![]() |
Bafta momo si droopy maine la examen !!!
|
Bafta mei Ploiestiul mai are nevoie de 2 soferi experimentati :wink: zic eu :joy:
|
AM LUAT CARNETUL!!!!!!!!!!!!
AM LUAT CARNETUL!!!!!!!!!!!! :drunk: :drunk: :drunk: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :peace: :peace: :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th |
Sa ne TRAIASCA AAAA :peace: :peace: :peace: :workout: :workout: :workout: :drunk: :drunk: :drunk: :pistoles:
|
Felicitari !
Asteptam sa-l uzi si sa faci plimbarile de rigoare :wink: Bravo ! :peace: |
mersi yo all! tng-ule fa-mi si mie un nr d-ala! e super misto!
|
1 Attachment(s)
zi-mi nr ce vrei sa scrie
de ex :arrow: |
Lol tng-ule da de ce tocmai \"69\" mah??? :lol: :lol: :lol:
|
bravo momo
:!: :!: :!: 69 ,vine de la pozitia 69 zic eu ca doar nu o fi nascut in 1969. am mai vazut o dacie ph 69 pot .daca omu poate ce aveti cu el .eu cred ca vrea sa atraga fetele cu nr lui |
nu stiu ce nr vor fi dar TNG cu siguranta va fi
dar pana atunci .......... :( |
Re:
Quote:
|
Tng-ule vreau si io cu PH-33-SKM daca se poate pls :wink: astept raspuns :D ptr. ca asta o sa fie viitorul numar 8)
|
Skmadtm
pozitia 33 ,cum vine asta? :D :D :D |
<DRooPY> ce ai facut ?
ai luat? vad ca nu te lauzi .ori esti la vreo betie ori ??? _________________ |
pai a luat carnetu si masina si a plecat...... :D
|
Lol twwety nu e mah nici o pozitie e un numar care imi place mie mai precis nr de la apartament :wink: :lol:
|
:D :D :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
din pakate.. ziua de 23 nu mia purtat noroc.. poate data viitoare....! :( tzin sa il felicit pe momo
|
Si cand ai urmatoarea infatisare ca sa zic asa :? ??In cate zile ai voie sa dai din nou ??
|
Re:
Quote:
|
droopy > cum vedem si noi filmuletu ala ca sti ca nu putem sa il downlodam :wink: :wink: :wink:
|
Fiindca TNG-u a tras o concluzie regeritor la topicu Strazile si a inchis topicu tin sa va anunt ca mai am o propunere de luat in considerare astept pareri ! Este vorba de drumul ce duce spre localitatea Buda ptr. cine stie este un drum de vreo 2 km si mai bine parca pe un camp unde de abia ziua trece cate o masina din ora in ora ca sa nu mai zic noaptea plus garda se vede o data pe an :wink:
|
<Skmadtm>
de ce crezi ca au inchis topicul strazile? iti spun eu : ca sa nu mai vorbim de strazi pe forum daca poate sa faca un forum privat |
ei bine TMG, am venit aici.
|
asa...si cum ziceai..
stai in Ploiesti sau in Bucuresti ? |
Salut RaulNFS si bine ai venit :wink:
|
stau in buc (fac) dar trec prin plo la fiecare 2 sapt
|
sal SKMADTM, mersi de urare. :)
|
Tng-ule ce sa mai aude cu numarul meu imi faci si mie sau nu :cry:
|
aah , am uitat complet
o sa-ti fac man cat de repede posibil :wink: |
Sal, RaulNFS, bine ai venit, posteaza si tu adresa ta de mesenger !
Poate ne vedem pe la ASE, eu sunt primu an la finante banci ! |
salutare raul si bine ai venit!
|
2 Attachment(s)
Sa sariti cu berile .. pai ce facem aici, inmatriculari pe gratis ? :? :lol: :lol:
|
Tng-ule merci mah da oricum incepem scoala acuma si o sa am timp doar o sa ne intalnim in fiecare zii noi doi :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :blahblah: :blahblah: :blahblah: :peace: :peace:
|
Ba da chiar cand e deschiderea aia sa ajung si io pacolo sa vad care e treaba ??Stii Tng-ule cand e?? :evil:
|
a fost ceva fugareala aseara asta fiind marti ca eu pe la noua eram prin centru si mi s-a parut ca am auzit ceva motoare si dupa aia am vazut ca sa-u intors doi la CRIS care pareau sa se fi distrat
|
Hm... probabil ca erau niste pusti teribilisti :D .Dar nu cred ca cineva cunoscut :wink: .
BmwFan tu esti membru Crazy Drivers ?? |
Skmadtm
Nush cand incepem facultatea , nush cand e deschiderea , nush nimic. BMWfan Tu esti din Ploiesti? Baga-ti si tu la \"location\" orasu` ,ca asa e frumos :wink: |
Tng-ule m-am interesat eu si cica deshiderea e vineri la ora 10 deci ne vedem pacolo :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:46. |
- Copyright 2026 4Tuning