![]() |
Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !
okis.succes.tiam spus asta ca stiu un 328 cu evac m3 serpi si admisia de 2.5 ceea ce ai si u dar fara soft si merge incredibil!!!!!:lol::lol:mereu 2.8 a fost grav.succes si pls pune si u un filmuletz ceva daca poti plssssssssss:rolleyes2
|
Quote:
se anunta meci greu... vor fi masini de masini. Filmele pe care le am cu masina mea sunt destul de inafara legii si nu le pot pune pe forum... :lol: |
pai id ul meu este naka666vio daca vrei mi le dai acolo;))
|
Quote:
|
daca eram in tara veneam cu cel mai mare drag.ajung abia in toamna:sad:
|
Quote:
bafta:lol: |
7 Attachment(s)
Quote:
astept pareri:lol: |
Quote:
|
Quote:
nu stiu ce e ala... pune-mi o poza sa imi fac o idee si am sa-ti spun daca ma tenteaza...:lol: |
1 Attachment(s)
:arrow::arrow: este vorba de capota
|
Quote:
merci de sfat; e ceva ce trebuie luat in calcul oricum.:lol: |
2 Attachment(s)
si doua poze de la liniutzele de duminik
|
Quote:
|
frumoasa masina..in legatura cu proiectoarele iti spun ca si eu am avut toot din astea cu lupa si pe bara de M dau cam aiurea..cel mai frumos se observa seara..am optat iar pt cele de sticla,mult mai frumoase..bafta!
|
Quote:
bafta |
Quote:
4 Attachment(s)
azi mi-au sosit si serpii mult asteptati. in sfarsit am gasit serpi originali de M3 de 3.2 l. Maine sper sa apoc sa-i montez:lol:
|
beleeeaaa.sai vedem la lucru
|
Quote:
si eu sunt tare bucuros ca i-am gasit... abia astept sa-i montez si sper sa-si merite banii:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
bafta |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am montat azi serpii. Nu am avut timp sa leg serpii de restul evacuarii si am mers asa cu ea prin oras. Nu va iaginati ce galagie poate face si ce rateuri da la decelerare. In schimb, trage mult mai prost si e si normal din cauza ca, fiind evacuarea foarte scurta, nu are contrapresiune. Dimineata la prima ora pun si restul evacuarii si revin cu detalii.:lol:
|
te rog fa si tu o poza dupa ce pui toata evacuarea la loc, de la nivelel asfaltului sa vad cat de jos ies tevile de la serpi pana la catalizator
|
6 Attachment(s)
Quote:
sare rau in ochi dunga aia de la numere(cea portocalie) in rest este frumoasa masina si are si motor tare.......poate mai pui o filmare noua cu ea
|
Quote:
sa stii ca ai dreptate... am sa schimb suportul de numar ca nici mie nu-mi place. am sa fac si cateve filmari...:lol: |
sal.
deci, pana la urma esti multumit de ceea ce ti-a trimis. ma bucur ca intr-un final e bine sal si succes in continuare |
Quote:
da, acum e OK...felicitari pentru show-ul de la TIBCO, a iesit bine de tot; Bafta si tie si mai tinem legatura, poate ne vedem la ceva legale, ca sunt curios cum merg HAI-urile. Sa traiesti, |
ms mult si ma bucur ca esti multumit,
cu ce-a mai mare placere data viitoare sper sa ne vedem la ceva legale H A I pa ! |
ar trebui sa ne vedem ca incerc sa nu ratez nici un eveniment de genul asta. Si sunt tare multumit de masina cum merge acum. Am batut zilele trecute destul de tare ( 2 lungimi de masina) un TT de 225 CP + soft RBN => minim 250 CP, daca nu mai mult. :lol: Asa ca sper sa pun probleme multor masini din clasa asta.
Bafta |
Oricat de bine ar trage bmwu' un tt de 225 si cu soft ar trebui sa te rupa:D
|
Quote:
Bafta, |
cred ca ar trebui sa-mi mai dai niste bani
in plus pe serpii astia,daca zici ca fac asa treaba. glumeam. mai stii ce-ti spuneam eu in legatura cu diferentele dintre masini cu serpi si fara??? iar in legatura cu tt-ul eu chiar cred ceea ce s-a intamplat hai bafta! si la mai multe victime din astea noi, de bani multi |
masina intra la vanzare :sad:
pret: 8.500 euro cu tot ce este pe ea. cine vrea justificarea pretului, sa citeasca posturile de mai sus. 0723/867777 |
Quote:
|
daca ma ajuta D-zeu, va fi o Toyota Supra MK IV, sau daca nu ma gandesc si la un M3. Oricum nu mai vreau masina sub 300 CP.
Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning