Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ITS - 2005 - Constanta (https://forum.4tuning.ro/97-its-2005-constanta.html)
-   -   International Tuning & Sound - Constanta - 14 August (https://forum.4tuning.ro/97-its-2005-constanta/6638-international-tuning-and-sound-constanta-14-august.html)

Shaggy' 26-08-05 10:36

B 99 CZR stiu ce inseamna k d p dar cand citesti repede este cam incomod. Iti multumesc si te rog nu o lua personal. Ma sperie limbajul de pe internet. Bafta

ct77pia 26-08-05 16:17

aaa da scuze am uitat sa mentionez ca in noaptea de simbata cind se dadea cu capul de toti peretii la \"negociere\" eu ca baiat finutz ce sunt si ca sa nu fac de rusine mr si nsl am dus-o in cta ce memorie scurta are invers proportionala cu greutatea ei

k4r4 26-08-05 17:48

de la discutii legate de NEorganizarea de la IT&S s-a trecut la limbajul pe internet..:D...astept sa vad ce urmeaza...uuu...a..da...ink ma mai doare degetzelu de la postu trecut..:D

k4r4 26-08-05 17:53

1 Attachment(s)
samecristian...care data aviatoare?:D

Shaggy' 26-08-05 22:46

k4r4 nu s-a schimbat subiectul era o paranteza. Sa stii ca este valabil si pt tine faza cu scrisul. NU stii sa scrii romaneste. existea un program se numeste DEX. Nu o lua personal.

Gratzian 26-08-05 22:59

mai baieti, nu va mai impungeti atat
pana la urma sunt atatea probleme create de altii, de ce sa ne mai facem si noi?

Shaggy' 27-08-05 00:46

Asta ma intreb si eu. Sa te uiti pe la comentariile de la poze. la gus sha ddb. Astia ce minte au??? Ce ii doare pe ei???

Gratzian 27-08-05 00:51

m-am uitat, m-a semnalat cineva printr-un mail...
e sters deja...

\"limba lumii sloboda\"
daca mi se semnaleaza, pot sa ma ocup

k4r4 27-08-05 16:53

n-o iau tata personal...da' astea-s vremurile..c sa le faci..:P....blame the messenger..:)...o sa incerc sa scriu \"romaneste\" in posturi....dar atat...k dupa aia ma doare si mai tare degetzelu amintit in posturile precedente...a!...da...stiu si ce e dex...dar ultima data cand l-am folosit incercam sa invat mustele sa citeasca... :twisted:

GRIGO 27-08-05 21:42

a fost misto chiar daca showul l-au facut ursuletzele ....oricum mie unu mi-a placut

CZR 29-08-05 20:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GRIGO-X2\"
a fost misto chiar daca showul l-au facut ursuletzele ....oricum mie unu mi-a placut

asta e parerea ta sau reprezinti un curent d opinie?

Lucian 29-08-05 20:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 99 CZR\"
Quote:

Vrei sa spui ca nu a fost asa ?

CZR 29-08-05 22:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Quote:

Quote:

parearea mea este k si noi ceilalti am avut contributia noastra...dak nu eram si noi sa n dam p liniute,erau doar ursuletii cu drifturi si s dadeau intre ei...hmm...nu prea are sens,nu?

Lucian 29-08-05 22:30

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

parearea mea este k si noi ceilalti am avut contributia noastra...dak nu eram si noi sa n dam p liniute,erau doar ursuletii cu drifturi si s dadeau intre ei...hmm...nu prea are sens,nu?

Esti purtatorul de cuvant al participantilor la curse ? Nu neaga nimeni contributia \"voastra\" (am pus \"\" pt ca eram si eu acolo dar nu am facut show) dar totusi ...

CZR 29-08-05 22:32

din kte stiu,cursele au fost la liber...poti participa sau t poti uita.am zis k meritul e al participantilor,in totalitatea lor.k a fost ceva kre a frapat...ok,nu neg asta,dar fara restul participantilor...

MM78VLD 01-09-05 20:09

Curios.....

Am si eu o intrebare.... astea sunt toate pozele?
Daca da, inseamna ca eu nici nu am fost acolo...., n-am batut 1500 km degeaba si n-am cheltuit o gramada de bani sa stau o zi intreaga in picioare si sa am grija de masina.
Daca nu, inseamna ca mai tre' sa iau lectii de navigat pe net.
Oricum felicit toti participantii pentru ca lasa deoparte toate aceste probleme si ca vor sa arate ca in Romania tuningul e in mare ascensiune.

GRIGO 01-09-05 22:06

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

scuze ca am uitat sa zic si de liniute deci showul l-au facut ursuletzelele si liniutzele dar de ce a fost doar prima parte ca era vorba de mai multe parti la liniutze :x

CZR 03-09-05 12:52

probabil belgienii vroiau sa-si ia banii si sa plece mai repede,nu sa n distram noi...oricum la inceput mi-a placut liniuta ad-hoc inainte d curse,la kre am participat si eu,knd eram 6-7 masini,pakt k nu era cineva din fata sa dea un start p kre sa-l vedem toti

GRIGO 07-09-05 21:17

Re:

Quote:

Quote:

asta e parerea mea

CZR 07-09-05 21:24

GRIGO-X2, tu c masina ai bro,aaaa,ai doar 17 ani :P

GRIGO 07-09-05 23:02

Re:

Quote:

deocamdata nu am dar in curand va veni .............. apropo ce vrea sa insemne bro,aaaa,........................in octombrie dau de permis ...profesionisti 8) si ce daca am doar 17 ani :?:

CZR 07-09-05 23:23

Re:

Quote:

Quote:

deocamdata nu am dar in curand va veni .............. apropo ce vrea sa insemne bro,aaaa,........................in octombrie dau de permis ...profesionisti 8) si ce daca am doar 17 ani :?:

bro vine d la brother...intre baieti e des folositi...c o sa vina?
bafta

GRIGO 18-09-05 16:02

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

bro vine d la brother...intre baieti e des folositi...c o sa vina?
bafta

cand am spus ca o sa vina era vb de masina BROA

All times are GMT +2. The time now is 14:34.

- Copyright 2026 4Tuning