![]() |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Misto BMW-eu ala din spate :mrhappy:
|
Re:
Quote:
|
accept si schimburi...... :lol: chiar si golfuri mai \"cazute\" + diferenta..
|
Re:
Quote:
|
Da ce are ma, nu-ti mai place de ea?????Cred ca te-am vazut o data cu ea langa facultatea de drept, si mi s-a parut draguta masina.
|
vreau o minuneeee..vreau o minune in viata meaaaa :headfones .ba da frate, imi place masinutza dar stii cum e..cand ti se pune pata si vrei sa o schimbi....la fel si cu femeile :weirdface
|
3 Attachment(s)
:!:
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
:D :D
frumoasa masina...;) poate dak o mai tzii un an o cumpar :lol: :lol: ...acu`s prea mic :D....bafta la vanzare !! nishte faruri de jetta nu incerci ? :wink: :twisted: :twisted:
|
nu imi pun de jetta pt. k nu imi place cum arata....prefer modelul simplu cu 2 faruri..... :wink:
|
2 Attachment(s)
noaptea, prin ploaie.... :yes:
|
Sal
Bizoane hai sa facem o combinatie.Ce zici?
Eu am un opel vectra cu motor 2000 8v,din 93,abs,scaune incalzite,oglinzi electice,trapa etc. Astept un raspuns de la tine |
pune si tu nishte poze dak ai.nu de alta dar sa vad macar despre ce este vb mai ales k tu esti din tg.jiu..ms :wink:
|
up :!:
|
volan sport, super model.poze in 2-3 zile :peace: (pentru \"fani\".. :mrgreen: )
|
stopuri negre.....HELLA
|
2 Attachment(s)
:wink:
|
vad ca tot o dotezi non-stop...pretul este acelasi? eu totusi raman la oferta mea
|
care era oferta ta?nu ma mai uit prin \"spate\".... :wink:
|
pai vreo 2500...da` hai sa vedem ce mai scoatem de pe masina...
|
o las in 2800 fara jante si dak nici asa nu te tenteaza...2500 fara spoiler fata si jante...dar deja park nu mai are farmec...nu ma bag la dezmembrat.mai strange 400 peste oferta si mai vb :wink:
am dat pragurile vechi si imi vin altele saptamana viitoare...deci, se investeste in continuare....numai bine :mrgreen: |
nu..jantele raman spoilere praguri etc. scoate de la interior...baga volanu` vechi, mai baga ce mai ai tu vechi si discutam
|
tot ce a fost vechi sa dat...asa k..ramane oferta mea :wink:
|
ce instalatie audio are? sau nu intra in pret?
|
am mai discutat problema cu audio...cine este interesat de masina si o vrea, donez in pretz un cd PIONEER si doua difuzoare de calitate.deci nu am muzik de cine stie ce dar iti faci treaba ...cam asta este :wink:
|
ok...si ce scoatem de la interior ca sa ajungem la pretul meu?
|
scaunele, bordul (toata coaja... :mrgreen: ) volan, mocheta.....si chederele..... :mrhappy:.si iti iau si luneta ..merge? :weee:
|
yes!!! de cand imi doream o masina fara bord, scaune, mocheta si alte alea...oricum luneta e de forma...eu vorbeam serios si nu e prima data cand reactionezi asa...
|
Re:
Quote:
mai strange bani si cauta-ma cu ceva serios.iti dau masina, nu rabla.. |
1 Attachment(s)
:arrow: de curand, fara praguri.urmeaza ceva mai special
|
sal man. ia zi.. spoileru fatza nu-l dai? il vrea tot ala care a luat pragurile. Apropo tre sa ma cinstesti k ti-am gasit client :wink: :lol:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
pragurile..nefinisate :wink:
|
Sal
am mai vb noi.
Am pus pe forum pozele cu opelul vectra.Este visiniu cu nr de GJ |
Re: Sal
1 Attachment(s)