Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile inseala mai mult ca barbatii?? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/67382-femeile-inseala-barbatii.html)

Sasha 29-05-08 16:50

Re: Femeile inseala mai mult ca barbatii??

stii....stai 5 ani cu un om ai increde 100% in el... si afli ca in paralel cu tine mai este o femeie de cativa ani... si crede`ma ca nu e tocmai placut.

Pinky 29-05-08 18:28

Tipul/tipa nu se prinde ca de cativa ani perechea il/o inseala .... e prost/proasta de bubuie si si-o merita din plin. Parerea mea.

Sasha 30-05-08 09:07

nu..ma rectific nu erau cativa ani ci cateva luni.... dar asta nu scuza vinovatul/a cu nimic;)

nu e prost/a doar ca prea sigur/a pe el/ea si avand incredere in el/ea 100% nu`l/o vazant in stare sa`i faca asa ceva....

si dupa cele intamplate bineinteles ca se intoarce tot la cea/cel inselat/a ca doar e lumina ochilor lui/ei si nu poate trai fara el/ea:(:? ... si ce s`a intamplat nu a fost decat o aventura...
oricum urata treaba..minciuni peste minciuni si alte alea....:roll:

aleks 30-05-08 21:14

eu as spune sa o lasati asa, si sa n-o contraziceti pe sasha azi :lol::lol:

Sindrom 30-05-08 22:36

sa va zic ceva....am trecut printr-o perioada mai nasoala...eram obosit dormeam 2-3 ore maxim...si pur si simplu cand ma vedeam seara cu prietena numai aveam chef de absolut nimic...eram terminat...si atunci am vb am analizat si a ajuns la concluzia ca n-am pe nimeni. Acum sunt iar la fel de atomic.
si apropo si femeile si barbatii inseala intr-o veselie....unii nu tin cont de nimic...ABSOLUT NIMIC.

Sasha 18-06-08 13:49

7 miracole la barbati:

1. Toti barbatii sunt al dracului de ocupati.
2. Desi sunt ocupati, au vreme de femei.
3. Desi au vreme de femei, nu prea ii intereseaza de ele.
4. Desi nu prea ii intereseaza femeile, tot timpul au una langa ei.
5. Desi tot timpul au una langa ei, se mai dau si la alta sau altele.
6. Desi se mai dau la alta sau altele, se enerveaza daca femeia cu care sint ii paraseste.
7. Desi femeia cu care sint ii paraseste, tot nu invata din greselile pe care le fac (si tot se mai dau la altele).
:lol::lol:

P.S. nu stiu daca a mai fost pus:oops:

vacaroz 20-06-08 10:45

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1598508)
7 miracole la barbati:

1. Toti barbatii sunt al dracului de ocupati.
2. Desi sunt ocupati, au vreme de femei.
3. Desi au vreme de femei, nu prea ii intereseaza de ele.
4. Desi nu prea ii intereseaza femeile, tot timpul au una langa ei.
5. Desi tot timpul au una langa ei, se mai dau si la alta sau altele.
6. Desi se mai dau la alta sau altele, se enerveaza daca femeia cu care sint ii paraseste.
7. Desi femeia cu care sint ii paraseste, tot nu invata din greselile pe care le fac (si tot se mai dau la altele).
:lol::lol:

P.S. nu stiu daca a mai fost pus:oops:

foarte adevarata chestia asta :d :d

aleks 20-06-08 15:43

poate pe tine te caracterizeaza, eu nu prea ma regasesc pe acolo...

Mustang 20-06-08 17:26

Nici eu. :D

bodyspeed 22-06-08 12:51

no way...:D
Ce sondaj mai e şi ăla , am imbătrānit eu sau asa am fost mereu :rolleyes2
Cert e că nu mă regăsesc......

bmwm5 03-09-08 08:13

in sua au facut un sondaj de opinie si a rezultat faptul ca femeile inseala de 2 ori mai mult decat barbatii...

aleks 03-09-08 12:33

o fi rau?
sau e pentru ca ele pot gasi foarte usor pe cineva cand vor, iar in state barbatii sunt victimele discriminarii pozitive si sunt un fel de legume?

Mustang 03-09-08 13:10

La americani totul e pe dos.

Ma abat oarecum, dar:
In Chicago exista lege ca, daca un barbat se uita insistent la o femeie, el poate fi acuzat oricand de acea femeie pentru hartuire sexuala.
De multe ori barbatul evita sa urce singur in lift cu o femeie.

Ca tot vorbim de cretinitati in SUA.

aleks 03-09-08 14:41

la asta ma refeream....

bmwm5 03-09-08 14:46

sau or fi foarte multi romani pe acolo... :)

Sindrom 03-09-08 18:52

nu nu cretinii de genu asta au ramas in tara, aia cu mainile lungi au treaba pe acolo. Prin tari straine.

AAAAK 05-09-08 17:24

Este o vorba "FEMEIA CUMINTE E DOAR O FEMEIE NEPRINSA"

Sasha 05-09-08 18:00

Quote:

Originally Posted by AAAAK (Post 1734125)
Este o vorba "FEMEIA CUMINTE E DOAR O FEMEIE NEPRINSA"

Ai o impresia prea proasta despre femei ;)
Sa stii si tu ca NU TOATE SUNT LA FEL...
Daca ai dat tu peste 3-4-10 specimene care intaresc regula scrisa de tine asta e partea a 2`a, dar nu peste tot e asa;)

Mustang 05-09-08 22:32

Daca tot ce a prins este naspa, inseamna ca totul e naspa.
Asta e mentalitatea oricui care ar trece prin asta, degeaba incerci sa il convingi. ;)

AAAAK 05-09-08 23:25

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1734657)
Daca tot ce a prins este naspa, inseamna ca totul e naspa.
Asta e mentalitatea oricui care ar trece prin asta, degeaba incerci sa il convingi. ;)

Eu nu am fost inselat dekt odata (cred lol) ,dar sa fim serios stim toti cum sta treaba cu femeile ..ele sunt toate sfinte si noi barbati toti porci ....rahat.

Femeia inseala ,trebuie doar sa gaseasca amantul "potrivit".

Nu pot spune ca femeile inseala mai mult sau mai putin dar toti avem hormoni :)
interesant este ca ele nu recunosc.

Sa zicem ca am "cunoscut ceva fete care aveau prieten ....

Claudia 06-09-08 01:29

Quote:

Originally Posted by AAAAK (Post 1734749)
Femeia inseala ,trebuie doar sa gaseasca amantul "potrivit".
....

Ai pus punctul pe I...
Oricat ar sustine o femeie ca isi iubeste prietenul/sotul... si ca nu are ochi pt altcineva... Nimic nu dureaza o vesnicie. La un moment dat iesi din saptamana oarba fie ca ai avut o revelatie si ti-ai dat seama ca nu e barbatul visurilor tale, fie se gaseste un tip si mai bun decat actualul, care iti trezeste niste emotii pe care le uitasei de ceva vreme.
Suntem cu totii oameni... cu caracteru`n buzunare :lol:

aleks 08-09-08 13:13

o fi bine?
o fi rau?
cred ca depinde de cat de deschis o sa poti aborda pe urma problema, pentru ca ca intr-adevar, se intampla tuturor. daca ai omul potrivit langa tine, totul se rezolva, chiar daca lucrurile sunt expuse chiar si public, de le intelege toata lumea, desi se prefac toti ca nu stiu, tot poti trece peste.
totul depinde de cat de mult esti dispus sa accepti, sa intelegi, sa constientizezi cata din vina iti apartine, cat de mult sau de putin ai fost dispus sa acorzi atentie, afectiune, interes, pentru ca intotdeauna exista un motiv de ti s-a intamplat, sunt multe lucruri de luat in calcul...
e mult de spus, nu pot vorbi la general despre situatii particulare, dar ideea e ca totul se intampla din vina amandurora, in caul ca erau deja doi la momentul respectiv, si nu doua entitati separate cu doua lumi separate...

11KPO 08-11-08 03:38

in egala masura.....doar femeile sunt egale cu barbatii...nu?:tetter:

Mustang 08-11-08 11:42

NU, barbatii nu vor fi niciodata egali cu femeile.
Si raman la parerea de baza ca barbatul inseala mai mult decat femeia.
Motivarea sa? Sa aibe cat mai multe trecute prin pat. Si asa, in lume, femeile sunt de 2 ori mai multe decat barbatii. :lol:

11KPO 08-11-08 14:50

mda...la asta nu mam gandit nicodata:suspiciou

Psycho 08-11-08 21:18

psstt

depinde si de barbat .. sincer pe mien nu ma intereseaza palmaresu ...

prefer sa am uan a mea .. doar a mea pana la adanci batraneti

Blondy26 08-11-08 23:43

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1851884)
psstt

depinde si de barbat .. sincer pe mien nu ma intereseaza palmaresu ...

prefer sa am uan a mea .. doar a mea pana la adanci batraneti

That's so sweet. E bine ca mai exista inca baieti care gandesc ca tine, pacat ca sunt putini. Dar si atunci cand dai de unul mai bine te agati calumea ca peste al 2-lea sigur n-ai atata noroc sa dai:)

In alta ordine de idei, fie vorba intre noi, femeile inseala mai mult, dar sunt mai parsive decat barbatii si isi acopera tacticos urmele. Oricum, motivatie lor este "sentimentala"...hmm...sentimentala my ass! Cand de fapt e "foame" la mijloc sau mai stiu eu ce:)) Poate o sa-mi pun multe fete in cap pentru postul asta dar asta e. Am prietene care imi povestesc lucruri multe si asta e rezultatul "dezvaluirilor". Personalmente nu as face nici in ruptul capului asa ceva; ma rog, atata timp cat este vorba de o persoana care merita.

Trixi 09-11-08 12:14

...eu una te sustin!si stiti ce ma deranjeaza cel mai tare?cind exact aceste fete/femei(ca stai linistita ca si mai incolo asa este situatia),o fac pe sfanta,si ataca altele cu gura mare,pentru ca alea nu sunt dispuse sa le tina "spate", ca nu prea au multe de ascuns...
si totodata,cred,ca fac mai mult pentru ca sa fie bagate in seama,nu pentru simpla placere...pentru ca doar in asa fel sunt capabile sa atraga atentia asupra lor.

bodyspeed 09-11-08 12:31

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1852053)
That's so sweet. E bine ca mai exista inca baieti care gandesc ca tine, pacat ca sunt putini. Dar si atunci cand dai de unul mai bine te agati calumea ca peste al 2-lea sigur n-ai atata noroc sa dai:)

Da , stii cand īşi dau seama ca au gasit un baiat (din cei putini care exista) cand nu il mai au .. , cānd e prea tārziu .. poate e mai bine şi pentru el .. sau nu! ,

Blondy26 09-11-08 20:30

@ Trixi...da, ai mare dreptate. Sunt multe bagatoare de seama...alias c*rve...desi m-am gandit de la bun inceput sa nu folosesc termenul asta dar n-am putut sa ma abtin.Ma bucur ca mai exista si femei de acord cu opinia pe care am exprimat-o mai sus. Multumesc!
@bodyspeed in cele mai multe cazuri este, din pacate, exact asa cum ai zis tu. Dar daca, printr-o minune iti dai seama la timp...e de bine:D...dar asa cum ai spus si tu, sansele sunt slabe. Si intr-adevar poate este mai bine si pentru e, pentru ca nu poti sta langa o persoana care nu te apreciaza la modul la care ar trebui.

needBrain 12-11-08 01:42

sincer...nu prea mai exista incredere intre sexe...asta asa din cate am obs eu

lavinia_hot 12-11-08 19:33

parerea mea e ca femeile inseala mai putin decat barbatii sau chiar deloc pot sa spun

Mustang 12-11-08 19:51

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Daca tu spui ...

Sasha 12-11-08 19:53

da..femeile E sfinte...

aleks 12-11-08 22:44

femeile nu inşeală deloc? generalizarile ar trebui sa aiba la baza o motivatie solida, e prea putin probabil sa stii tu, sau eu, sau oricine altcineva ce fac majoritatea femeilor(sunt 3 miliarde) si in ce fel isi mentin ordinea in relatiile lor...

needBrain 13-11-08 00:37

Quote:

Originally Posted by lavinia_hot (Post 1860007)
parerea mea e ca femeile inseala mai putin decat barbatii sau chiar deloc pot sa spun

pe ce culoare juri? :))

bodyspeed 13-11-08 13:03

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1860669)
pe ce culoare juri? :))

pe verde stop.. un ..doi...trei nu ai voie sa inseli :lol::lol:

Mihai90 18-12-08 20:55

AVETI GRIJA!

De ce inseala femeile?Evident pentru...sex.Daca nu o mai satisface sotul,femeia gaseste pe altul.Si chiar daca ai contacte sexuale dese cu sotia ta,asta nu garanteaza ca nu te va insela!
Cunosc o femeie casatorita trecuta de 30 de ani,frumoasa...are o viata sexuala activa,in fiecare noapte face sex cu sotul ei,de a ajuns ala saracul vai de el,e stors de seva,de putere.Si totusi aceasta femeie are un amant cu care obisnuia sa faca dragoste..sau ma rog,sex o data pe luna.De unde stiu?
Fiindca eu sunt amantul,si ea se jura ca sunt al doilea,ca singurii barbati carora si-a daruit trupul sunt eu,si sotul ei.Bineinteles,eu ma fac ca o cred.
Morala??
Fratilor,dati-i bataie...luati-va de mana prietena,iubita,sotia..si rupeti patul,altfel riscati sa o pierdeti si sa se duca cu altcineva!

11KPO 18-12-08 21:15

in egala masura si asa va ramane toata viata

aleks 18-12-08 23:51

Re: AVETI GRIJA!

Quote:

Originally Posted by Mihai90 (Post 1929505)
De ce inseala femeile?Evident pentru...sex.Daca nu o mai satisface sotul,femeia gaseste pe altul.Si chiar daca ai contacte sexuale dese cu sotia ta,asta nu garanteaza ca nu te va insela!
Cunosc o femeie casatorita trecuta de 30 de ani,frumoasa...are o viata sexuala activa,in fiecare noapte face sex cu sotul ei,de a ajuns ala saracul vai de el,e stors de seva,de putere.Si totusi aceasta femeie are un amant cu care obisnuia sa faca dragoste..sau ma rog,sex o data pe luna.De unde stiu?
Fiindca eu sunt amantul,si ea se jura ca sunt al doilea,ca singurii barbati carora si-a daruit trupul sunt eu,si sotul ei.Bineinteles,eu ma fac ca o cred.
Morala??
Fratilor,dati-i bataie...luati-va de mana prietena,iubita,sotia..si rupeti patul,altfel riscati sa o pierdeti si sa se duca cu altcineva!

1: calitate, nu cantitate.
nu datul din c_r in nestire iti tine prietena langa tine, ci interesul pe care il ai fata de ea, dorintele pe care ti le trezeste, si nu doar sexual vorbind, flul in care stii sa tii un om langa tine, si nu o nevasta, felul in care ea stie sa aprecieze astea, desigur (dar e vina ta ca ai luat-o asa, desi nu erati unul pt altul in totalitate potriviti), multe greseli facem, si de extrem de putine ori le admitem la timp, asta daca o facme vreodata.
nu sunt ele sfinte, dar si multi dintre noi avem un grad mare de neaceptare a unor adevaruri evidente.

All times are GMT +2. The time now is 18:01.

- Copyright 2026 4Tuning