![]() |
Re: Masini Tunate Din IASI
rad altiii de voi ca va certati din nimik toata
|
1 Attachment(s)
fratilor mai terminatio cu copilariile 1 g5 a'lu dyu ii cam nimik pe langa alte zeci de golfuri 5 din iasi in fine numi sta in masura sa critik masinile oamenilor dar na mai abtineti-va de la comentarii aiurea
|
nu trebuia sa fie si un A6 in poza asta ? :p
|
acea poza e cu masinile care sunt putinn mai mult modifikate:lol:
|
Quote:
PS: Uitasem de sticker-ul Castrol...inca 5 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
oricum mai multi cp decat daciuta ta asa ca te rog fara carcoteli dak nu stii care era faza cu cele 2 informeazate
|
Quote:
Acum serios. Care-i rolul lor? |
1 Attachment(s)
punei unu si la evacuare ca sa_ti iasa noxele la itp glumeam :D sper ca stii de gluma
|
gata mai , de abia s-au terminat certurile , si voi incepeti altele ???
|
Quote:
Era sa uit, cred ca daciutza aia a facut mai multe la viata ei decat tigra, acuma pe bune;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
8)v-am zis eu ca voi sunteti carcotasivino si imi spune in fata dak ai cv de spus despre tigruta mea:lol:
|
pai spune care e faza cu al 2 filtru...chiar suntem curiosi...
|
nu vrem sa fim carcotasi, si imi pare rau daca tu asta intelegi, ai spus chiar tu ca daca nu stim, atunci sa intrebam, tocmai asta facem si tot nu ne spui, deci?
|
chiar serios acum drobeta :) poti sa imi dai un pm ?
http://lh4.ggpht.com/_feX6-5RpfzU/Su...197_resize.jpg |
filtru de aer TRUE , e ala din stange , in forma de .... coif . ca pe acolo e circuitul aerului . dar cel din dreapta e pus acolo pt a fi vandut ?
|
Tim, daca primesti pm sa ne spui si noua, da?:P sa nu fi egoist:D
|
1 Attachment(s)
fratilor e o turbina electrica chiah nu vati prins deloc acu stiti mare secret:cry:
|
si cati cp iti da aia?sa inteleg ca ai montato doar pt proba
|
Hotwheeles Ia fa curat pe aici !
|
nu trebuie sa fim carcotasi
doar din pura curiozitate sper sa nu fi deranjat drobeta :) Mnezo fa tu curat ca te pricepi |
Mnezo te-ai facut femeie de serviciu? Hai azi cu uleiul ala promis,ce faci? :P vezi ca nu iti mai dau nimic gratis :P
|
da poi le place la oameni sa fie datori Trebuie sa imi dea cineva 600 ROn dar vad ca a fugit din orash ! ca as veni sa facem treaba
|
Quote:
|
gaby e modificcata nu mai e nici o pompa de aer :twisted:
|
si e transformata in turbina electrica? nu trebuia sa fie pe admisie...? in fine, orice ar fi ea, ce face?creste puterea? daca da atunci cu cat aproximativ? se aduna o multime de posturi inutile, cand ar putea cineva(sau chiar tu) sa scrie intr-un singur post ce modificare ai facut, sau ma rog, rolul ei, presupun ca daca e secret nu mai scoteai capota....
|
deci acea turbina mareste puterea cu aproximativ 10 cp ceea ce se cunoaste destul de bine pt a confirma pot spune si baieti cu care mam jucat si alte chestii sper sa nu mai dertanjez pe nimeni cu posturile mele
|
Am vazut un polo , cu tunning pe el ... dar sincer era prea prea incarcat...
Era in fata la pizza family , pe stefan cel mare |
Re: Masini tari in IASI
Quote:
|
stiti ce e ciudat . am pus si eu o poza cu o masina tunata din iasi si mi-a sters cineva postu... sincer nu inteleg de ce? doar era in nota masinilor apreciate in iasi.
|
Quote:
|
Gabit vorbeste cu Aleks! Vezi cine si ce ti-a sters!
Bakal vezi ca esti mo(n)derator, poate chiar tu ai fost :) ! |
Quote:
|
ai dreptate Bakal...dar daca tot te apuci de curatenie, macar sterge toate mizeriile fara rost ,... sunt sigur ca in iasi sunt si masini care merita atentie. crede lumea ca la noi e plin cu penibilitati.
|
:oops:ceva dacii modificate in iasul asta vor fi o data ca nu prea am vazut am vazut vreo 2 da cu mici modificari nu ceva serios
|
cum pot face un post sau cum se cheama numai cu masina mea cum lucrez la ia si alte chestiii ca sa pot cere si ceva pareri la lume eu is incepator pe aici si nu prea le cunosc ms mult pt cei care ma ajuta:rolleyes2
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
erau candva pe copou
|
miramas ... n-am mai vazut laguna aia de ani cred... mai traieste?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning