![]() |
Re: Viteza Maxima Atinsa De Voi La Volan
Mda...foarte inteligent topic. Nu-s destule accidente, tre' sa mai turnam si noi gaz pe foc si sa agitam spiritele. Ar fi o idee inchiderea topicului, pentru ca nu reprezinta altceva decat o modalitate de dat in spectacol inutil.
|
nah... ideea era sa se vada cam ce masini cu ce viteza s-a mers, nu neaparat sa incerci inadins pt topicul asta....caci oricum, odata, macar am incercat sa vedem cu ce viteza merge masina....si sincer...cu cat stiu mai multe, cu atat imi e frica sa incerc viteze mari pe drumuri romanesti....
|
Quote:
|
a maers eu cu 235km/h tot pe liniile alea drepte spre Bucuresti, dar parca nu as incerca din nou .... Senzatia era super, tre sa recunosc. Dar dupa ce am trecut de ceva localitati (bine, ca nu mai aveam 235 :)) ) am vazut tot un BMW rasturnat si facut zdrente. Za ude am mai trecut de 110 pana la Bucuresti :(
|
viteze maxime "trase de par"....conteaza in cat timp ajunge acolo...asa logic ca aproape oricare "Sare" de 160 daca omoara masina 10 minute ca sa ajunga la viteza "maxima".
Noroc! |
1 Attachment(s)
Daca nu va place viteza, ce mai cautati pe 4T?:???:
ON: 210kmh cu Mondeo 1.8i Turnier pe autostrada. |
Quote:
|
Ceea ce vroiam eu sa spun este faptul ca tuningul are o foarte mare legatura cu viteza, cursele legale sau ilegale, draguri, drifturi, indemanare, toate se reduc la viteza intr-o masura mai mare sau mai mica.
LE: A nu se intelege ca sunt de acord cu orice cocalar care baga viteza doar pt impresii si nimereste in primul copac. |
Quote:
|
245km/h cu 330D , 2002 , seria 184 cp in Austria .
210km/h cu Golf IV 2004 1.9TDI 101 cp in Germania (la vale :D ). |
190 km/h jetta , Rumenia
220 km/h mondeo , Grecia |
235 km/h intrare bacau. 325 :D
210 km/h letcani-podu. 320 :D si nu's mandru' de asta ... moment de inconstienta ... te lasi dus de val si faci Doamne' fereste o prostie. |
hmmm cam multi vitezomani p aci ea sa ma bag si eu putin 200km/h opel tigra pe autobanda in ungaria & 220km/h cu treapta a 4 blana cu nissan nx gti cu 5 martori in urma mea de la o reprezentanta spre o alta reprezentata cunoscatori stiu :-P
|
Quote:
|
dap pe copou la "radar"
daca vrei te invit la o tura da cam peste 3 luni ca a cam venit sfarsitul dovezi :cry: |
Quote:
|
raduku tu cat aveai cand ti-a sarit roata?
ce rau is :twisted: |
Quote:
|
hmmm ... 220 km/h de prin franta... pana in ungaria :)) cu Schumacherul meu de 140 cv
|
180km/h am prins si eu cu toyota cu a 4-a , deci e posibil sa prinda si a lui Drobeta 200 tot cu a 4-a
|
Eu am prins 60 de kmh cu bicicleta la coborare pe bucium , stiu asta ca avem un prieten in paralel cu o bicicleta cu kilometraj , pana m-am oprit intr-o parcare cu pietris unde am sarit oleaca de pe bicicleta :lol:
si ghidonu tot un fel de volan e , vireaza si el :lol: |
1 Attachment(s)
Golf 1.4 16v..
|
1 Attachment(s)
230 km/h mai aveam pedala ... dar mi-a sarit un caine in fata ... cu un passat 2.0 TDI 140 HP
|
Quote:
on : 210 A4 1.6 |
Quote:
|
va salut...ma bag si eu in seama cu performantele mele :D:D:D...cu masina personala ( golf IV ) 170 Km/h ce`i drept la vale....iar cu un ford focus 1.8 tdci 180:evil:
ps : abea am 18 anisori :oops: si permis din aprilie:oops: ps 2 : Lasati`o naibii de viteza ca nu e buna !:D:D |
200-205 avea pe bord..gps-ul oscila intre 186-190
cu masina din dotare.. buzau->ramnicu sarat |
Quote:
Uite un om care abia a luat permisu si e constient de ceea ce face. Bravo !!! |
salutare ,am incercat si eu sa vad ce face a mea masina desi nu prea merg asa cu viteza exagerata -185 km/h ,insa un prieten mai "nebunatic " a ajuns pe la 200 pe C A Rosseti (bravo 1.8 GT)
|
Quote:
|
da nimic de commentat :P
|
e bun :) eu sub 200 nu merg :)
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=rhPx3...layer_embedded
...reflectati la asta .... Viteza ucide, incearca si tine minte asta !!!! |
145km/h cu Logan 1.4 mpi. Instabila rau de tot daca drumul e cu denivelari:!: deci am lasat'o mai moale...
|
skoda octavia 1.9 tdi 130km/h
vw passat 1.9 tdi 170 km/h sunt incepator.asa cum spunea si colegul cu golful de mai sus....i-am dat acolo unde era soseaua libera si conditii meteo favorabile...in rest sunt constient de riscuri...deci nu ma avant.A fost doar de curiozitate....ambele masini puteau mult mai mult,dar 130 cu octavia am mers la 1 saptaman dupa ce am luat permisul,iar 170 ...recent.Am 3 luni de permis.Vor fi si alte viteze maxime,dar pana nu mai capat experienta...nu ma mai aventurez aiurea.Numai bine. |
2 Attachment(s)
polo 1.4i 44kw din 1996.
1 rezervor plin 2 persoane 2 genti de voiaj. https://www.youtube.com/watch?v=nNNcTdqYyME |
bmw 530d 2002 ---210km/h:twisted::twisted:
|
x5 3.0d - spre Buzau - 225km/h
|
Quote:
in bord ca sa nu fie discutii |
| All times are GMT +2. The time now is 22:29. |
- Copyright 2026 4Tuning