![]() |
Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!
:-w....nu m-am simtit injurat...da am zis la general...nu ai injurat pe nimeni....in fine vad ca dintr-o prostie se da in cancer.....:))....dami pm cu idu tau :-w
|
Pai nu e nevoie, poti sa imi dai un PM in care imi explici cum modifici tu grafic o poza in PHP :).
Stai linistit ca nu o da nimeni in cancer cum spui tu :)..discutam prieteneste |
pff.....crede-ma...nu e asa usor sa modifici o poza:Ptree sa decupezi...e mult de discutat;)
|
In fine :), cred ca tu le modifici in Photoshop si nicidecum in php :).
Un simplu exemplu de cod php <html> <head> <title>La la la PHP</title> </head> <body> Salutare <?php echo "Gogu!<BR>"; echo "Stiai ca data de azi este "; echo date("m/d/Y"); echo "?"; ?> <BR> Este ora <? echo date("h:i:s a,"); ?> si ai urmatorul IP: <? echo getenv("REMOTE_ADDR"); ?> <BR> </body> </html> deci ceea ce vreau sa spun e ca tu confunzi PHP-ul cu photoshopul :) Daca gresesc, imi cer scuze dar mai cunosc si eu acolo..niste php dinasta si e prima data cand aud ca se pot modofica poze cu ajutorul lui. Gata cu offtopicul ca ma bate Fra :D |
eventual un numar de telefon Fra, sau un hi5:))
|
:))):-j...."php"=prescurtare PHotoshoP;)e greu de gandit bai frate:-??
|
mda :)
PHP - Personal Home Page... si a fost creeat de Rasmus Lerdorf la inceput de tot pentru a monitorzia mai usor traficul de pe pagina lui web personala, evoluand de-a lungul timpului pana la o adevarata "bijuterie" a limbajelor de programre Dar lasa mai Laur, este ca tine nu stiu eu cu ce mananca astea. Tot inainte dragii mei fotografi si graficieni experti (vezi Aaronel si alti copii dinastia rasfatati) |
:lol: puteam sa jur k se va ajunge aici ... sa posteze si fra` gohanel o chestie.. si sa`l ia vreunu ( nu neaparat laur ... oricare mai nou pe forum ) la misto e genu` asta :D
gohanel... " iarta`i doamne k nu stiu ce fac " :lol: |
are trafy grija sa nu se supere Fra :D si daca aveti ceva cu mine..va zic de acuma: E GREU CU BECALI ! }{
|
Stai linistit Fra, ca nu ma supar eu din asa ceva :). Caddy nu am de ce sa ii iert ca nu mi-au gresit cu nimic, e problema lor :) e in dezavantajul lor ca nu vor sa invete de la cei mai "in varsta" putin, fiindca nimeni nu s-a nascut invatat :)
Eh, asta e :)..la cat mai multa editare grafica Imi cer scuze pentru offtopic, puteti sa stergeti posturile mele ca nu e problema |
Quote:
Daca dupa capul tau sa schimbi peisajul inseamna ca "le ai cu virtual tuning" inseamna ca sunt prea umil sa stau de vorba cu tine. Imi cer scuze. Dupa cate vad pe-aici cred ca tu esti ala praf in vt, nu eu, eu macar nu mi-am expus creatiile dandu-ma mare cunoscator. Cred ca folosesc programe de prelucrare grafica de mai mult timp decat ai tu ani si faptul ca nu ma bag in VT este din simplul fapt ca nu o vad decat ca pe o mare pierdere de timp si fara nicio rasplata financiara. Rezulta ca nu merita sa stau ore intregi sa decupez poze cu masini pentru nimic. Deci nu eu am nevoie sa citesc pe "forumul principal regulile virtual tuning". Stiu ca pentru a face un vt pana la capat expertii se apuca si de peisaje, dar "omule" uita-te ce iese din mana ta intai. Cred ca prioritatea la cei care fac poze aici (pe topicul asta) e VT-ul masinii, nu peisajul (care sincer nu intereseaza). Invata-te inainte sa faci un vt de calitate, apoi gandeste-te si la peisaje. E adevarat, nu am citit regulile vt dupa forumul principal :) dar citesc COX-ul de exemplu. Te las pe tine sa descoperi regulile de la vt din cox referitoare la peisaje. Si o ultima chestie, majoritatea prescurteaza PhotoShop cu "PS" nu "PHP" :)) |
mai calmati-va...l4ur vezi ca tu cam sari la concluzii si judeci oamenii fara nici un drept :) asa vad eu de acolo...ca X a zis nu stiu ce, ca Y a zis altceva...cred ca e dreptul meu sa-mi spun parerea fara sa stai tu sa o judeci...la fel si cu Gohan...
PS: in caz ca nu stiai, photoshop se prescurteaza PS, si e logic...photo + shop ... php e un limbaj de programare :) PS2: si terminati cu fazele astea, ca n-ati ajuns mai departe decat erati in trecut...si nu iesiti in fata cu astfel de faze, ci singuri ca aruncati la margine... |
Oameni buni (vb lui Elvis din Romania) eu nu stiu dc va mai stresati...nu vedeti ca asta e threathul copiilor!! Care nu mai ies pe afara sa joace lapte gros, pitu' si balegutza ..ei sunt designeri acum.....se intrec in idei si talente..scoala nu ii mai motiveaza ..parintii nu ii stimuleaza si ei stau pe mess plictisiti si nu stiu ce sa faca...si modifica o poza frate! Le iese jalnica si dupa care vor si critici...dar pozitive...pt ca daca le-ai ranit orgoliu..e naspa ..se supara! Lasa-ti in lumea lor.....mai sti poate din unul dintre ei o iesi si ceva! totusi greu de crezut!
|
1 Attachment(s)
cine e de acord cu masina asta...mana sus
|
Incerc si eu ceva pe ea...
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
rotile putin miscate :D
spatele pare a fi de la golfu' ala GTI W12, 650 CP :) http://www.informatiiauto.ro/graphic...gti_w12_2m.jpg interesant :P |
Intr-adevar.. spatele este de la GTI W12, priza de aer este de la GTI W12 si rotile la fel. Sunt miscate ca masina "merge"
|
1 Attachment(s)
muhaha:)))
|
Quote:
E ok, astept replica lu' TheX |
din pacate tura asta cred k ma bag la fund k nu prea am timp:((. sper sa imi gasesc maine ceva timp...sorry:(
|
2 Attachment(s)
facut la plesneala....;)
|
foarte misto :D
de ce iti ies pixelate pozele? |
nush frate:-??......e photoshop cs2...probabil deasta....si uitate si la poza normala ca tot pixelata e ...dar nushtiu de ce:-??
|
2 Attachment(s)
|
mai mult ca perfectul:P>....bv omule>:)...de cat timp te joci in photoshop?:>
|
ai mult ca perfectul:P>....bv omule>.. ....zice l4ur :-@ :-@
uitate..mai atent :D jos se vede umbra...la roata din` dreapta nu ia pus janta cand se vede din spate...asea ca...ii dau 6 D:D:D:D::D ioo ala...criticu`:))=)) |
omule....gandeste>:)...nu critic:))totusi...umbra aia poate ar fi ceva...o versiune mai veke:>....mie chiar imi place....nu am zis nimic de criticat:P....mai bine tac:))sa nu se intelegea gresit;)
|
1 Attachment(s)
mai copii ia faceti si trancaliciu asta , ceva extrem pe ea ;P
|
1 Attachment(s)
se baga careva ? :)
|
fiecare cu ce-l doare :))) jenibil :P
|
2 Attachment(s)
am incercat ceva si cu Dacia... dar avand in vedere k e 5 dimineata ... nu a iesit spectaculos:lol:
Touareg R50 :twisted: |
ce pleoape are dacia:)))....radu...ce zici...e o idee buna:>
|
1 Attachment(s)
pt o cauza nobila dak tot e 4*4
|
=))))))))))))))))))))))))))))))) bine Radu =)))))))))))))))))))))))))))
|
2 Attachment(s)
am revenit si eu....sper sa va placa astept pareri.....
|
=)) il facusi golf :)) glumeam
|
2 Attachment(s)
Mi s-a parut mai potrivit aspectu asta pt dunele alea... asta sau unul de dakar :P
|
2 Attachment(s)
Mijto Herbas:)
BMW :) Original l-am sters din greseala :) dar era ceva genu asta. enjoi :arrow: Attachment 488282 Attachment 488284 |
1 Attachment(s)
M-am jucat si eu umpik cu beemeru de mai sus :).
Lupalb dak pui o poza cu masina vedem ce putem face. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning