta uzina electrica e o dacie albastra cu eleron,praguri,spoilere gri met...ph-xx-vvz...am lucrat p ea in vara si e rupta...amintirile astea...multumesc lu Dumnezeu k mai traiesc dupa c am mers cu ea...imi era rusine... :D
nu mai zice nr complet ca sa nu suparam pe nimeni - tng |
poze cu acea calibra orange cand vdm shi noi??
|
5 Attachment(s)
Asta ? CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; TRAPA; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;
TUNING EXTERIOR,JANTE BORBET MAI LATE PE SPATE,MOTOR 16 VALVE, 150CP |
Da, nu imi place
|
Culoarea si vinilul sunt de-a dreptul infecte :evil: :x
|
nu ma intereseaza ce zice lumea da mie tot imi place masina
e infecta sau nasola ca nu e a ta.... :wink: |
Re:
Quote:
|
deci masina asta e super. chiar dc culoare e asa \"tipatoare\", tocmai asta o face sa iasa in evidenta...
|
masina , inclusiv culoarea sunt prea bomba ! dar sincer nici mie nu-mi place cum arata pe masina vinilul...dak era una neagra , cred ca ar fi aratat muuuult mai bine !
|
Hai ma ca daca voua va place spatele ala imi fac o parere gresita :lol:
|
dak stai sa o analizezi k`lumea, are bilele ei albe ...dar shi negre!! acuma fiecare cu parerea lui!! la unii le place mashina, la altii nu!! fiecare cu parerea shi stilul lui ...!!
|
Quote:
|
din cate stiu eu.. masina asta este cam la al 5lea proprietar..a fost in Buc la 2 insi apoi e la CT.. este facuta asa pt ac a trebuit sa fie vanduta.. tot respctul pt SFIu de sub capota dar nu cred ca e in mintile lui.. capacul de la admisie e deja topit.. sa vede ca masina asta a tras mult.. culoarea o pune intr-o impostaza de Kitch la fel ca si vinilul.. spatele este dea dreptul oribil.. la fel ca si volanul ( se gasea odata cu 1 mil)..:( nu doresc sa aduc vreo ofensa la adresa posesorului sau celor ce o admira.. gusturile nu se dicuta..daca am jignit pe cineva cu acest post imi cer scuze..!( mika mea parere)
|
1 Attachment(s)
uite una tare...cik e profesor asta!
|
Inca cineva care confirma ca unele lucruri sunt de prost gust pe ea :twisted:
|
Scuze ai postat chiar cand eu faceam comentariu la calibra insa loganul de l-ai pus e chiar penal este in fata la Mihai Viteazu nu :lol: ! Si pe spate are emblema mare cu Wolkswagen :lol: :lol: :lol:
|
las k o sa-i fac una si d la spate... :P e a unui profesor d matematik sau asa ceva din lmv...incultii draq!
|
tare rau calibra :wink:
|
Am vazut si eu LOGANU ala :lol: :lol: panarama de om..
Il vedeam aproape zilnic cand aveam ore acolo, toata lumea facea misto de el... :lol: |
Deci multi zic ca este naspa masina si asa si este
Calibra |
poata sa zica orice cine vrea cobra...mie tot imi place...mai putin spatele 8)
|
Gata mah subiectu calibra a trecut ! Acuma suntem la capitolu Logan by Renault cu Patent nemtesc de la Wolskwagen :lol:
|
1 Attachment(s)
inchidere centralizata
|
Re:
lol
|
:lol:
ce panarama |
Tare rau faza !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
cel mai tare sistem antifurt...:D