![]() |
Re: B-05-npa
sunt belea jantele,nu au o zgarietura;)
|
Sau le dau la schimb pe ceva in 4 prezoane+diferenta
|
Salut , am si eu o intrebare :
Cum ai lasat masina jos? Arcuri? |
Quote:
Da 3 spire taiate pe fata si 2 pe spate+inaltatoare de cauciuc sa putin mai ridicata de spate. |
Quote:
|
Eu zic ca este oferta aliaje la schimb cu trecere in 4 prezoane:-P
Ce se mai aude cu masina? Nu poze nu nimica:( |
Frumos se vede aşa trāntită,am o īntrebare trapa tu ai făcut-o?
Dacă da ,aştept un pm sau răspuns aici cāt te-a costat şi ce trebuie cumpărat:???: mulţumesc şi baftă cu dăciuţa! |
Quote:
o pregatise de brasov sambata si duminica tulcea,dar cred ca va merge doar la tulcea,cred.... |
Masina alearga in continuare :) As fi vrut sa vin la Brasov sa ma plimb
dar....asta e, o sa merg la Tulcea si cu banii care ii aveam pentru Brasov bag carrera 100 in rezervor :)) |
1 Attachment(s)
:D:o:o:D
|
Multumesc pt poza,imi place...
|
10 Attachment(s)
cateva poze de duminica cu npaul
|
Multumesc dog pentru poze .
|
Quote:
mia placut de baba ta,a mers fortza;) |
A mers forta ca era sora ei mai in fata, si na fiind doar singurele dacii printre atatea straineze , trebuia sa tinem si noi pasul...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
felicitari foarte frumoasa dacia
PS: m-ati facut sa vin degeaba la bv... multi ati zis ca veniti si... :sad: |
Quote:
Nu te-am facut noi sa vii degeaba, daca urmareai topicul mai cu atentie vedeai ca pe langa noi( NPA si NUT) au fost mai multi care nu au vrut sa mai vina,ce am pierdut ceva interesant la Brasov? |
Frumos se aseaza la drum , imi place.
|
frumoasa daciana , ce ai mai facut la ea? bafta la modificat in continuare
|
ft frumoasa masina.....taie o spira din arcuri fata/spate ca sai modifici garda la sol,o toba sport si...cam att....masina arata perfect....mult noroc so stapanesti sanatos...
|
Salut, ce se mai aude de batranica?:D
|
salutare...ai o dacie foarte frumoasa...imi culoarea..ii mai deosebita....sa ai grija de dansa si multi km fara incidente...bafta si numai bine
|
Cred ca a fost o Dacie frumoasa!!:lol:
|
Da asa e , a fost o dacie frumoasa. Nu ma lasat inima sa o dau la remat asa ca o tin in garaj,am inceput sa vand piese de pe ia ( ma bucur ca am prieteni cu dacii). Problema a aparut la sudurile de la oalele spate, adica s-au rupt si degeaba le sudam,in ultima seara cand am iesit cu ia, am fost oprit si de politie, amenda mare, certuri,etc si m-am suparat mai rau si am decis ca nu o mai scot din garaj.Imi e dor de ia , avem multe amintiri impreuna,:sad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai traieste babuta? :D