![]() |
Re: Provocari
ce sa se termine ca nici nu a inceput ,ieri a iesit masina din service e in rodaj
|
SAMBATA PE TRASEUL DIN STRAND ULTIMA ETAPA DE SLALOM PARALEL DIN ACEST AN.........:lol::lol::lol:
|
tineti pumnii sa vedem "spectacol" pe zapada:)
|
paul...vezi ca ai un pm :->>
|
migule cand facem si noi o rigla
|
Quote:
hahahahahaha...S-a auzit si la tine de 4tuning.....? |
@lex dupa ce-mi schimb gumele vorbim
|
Bughilas tine-ti parerea pentru tine, chiar nu ma intereseaza
@Paul dai un semn ceva, chiar sunt curios cum iti fuge masina ca din cate am auzit si vazut fuge nu gluma |
off: nu era vorba de nici o parere prietene.....sau de vreo descriminare sau cum vrei u sa-i spui...
|
pai atunci nu inteleg de ce te deranjeaza ca postez aici, nu cred ca conteaza atat d mult din c club faci parte ci omu din club, nu cred ca am jicnit pe nimeni
|
Quote:
uite de la o gluma la ce se ajunge.....poate a fost mai proasta gluma sau nu pe intelesul tau... Normal ca nu conteaza din ce club esti sau ce etnie esti:lol: hai bafta |
foarte interesant topicul asta...provocari... ca sa pot sa particip e ok ca inca nu am 1 an vechime pe permis .. ?mai iesiti la provocari ca a venit primavara:)
|
ah ca sa pus prafu rau de tot peaici X(X(X(
|
fac eu cu tine in locul lui migu o dunga
|
oke, ce motorizare si ce cai ai ?:Deu 1.6 si 105 cai
|
cred ca stiu un loc destul de ferit si destul de bun pt liniutze seara mai taziu asa:)in spate la ambient e un drum care duce la niste firme pe acolo nui prea circulat si i facut recent si arata f bn perfect pt asa ceva:):lol:
|
Quote:
|
ma inscriu si eu aici daca vrea cineva ... for fun... sa ne dam ... posed audi TT
|
Quote:
|
dellule, i-auzi, iti explica oamenii unde sunt locuri de dungi.... ce bine, ca tu esti mai incepator asa, sa nu te sperii cumva daca dai de vreun drum pe care nu-l cunosti....:lol:
P.S. tot la "undaground" va intalniti? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ah ***, Bassule esti blondutz cumva ... ? cred ca team vazut intr-o noapte la trans agappe(duminica),stateam toti la coada la sandvich, si ai lasat masina pe langa cele parcate de era sa te loveasca unu ... ? akm am vazut masina ta si nu mai stiu ce nr de inmatriculare avea pers respectiva....eu eram ala cu tipa aia (pantaloni roz),eram urmatoru dp tine la sandwich:))))
pakat ca nam apucat sa ne cunoastem atunci:( |
eu pot oricand ca deocamdata is somer:)))asa ca decideti o zi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-nu sunt blondut si nici nu parchez masina sa fie lovita sau eu sa fiu lovit -iar de mancat sandwich nu mananc -cred ca-mi confuzi masina -ce stie sa faca tipa cu pantaloni roz? :twisted: |
Quote:
|
Quote:
Bassule, cu ce masina te duci, cu breaku`? si eu sunt interesat de tipa cu pantaloni roz...dar numa` informativ pt bassu :twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
am asteptat sa mai dea vreunu un semn dintre noi dar se pare ca nik asta e pe data vitoarea atunci poate chiar maine :);)
|
Quote:
|
opel 2000 16v kadett, sunt deschis la provocari.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning