![]() |
ok atunci asa sa fie. :D :D
|
succes la intalnire
|
e bine ca anuntati intalnirea cu 1 zi inainte...:)) buna combinatie...eu acu am vazut ca a fost intalnire..oricum nu aveam cum sa vin sambata...ca iar am fost plecat din bucuresti...deci..nu m-a deranjat fuarte tare...dar..plm...cand mai aveti de gand...ma gasiti la 0721948414...sau pe net (daca sunt in buc) :)) cam atat...nuj daca ati tinut sau nu intalnirea..sau daca ati vb ceva sau hotarat ceva..dar as fi curios si eu sa aflu....cam atat am avut de zis..
|
[/b]sambata 28 ianuarie ora 16 la titan la pod ajung si eu la ora 16 (plec de la 1 ora :twisted:dar nu pot sta mult) aduceti si poze ptr legitimatii dc aveti respect :D
|
sal baieti ce liniste e pe aici.....ce se intampla fratilor...vad ca deja pe bucuresti nu mai este nici un fel de miscare...trezirea oameni buni :D
|
Sper k la Bucuresti se mai face ceva ...nush cand am sa mai ajung si eu pacolo ..dar sper sa ajung cat mai curand....Spor la intalniri ..data viitoare cand am sa vin in Buc sper sa particip la o intalnire cu mai multi membrii decat data trecuta .....Resect si Bafta !!
|
intradevar! multa liniste! aditzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am ceva frumos pt tine de vreo 3 sapt! tot iti dau cataloagele!
eu deocamdata sunt in sesiune! dupa ce sa termina cu asta sper sa facem ceva aici baietzi ca...pute rau! deocamdata am un proiect in plan ! o honda acord din '85 110cp stock 2L!!! care ce si cum stie despre ea, cum treage...? REPSECT |
In aceasta sambata ...data de 11.02.2006- ora 17:30 IN PARCUL TITAN LA PARCAREA DE LANGA POD, DE LA BISERICA!!!
Intalnire Crazy Drivers Bcuresti. |
low sti ca eu voi fi prezent!nu pot lipsi!
just be there guy's!!! respect!!! |
Mdea....Aditza zice k nu poate sta mai mult de ora 17 30 .... :evil: ...ehh nah ...deci din cauza lui ...am decis sa reprogramam intalnirea la ora 16:00...dak ejti de acord si ai timp ....dak nu ....mai discutam pe mess :evil:
|
BuuuuMMMMM
SaL 2 ALL !!! ce mai facetzi ?? stiu ca am lipsit cam mult si am fost cam absent de la ce sa discutat pe la club si ce sa ma intamplat , dar acum am revenit in fortza si sper sa nu mai lipsesc !!!!!
aaaaaa si inca ceva cam in 2 luni imi iau carnetul de sofer !!! :D :P imi pare rau ca nu am putut asista la evenimentele care s-au mai intamplat pe aici !!!!!! :(((((((((( Respect 2 ALL -----====bLaCkPoWeR====----- |
Sper sa se fi facut intalnirea de aseara ...Blackpower te rog k de acum incolo sa asisti mai mult pe la intalnirile din Bucuresti ....am sa ajung si eu in scurt timp si pe la Bucuresti ;)....asa k pana ajung eu la bucuresti sa faceti ceva demn sa imi povestiti ....Bafta si numai bine !!!
|
hmmmzzzzz intalnire de aseara ? io nu stiu nimik :( !!!! cand ajungi in buc povestim mai multe ;)
---------====bLaCkPoWeR====--------- Respect 4 ALL |
gata oameni! gata cu sesiunea!maine am ultimu examen! so! cum spunea si low! haidetzi sa facem ceva demn de povestit si in primul rand ar cam trebui cam toti membri din buc sa imi trimita cate o poza tip buletin in format digital pe mail: [email protected], pentru legitmatiile de membri C D! si sa vedem cand organizam intalnirea aia!
RESPECT |
incerc sa ajung si eu prin bucuresti, poate stam de vorba cand vin...
|
Re:
Quote:
|
Hmmm....sambata asta nu ajung ....poate saptamana viitoare ...am sa ii anuntz eu pe baitzi cand am sa vin .. :roll:
|
Re:
Quote:
|
presupun k vinerea viitoare, dar nu-i sigur, pt k trebuia sa ma intalnesc si cu ceva lume de prin alt club si sunt cam fugiti din bucuresti atunci...
oricum noi stam de vorba, nu-i pb, vedem cum facem. |
ok aleksu.. vb.. dsp stickere.. ti-am zis.. spune-mi doar cum facem, cand si cum si nu e pb ;)
|
!! pai am inteles ca laMishto vine in buc pe 26 deci sa facem o intalnire pe 26!! cum suna asta?
|
sal baieti ce mai ziceti.... a vad ca merg treburile pe aici :D :shock: :D care mai e viata voastra?????? :twisted:
|
poze
Rog toti membrii clubului din Bucuresti sa trimita poze tip buletin pt legitimatii
|
Fac tot posibilul sa ajung si eu ...dar nu promit nimic ...
|
Re:
Quote:
sunt in bucuresti pe 23 seara, pe 24 dim plec |
pai atunci ne intalnim pe 23 seara!
|
sigur 8)
|
PT toti membri din BUC ! trimitetzi-mi poze tip buletin in format digital, bine inteles cu voi, impreuna cu numele vostru complet pentru a face legitimatzile!! URGENT oameni buni!
RESPECT P.S. se va organiza o intalnire pe 23 seara! |
ce inseama 23 seara??????? si unde va avea loc.. respect
|
pai sa ne spuna LaMishto pa la ce ora sa ajunga in bucuresti! si de intalnit ne intalnim in acelasi loc! deci LaMishto, la ce ora ajungi in buc ???
|
Eu as vrea si fac tot posibilul sa ajung in weekend :( ...Pacat k nu ma intalnesc si eu cu Andrei ...dar sper sa ne intalnim la Iasi :D pe 18 martie :wink:
|
deci sa inteleg ca acelasi loc este la pod la TITAN. MicDaRau zii si tu ora....asta dc ai mai aflat ceva :D ...ca de dimineata cand am vorbit nu stiai nimik sigur :roll: ...stii ceva cu exactitate acum :?: :?: .... :roll: ..respect 4all :twisted:
|
scz pt intarziere dar acum am aflat cu exactitate de la andrei ora veniri lui!
deci eu o sa merg sa il iau de la gara si la 10:00 ne intalnim la titan in fatza guri de metrou de data aceasta si dupa plecam la o berica!!!RESPECT scz de intarziere! sper sa fie cati mai multi prezenti de data asta!!! |
la ora 22:00 ca sa nu exista confuzii
|
sal baieti am hotarat ca presedinte al filialei bucuresti sa ramana Lucian (MicDaRau) si am foarte multe motive pentru a sustine acest lucru. unu dintre multele motive ar fii ca el este singurul ce sa prezentat la \"intalnirile\" Cd din BUC.si eu unul il vad capabil sa ramana el presedinte. respect 4all :D
|
:cry: La ora 22:00 , mie imi pare super rau dar nu pot sa ajung , io la ora aia dorm , vineri incep orele la scoala la 7 si la 6 plec de acasa , deci imaginatzi-va la ce ora ma trezesc ( 5 ) :(((( imi pare super rau , dar nu am ce sa fac , sper ca intzelegetzi voi ! }}}{{{
---===bLaCkPoWeR===--- respect 4 aLL |
okey blackpower da poate vi sambata la intrunire!!! si sa itrimiti si u o poza pt legitimatie!!!
|
baieti la intalnirea de astazi nu ajung in primul rand odin cauza ori si in al doilea rand din cauza membrilor ce nu pot veni.. sambata la pod la titan la ora 17:00 intalnire cd buc...respect tuturor si imi pare rau ca nu pot sa vin sa ma intalnesc cu tine lamistho :ashamed: ...lucian sa ai grija de el ok :twisted: :twisted: respect4all
|
aditza! din otive personale sambata nu voi fi in bucuresti si as dori sa mnutam intalnirea duminica la aceiasi ora si loc! asta daca nu incurc planurile cuiva!
RESPECT p.s. daca nu sper sa fiu in buc pana la ora 6!(dar nu e sigur) si e si o oarecare urgent! |
ok man deocamdata eu nu stiu nimik de duminica.... :roll: nu am nici un program....sper sa aramana asasi sa ne vedem duminica. respect4all
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning