Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/68440-ford-focus-mk1-1-8-tddi-my-yellow-focus.html)

NightClubRacer 11-07-09 16:37

Re: Ford Focus MK1 1.8 TDDi - my YELLOW Focus

deci a iesit super tare, dar parca ar merge niste jante mai mari :D

sezione91_blue 11-07-09 16:42

OMG...parca nu e reala... superba masina :shock::shock::shock::shock::shock:

catarsis 11-07-09 16:44

man, a iesit bomba...mai ales fata, arata super tare;dar cum o sa mergi cu ea la cat e de joasa ? sau e doar de show

claudiu lucian 11-07-09 18:51

Va multumesc pentru aprecieri, chiar ma simt bine pt k nu am bagat banii aiurea! si mie personal imi place foarte mult, cu toate ca mai sunt de facut multe la ea!
Jante mai mari nu cred ca pot sa pun pt ca pe fata deja imi atinge in scutu de plastic de dedesubt, poate daca ii schimb si suspensia, sa fie mai inalta....

Cu ea asa joasa sunt obisnuit, pt ca asa o aveam si cu bara stock cu rotile de iarna, insa bara avea un mare avantaj, avea prelungirea de cauciuc... si mi-e mi-a fost greu sa ma obisnuiesc cu garda asta la sol, mai ales ca aseara am plecat pe la 00:00 din Targoviste pana la Pitesti, pe drumul vechi, m-am inchinat cand am vazut asa drum, am atinso putin pe dedesubt, dar sunt foarte multumit ca nu am sparto, pt ca la ce drum e pe acolo...

Va tin la curent cu ce se mai intampla cu ea, e complicat cu astea custom, multe reglaje, modificari, dar cu rabdare se fac!

P.S. e masina personala, merg zilnic cu ea!

catarsis 11-07-09 20:11

man , ce curaj ai avut pe drumul ala;eu am mers pe el vreo 20 km si m-am intors... e dezastru;

morpheusmaster 11-07-09 23:08

Atat am zis blondule cand am vazuto: DOAMNE CAT DE FRUMOASA E!!! Efect MAXIM!!! Felicitarile mele maestro

magnifiqo 12-07-09 09:53

Suuuper tare bad boyu. Criminal . bravo

iuly_007 12-07-09 11:00

pfff :X si pe mine m-ai lasat fara cuvinte :D

B-61-KYS 12-07-09 11:09

per ansamblu arata super bine..culoarea insa , ptr mine , cam lasa de dorit ! asa ai dorit-o tu matuita??

claudiu lucian 12-07-09 13:41

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 2479652)
per ansamblu arata super bine..culoarea insa , ptr mine , cam lasa de dorit ! asa ai dorit-o tu matuita??

Lasa de dorit pt cine? eu am vrut lac mat si a iesit pe gustul meu, poate un pic mai mat daca era era perfect, dar stii cum e, mereu e loc de mai bine!

Gabitu31 12-07-09 14:52

Felicitari! Sa te bucuri de ea, ca ai de ce!

As fi vrut si eu sa ma apuc de a mea, dar din salariu de student nu pot sa fac mare lucru :P

Felicitari inca o data, ai avut mare curaj de te-ai apucat de un asemenea proiect.

cristy_sofy 12-07-09 15:13

felicitari pentru lucrare ;)arata foarte bine:lol:

junior07c 12-07-09 20:07

a iesit beton masina.felicitari!!!

vlad87 12-07-09 22:27

A iesit tare de tot ..Felicitari

B-61-KYS 12-07-09 23:27

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 2480005)
Lasa de dorit pt cine? eu am vrut lac mat si a iesit pe gustul meu, poate un pic mai mat daca era era perfect, dar stii cum e, mereu e loc de mai bine!

Imi fac mea culpa ! Stii cum e... In poze arata intr-un fel , in realitate in alt fel !
Ai grija de acum cum mergi ( ca am inteles ca circuli zi de zi cu ea ) ptr ca trebuie sa arata boboc la fiecare expozitie de masini tunate de acum incolo ! Merita din plin !

VladM 12-07-09 23:42

w0w...prea adevarat arata...

DVDValy 13-07-09 08:11

super tare blondule felicitari ;)

andi_cimpean 13-07-09 13:52

cel mai smecher Focus MK I Break...

O mica problema insa...nu vine deloc cum trebuie bara spate...nu vine nici la linie cu pasajul rotii...si are numai valuri la portbagaj acolo...si capota parca nu are linie pe partea dreapta (cum stai cu fata la masina) daca o rezolvi si pe aia...sincer...chiar nu vad nimic altceva de comentat:)

Tweety_rzw 13-07-09 16:19

Mamiiii în ce fel a ieşit asta mică a lui Lucică ,băi blondule ce mai zici mă...te-ai şmecherit gata nu mai dai nici un semn de viaţă ă?Felicitări pt focus .....cai sub capotă se înmulţesc şi ei?:lol:

Tweety_rzw 13-07-09 16:53

1 Attachment(s)
Scuze de dublul post.

claudiu lucian 13-07-09 21:28

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2482657)
cel mai smecher Focus MK I Break...

O mica problema insa...nu vine deloc cum trebuie bara spate...nu vine nici la linie cu pasajul rotii...si are numai valuri la portbagaj acolo...si capota parca nu are linie pe partea dreapta (cum stai cu fata la masina) daca o rezolvi si pe aia...sincer...chiar nu vad nimic altceva de comentat:)

bine ca toata lumea se uita la poze dar nu citeste si ce am scris! tot ce spui tu acolo am scris k le amde rezolvat! la bara spate , la pasaje...prinderea a fost modificata si prinderea suruburilor de pe suport a cedat! cu valurile de la haion...suncer nu stiu ce s-a intamplat, in sevice am duso dreapta! Si bara mai are inca un val dedesubt, ala nu l-ai observat?:P

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2483091)
Scuze de dublul post.

direct pe deskstop am pus-o:D

cand e ceva custom mereu exista probleme, tebuie timp si rabdare si totul se rezolva! Initial nu vroiam sa pun pozele de forum, pana nu rezolvam toate problemele!

SV25MBN 13-07-09 23:51

Lasa ca e bine ca le-ai pus ne-am delectat si noi ochii.. problemele se rezolva incet, in timp. Greul s-a terminat, acum finisajele se fac mai usor zic eu.

andi_cimpean 14-07-09 12:09

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2484146)
Lasa ca e bine ca le-ai pus ne-am delectat si noi ochii.. problemele se rezolva incet, in timp. Greul s-a terminat, acum finisajele se fac mai usor zic eu.

asa este:)...

si cred ca acum nu te superi pe noi ca am mai comentat, dar nu comentam cu intentie rea...ci tocmai in ideea de a face masina sa arate ireprosabil. Masina arata deja frumos de tot, dar daca ii vei finisa si acele mici detalii vei un Focus MK I unic in Romania;)

radu715 14-07-09 17:41

te-am vazut aseara .. masina este senzatie :O :x am ramas masca

succes maestre !:)

Mitsu' 14-07-09 23:43

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 2478135)
In sfarsit vopsita, asamblata si acasa! mai trebuie facute cateva finisaje, reglat capota, reglat bara spate+fata, schimbat faruri si montat interiorul+ curatat, pt ca o luna la vopsitorie a stat cu geamurile deschise!:cry:

Frate, deci a iesit foarte tare !!!Felicitari si sa o stapanesti fara incidente :D
Cand poate fi vazuta si live ? Vii la intalnirile Street Zone ? Poate ma nimeresc si eu pe acolo... :rolleyes2

claudiu lucian 16-07-09 00:15

Nu m-am suparat pt comentarii, cum as putea, doar ca am zis k mai e de munca, toate odata nu se pot rezolva! sper sa o fac sa arate ireptosabil!

Sper sa ajung la intalnirea STREET ZONE din aceasta saptamana, nu am mai trecut de ceva timp!

Gabitu31 16-07-09 11:12

Ti-am vazut focusu' aseara in regie, pot spune ca am ramas uimit, arata mult mai bine in realitate.

Ruffy RUF 18-07-09 22:19

frumuseteee de masina !!! uhhh

claudiu lucian 20-07-09 16:48

2 Attachment(s)
Am reusit in acest weekend sa imi montez si sa curat interiorul, am prins bara pe fata mai bine, am prins contraaripile pt noroi, am mai bibilit pe ici pe colo si...am facut 2 poze:D

Bara pe spate in aceeasi situatie, sper sa o rezolv zilele astea!

Njoy

Kedy 20-07-09 17:14

O masina foarte frumoasa felicitari

costea sebastian 22-07-09 16:45

foarte frumoasa bravo pentru munca depusa ....pentru tot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

claudiu lucian 04-08-09 16:59

5 Attachment(s)
poze semnalele mult dorite+

skandalagiul 04-08-09 17:49

fara cuvinte , bafta in continuare , este o masina reusita si se vede munca si efortul depus .

Tweety_rzw 04-08-09 17:53

Mai ai de finisat la ea semicercul prelungirea le semicerc la bara faţă,să aliniezi pragul că este cam mare luftul în unele părţi,dar per total este foarte bine !:lol:

claudiu lucian 04-08-09 18:01

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2534490)
Mai ai de finisat la ea semicercul prelungirea le semicerc la bara faţă,să aliniezi pragul că este cam mare luftul în unele părţi,dar per total este foarte bine !:lol:

mai du-te bah la balamuc, ti se pare! poate usa de la sofer sa o mai reglez putin, pragu nu vad cum ar putea sa il reglez:D

hai sa-i facem poze d'alea cu care te lauzi tu!

ms scandalagiule;) bafta cu furia rosie!

Tweety_rzw 04-08-09 21:00

1 Attachment(s)
Teaser mk1 Focus !

highboy_97 05-08-09 07:34

am vazut masina ieri pe giurgiului ....foarte frumoasa!

catarsis 05-08-09 16:11

felicitari, superb !

Tweety_rzw 07-08-09 05:31

6 Attachment(s)
abcdefghijklmn :lol: :lol: :lol:

NWZeu 07-08-09 10:53

Foarte tare - INSA s-au trecut peste niste aspecte FOARTE IMPORTANTE!

Grila originala a masinii pe langa un rol estetic are si unul tehnic, asigura un flux de aer pentru racirea intercoolerului in cazul tau care este montat superior si a radiatoarelor ..... tu blocand fluxul de aer, vor aparea probleme in functionarea normala a motorului si a instalatiei de AC.

O solutie, la fel de radicala ca masina ar fi mutarea intercoolerului in fanta de la bara, deci montarea lui central jos si partea mai complicata, fabricarea unor trasee sau deviatii pentru un flux de aer catre radiator.

Estetic ..... unica si destul de radicala ..... :D (a se citi foarte tare)

All times are GMT +2. The time now is 16:54.

- Copyright 2026 4Tuning