![]() |
nice eyes T@z,vezi poate faci ceva cu nr ala! :)
|
marfa tazule :wink: bestia asta ce face din om :mrgreen:
|
Re:
Quote:
|
Taz...alea sunt pe pozitii?... sunt pe baza de led? de unde le-ai luat tu aveau si albastru mai deschis?...scuze de atatea intrebari :D
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:roll: masina mea.. este vorba de un BMW 520i E28 fabricat in 1982.. motor de 2000 cmc cu 125 CP , 6 in linie, * acum are chiuloasa si pistoane de 2,3l) , motorul este standard nici un fel de modificare ( inka!!), mnasina are servo total , inchidere cu alarma , geamurile si oglinzile si trapa sunt electrice.. cam atat evacuarea este de la Sebring amortizoarele de la Kony.. cam atat
|
1 Attachment(s)
a doua poza
|
1 Attachment(s)
si inca una.. :roll:
|
1 Attachment(s)
si semnatura.. 8)
|
1 Attachment(s)
and me..
|
Sa-ti traiasca \"Rechinu\" Drupare si sa speram ca asta e doar inceputul :wink:
p.s.: cand ma dai si pe mine o tura :D |
pai la prima intilnire vino sa imi zici
|
Frumoasa... Nu am cuvinte, Rechinul si Ursuletul 2 masini magnifice... :)
|
dap se aseamana prin sunet , emblema si pofta de mare consum al benzinei
|
1 Attachment(s)
Golf 3 1.6 benzina :D
|
cam prafuit golfu`!! :)
proprietate personala?? |
Re:
Quote:
|
sorry,nici nu m`am uitat la profil...alcoolu a fost de vina la postu precedent!!..oricum,,itzi dau un sfat...: SPAL`O:)))
|
mai pune poze
|
da, mai pune poze si incearca sa nu apari si u in ele :lol: ... doar masina
|
Am incercat sa pun si alta poza dar e de 3mb ca e facuta la rezolutie mare nu e vina mea :roll: si imi tot da this page cannot be displayed sau ceva de genu asta :? :roll:
|
Re:
Quote:
|
Re:
redimensioneaz-o (1024x738 de preferabil)[/quote]
nu le am cu astea :roll: dar o sa gasesc o posibilitate |
nimeni nu mai porezinta nimika
|
sa stapanesti rechinu sanatos ;)
|
merci.. :D
|
DragosATJ mai figureaza printre noi??...k sunt curios de planurile lui cu fuego`u!!
|
Hmmm....pai sa incep o sa pun si poze....da e kam urat afara si masinile sunt cam..jegoase....incep cu prima....Renault Megane Classic Albastru 1.6e (PH-30-RGA) pe urma Mazda 6 Top-Line gri-sobolan 2.0 TDI (nu stiu nr p dinafara..k e d leasing) asa......Fiat Punto 1.2(PH-20-RGA....neinteresant)...si piesa de rezistenta zic eu LADA NIVA 4X4 Fabricatie 2005 Nou nouta....asta-i baza...(masina d ***...cik e pt vanatoare)......pai in rest despre mine..nush..doar momo ma stie d aci d p forum...restu poate stiu ori Mazda ori Renaultu d prin oras.....o sa bag si poze...zbye zbye
|
1 Attachment(s)
1.9 TDI 115 cp
|
1 Attachment(s)
inca cateva poze
|
4 Attachment(s)
am si eu un peugeot 206 e al meu dar peste un an pana atunci il alearga mama...:P si eu doar cand imi da voie ea :lol:
|
Nu mai fiti rautaciosi :)
|
mi ai sters post-urile tng.....
m ai suparat data viitoare nu te mai iert si te dau pe maian politiei.....raule :twisted: :twisted: :twisted: |
tng ...nu intzeleg dc mi`ai shters postu` dar fie!! ce am zis yo este un adevar!!! dak veneau cu ele la intalniri conduse de prieteni era ceva!! cum vine un rechin!!! fie acuma...u shtii mai bine !!
|
da boss ai dreptate cum zici tu ne vedem peste un an pe sosea....dar nu cred...
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Hai totusi sa imi prezint si yo masina...
Peugeot 605 motor 16v 2.1 L TD interiorul este o combinatie dintre 2 peugeot-uri 605 pe care le-am cumparat si am luat tot ce era mai bun... fetzele de usi imbracate in piele cu ornamente de mahon, schimbator de mahon masina este full inafara de clima si airbaguri(geamuri electrice, servo-directie, servo-frana, oglinzi electrice)... clima am de pe cealalta dar nu prea vrem sa o montam :) Jenti OZ 65/205... masina trebuie vopsita(multe zgarieturi), am luat vreo 3 litri de vopsea verde metal din Belgia (300e)... vedem ce iese... |
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
....
|
1 Attachment(s)
.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning