![]() |
Re: VRETI CLUB IN GALATI????
UNDERGROUND_TUNING urlate ma si tu cu o impresie despre siglele alea.. :D Nu vezi ca transpiram pe aici sa le facem.. ?
|
1 Attachment(s)
dã last one ;)
|
asta ultima ii are si unpic de culoare.
Mie imi place si scris si tot. |
si mie imi palce ultima...
dar sa dispara fundalul negru. |
@Azerty > probabil ca ultima sa aiba putina culoare in zona motorului , din pacate am uitat sa o fac alb/negru in totalitate ;)!
@shadow> fundalu negru nu exista , asa am dat un print screen , defapt tot ce conteaza e chenarul gri ;) |
de ce s-o faci alb-negru?
|
Am sa mai fac eu cateva in seara asta
|
@Azerty: n-am inteles ceai vrut tu sa zici .... sigla nu va fi alb negru , este exact cum am postato acolo excluzand fundalu negru ... :) SIgla este tot ce se vede in chenarul ala in relief si poate 1-3 pixeli in afara lui :D
|
interesat de club lasa numarul sa te sun
|
:lol: interesat de club lasa numarul sa te sun
|
@lili : ranek_tm , am putea vb sa-ti spun cam ce stiu eu . Partea oficiala o discuti cu Underground ;)
|
fa-mi un apel pe nr. 0729858570
|
ar fi tare sa faci un club dar pentru asta trebuie discutat fata in fata, eu sunt pentru...
|
ne gasim si discutam.
lasi un id de messenger si luam legatura pe yahoo. |
[email protected] nu prea voi fi pe mess in perioada asta ptr ca sunt la bucuresti dar vedem ...
|
bai baieti cand ne intalnim si noi astia impatimiti sa ne cunoastem ca eu cel putin nu cunosc pe nimeni si de exemplu am fost in partea aia duminica si nu cunosteam pe nimeni si ma uitam ca bou spuneti voi unde si cand sa ne intalnim sa ne cunoastem
Bafta si numai bine |
pai cine ti-a zis tie ? ai venit cu masina sau cu cineva ?
noi eram langa masina aia mica care facea mult zgomot :) |
Quote:
Chestiile astea discuta'le si tu pe mess , privat ;) ! k deja se intra in detalii :) ! |
bai shadow da-mi si mie id tau sa mai vb pe mess
|
te-ai descurcat vad :)
|
mda shi yo sunt pentru...in leg cu ,clubul........dar sunt prea mic :((k sa intru shi yo...dar stiu sa conduc:)):peace:
|
toti stim :)) Cel putin la nefesu si la colin mc rae :P
|
Quote:
|
Merge chestia cu acest club.... ma bag si eu! :D
|
Se pare ca o sa mai dureze inca catziva ani... 5-6... Ce zici Underground..'? :D
|
hai ma tazzy , da'o draq de treaba //// asa incurajezi u formarea unui club in gl ?! :D
|
Pana la urma...se intampla ceva in Galati cu acest club? Am gasit si ceva adepti prin Tulcea care pot face "naveta" la GL.
Sponsorizez cu stickere (LOGO-ul clubului) pe primii 50 de membrii care se inscriu:p |
O.K. ........ vad ca nu am nici un efect asupra voastra .... maresc miza........ primii 75 de membrii au stickere moaca si o bere fara alcohol............
ala eu..... ala eu...... daca o tinem tot asa, imi voi umple masina de 75 de stickere cu logo-ul clubului (club care nici macar un nume nu are inca) .... ID-ul meu de mess este: mausro Daca sunteti interesati contactati-ma... putem schimba pareri..etc.etc. |
stai linistit k nu o sa sara nimeni aici pe forum , mai vb , ne int la un "suc" ;) sper sa mai vina lume ... :)
|
mah yo masa baga pt club dak as fi mai mare dar nu pot ca nu am sanse la varsta asta....mashina nu am ca nu am varsta corespunzatoare pt carnet...abia la anul imi iau mashina ca face fratele 18 ani....dak sar face vreun club in gl yo as fi bucuros chiar dak nu ma primiti in el...:)
|
Dani daca o tzinem asa, cand o sa ai tu vreo 19 ani o sa apara si clubul... dont uari... :D
|
:lol:tare...sa speram:)
|
Quote:
Te primim in club doar daca porti tricou cu LOGO-ul clubului.... :p =)) dar citez: s-ar putea sa faci vreo 19 ani pana cand vom face clubul.... |
aaaa.... referitor la postul de mai sus... n-am un FIX cu "LOGO-ul" clubului.... :shock:
|
bai yo am sa port un tricou daca asta vrei...:)...spunemi cum ai vrea sa fie logo-ul ca til fac yo...ca am destula experienta...la facut de astea...;)uite id meu ca sa mai vb jamy_dani
|
eu zic sa nu va mai ambalati degeaba p forum cu logo'uri si alte chestii ... hai odata sa ne vdm , bem ceva si mai vb... ;) logo'uri si prostioare dinastea se fac dupaia ;)
|
pai pana la urma ce facem?hai sa merem toti la o bere...ceva..shi mai vb acolo..ca asa pe forum aici la sectiunea GALATI...nu prea vezi online multi...;)
|
is multe aspecte de clarificat pana la infiintzarea efectiva a clubului...succes
|
Am spus sa nu mai fac un topic pe aceeasi idee, ci sa reluam un pic discutiile.
Ca si pana acum, nu s-a mai intamplat nimic.... sau ma insel? U_TUNING? Nimik? Ideea e in felul urmator: daca nu suntem in stare sa facem un club al nostru, pe Galati, ati fi de acord sa ne inscriem intr-un club de traditie, pe care sa ii rugam sa deschida o filiala la Galati la care sa aderam? Cine e pentru? De ce? Cine e impotriva? De ce? Nu stiu sa fac un poll ca il faceam... Sau poate ca nu ne trebuie inca un club? Suntem inca prea putini si cu orgolii prea mari? Astept pareri, Sa vedem ce iese, ca pana acum... |
eu sunt de parere ca ar trebui sa infiintam un club al nostru(al galatenilor)
cine vrea adera cine nu,nu...si partea cu infiintarea clubului...eu zic ca nu-i revine povara de a legaliza clubul(acte/alergat dupa acte/taxe...etc) numai unui singur om...adica BDG/U_TUNING...cei care vor ca acest club sa se infiintieze ar trenui sa fie interesati si ei...poate persoane cu ceva timp liber... alt motiv ar fi faptul ca suntem putini...si din cei putini care suntem o parte poseda vehicole....iar din acestia o mica parte,foarte putini sunt cei care participa la curse legale/ilegale....si in plus nu ne intalnim foarte des.... eu zic sa facem in felul urmator...in primul rand sa stabilim un loc unde sa ne intalnim odata pe sapt(in perioada asta un bar ceva, ca frig rau afara si nu putem sta in scara blocului..:))..)....si atunci sa discutam si sa hotaram ce e de facut....sa schimbam pareri...vorbim despre masinile noastre(in cazul meu daca vreti sa stiti va zic de pe acum ca nu am reparat-o..:D)......ideal ar fi daca am avea un loc...garaj ceva...unde sa ne intalnim cu totii fara sa se faca reclamatii....etc....undeva unde sa fie ceva gen SEDIUL clubului...iar cheltuiala sa fie impartita intre membrii(chirie/lumina)..ideal ar fi ca unul din membrii clubului sa posede un astfl de loc...:D asta e parerea mea...astept opinii |
| All times are GMT +2. The time now is 15:32. |
- Copyright 2026 4Tuning