![]() |
Re: Masina mea : Opel Tigra - BlackPearl
faine faine! ;)
|
|
AI O ACTIVITATE ;)
|
Am mai multe :lol: Nu stiu la care anume te-ai referit tu :D
|
Mi-am cumparat ieri un dvd-player si am 2 probleme cu el: nu merge decat pe contact, dar nu deschide videoclipurile, apare o eroare ca nu poti viziona vidoclipuri in timp ce conduci, stie cineva daca se poate lega direct la baterie? A doua problema e ca nu incape tot in spatiul oferit de cei care au construit-o, asa ca vreau sa stiu daca e ceva in spatiul din spatele dvd-playerului ca ma gandesc sa ii fac o gaura.
|
stefanasss
domnu meu, spune-mi si mie cum AI REALIZAT ca ai postat unde trebuie? sa stiu si eu data viitoare, sa fac la fel !!! mersi ! Lili, scuze de off-topic ! |
Quote:
hai ca asta a fost tare :))))) am o suspensie super tare si mi se descara bateria cand scoate aburi pe toba masina :peace: insane :D |
Ti-au venit suspensiile? Le-ai montat?
|
verifica la semnatura la prezentare astra :D o sa te duc o tura cand ne intalnim
|
6 Attachment(s)
Poze facute astazi:
|
frumos !!!!!!!!
|
o mica observatie ...
nu prea exista sedinte foto in care asfaltul sa nu poarte urme de cauciucuri ;) |
1 Attachment(s)
Ce spirit de observatie ai! :lol:
Si inca o poza, tot de astazi, dar un pic mai speciala, in miscare... :twisted: |
super faine pozele pacat ca ai gumele de iarna :|
|
Multumesc. Intr-adevar sunt jantele cu gumele de iarna, dar asta e, siguranta inainte frumusete :D.
|
Vai Lili.. cred ca am sa te platesc sa vii cu mine si sa faci poze.. super pozele.. dar cum ai facut-o pe aia in miscare? :rolleyes2
|
Negociem :D:D:D ... glumesc!
Cea in miscare e facuta de un prieten pentru care fotografiatul este o pasiune. Restul sunt facute de mine. |
Frumoasa poza :)
|
moama LILI, ce poze artistice?!
bv! |
1 Attachment(s)
Update cu o poza intr-o zi de iarna cu fulgi de nea
|
trebuia sa lasi poza complecta, sa se vada si geamul spart, dar oricum e super poza. am remarcat-o cand m-am uitat la toate pozele facute la timi
|
6 Attachment(s)
Locatia perfecta fiind ocupata de tine, am incercat sa gasesc si eu alte unghiuri din care sa fac pozele. :lol:
Cred ca te refereai la genul acesta de poze: |
wow ... de unde v-ati adunat atatia ? :)
|
Deci am diclesat acolo un Audi A4,un Citroen C3,si un Merc A-Klasse. Nu se simteau aiurea acolo,intre Opel-uri ??
|
@Spark pozele sunt de la intalnirea ClubOpel AR&TM din 21 februarie de la Timisoara. Mai multe poze aici si un clip
In 10 ianuarie intalnirea Opel dintre cele doua orase s-a tinut la Arad. Poze: aici Urmatoarea intalnire AR&TM v-a fi probabil peste vre-o luna, undeva in zona Aradului, la iarba verde :D @eMH cei care au venit cu Audi A4, Citroen C3 si Merc A-Klasse sunt prietenii nostri, care la un moment dat au avut Opel. Au schimbat masina dar nu si prietenii. Noi suntem in primul rand prieteni si abia apoi useri pe un forum. Daca vrei sa vii alturi de noi la una din viitoarele intalniri esti bine primit indiferent ce model de masina ai. :-) ... Ce spirit de observatie ai! :D |
Quote:
Omule...era o gluma :| Imi dau seama ca s'teti prieteni,ca asa e pe peste tot,nu poti sa stai cu cineva doar pt ca are o anumita masina,trebuie sa iti fie prieten. P.S.: Imi e cam greu sa vin la intalnirea voastra...sunt in Madrid :D |
frumoasa intalnire :D)) tineteo tot asa
|
6 Attachment(s)
Poze facute azi. Era prea frumos apusul de soare ca sa nu imi schimb directia de mers :lol: si sa imortalizez momentul.
|
Quote:
o fi ea om, dar putin respect ca e doamna ! :D |
4 Attachment(s)
dedicatie speciala pt Lili :D
|
pacat de iepurele ala,ii strica tot farmecul bad boy-ului si ale farurilor...
|
pai gandestete ca e vorba de o domnisoara blonda.. si era ceva de genu "blonda'" scrisa pe lateral
|
Felicitari in primul rand pentru masinutza...Black Pearl...arata superb...nu cred ca este nevoie sa schimbi absolut nimic la ea;)
off topic: masina aia din imagine..este cam aiurea...pacat de vopsea...emblema din fata...se vede clar ca a fost rupta (sau sa fie si alea "pietre swarosky" ?) si inlocuita cu cea de "pleiboi" desi masina pare sa apartina unei "pitipoance" :lol: |
6 Attachment(s)
Multumesc @andi_cimpean
Cateva poze mai recente. |
Se pare ca e nevoie sa iti zic si aici... SCHIMBA JANTELE !!! :))
|
Pai are si alte jante ;)
|
nu a zis nimeni ca nu are !
doar sa si le SCHIMBE !!! a venit sezonu' pt 16" :lol: |
:lol::lol::lol: Le schimb, dar abia ce mi-am scos de la vopsit una din ele. O sa pun poze cat de curand cu jantele de vara.
Pot posta undeva fara sa vezi tu? :lol: |
dAI hide si nu se mai vede
|
sshhhhtt, tii cu ea? :x
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning