![]() |
Re: Tavite portbagaj, presuri / covorase auto, bandouri protectie
Salut!
Andrei Suzuki - Iti multumesc pentru ca ai cumparat de la noi si pentru recomandare! Iti stam la dispozitie si pe viitor! Weekend placut! Mircea |
salut ma intereseaza si pe mine o tavita de portbagaj si niste presuri pt un passat variant din 2002 . zimi te rog la ce pret ai si in cat timp vin la Rm Valcea ,
Ms frumos Daniel |
Salut!
guzu.daniel - Passat B5 facelift - tavita portbagaj 151 ron, covorase cauciuc 120 ron. Daca le iei pe ambele ai inca 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit sau o jucarie de 50 ron de pe cobiromania. Daca ne suni pana la pranz pentru datele de facturare si de livrare, azi pleaca spre tine, iar maine ar trebui sa le ai. Reduceri pentru forum si promotie impreuna cu COBI Romania cobiromania.ro (o alta divizie a noastra) jucarii de construit COBI, pentru cei care doresc un cadou pentru copii! Pe scurt, pana cum aveati curierat gratuit sau reduceri. Acum puteti alege sa primiti jucarii de valoare mult mai mare decat discounturile sau avantajele de pana acum. Rezolvati si niste cadouri... la fiecare tavita pentru portbagaj, primiti gratuit un mic covoras anti-slip pentru bordul sau torpedoul masinii la tavite, bandouri sau cotiere 10% reducere sau curierat gratuit sau primiti o jucarie Cobi de 100-115 piese, in valoare de aprox.3233 ron ! la covorase (cauciuc si mocheta) suportam noi o parte din curierat si mai aveti de plata doar 15 ron, sau primiti la fiecare set de covorase o jucarie de construit Cobi de 60 de piese, in valoare de 20 ron. la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit sau alegeti jucarii Cobi in valoare de 50 ron ! la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 150 ron ; alternativa Cobi, in oricare varianta, puteti alege jucarii Cobi de valoare semnificativ mai mare decat suma discount + transport. Daca alegeti varianta cu jucariile Cobi, costurile de curierat ce va raman sunt intre 20-24 ron (tot un partial, desigur... ) Daca doriti o alta jucarie, mai scumpa decat discountul respectiv, platiti doar diferenta, evident. Ceau! Mircea |
E passat variant adica break sti de care imi trebuie . ai ? ca nu e facelift .facelift eu stiu ca inseamna un upgrade la un model mai vechi .
|
Salut!
guzu.daniel - ai scris de prima data ca e variant. Ai scris si anul. Ti-am confirmat deja ca sunt pe stoc. Cat despre face-lift - crede-ma: stiu ce vorbesc! Ar fi off-topic sa ma apuc aici sa tin prelegeri despre modele, succesiunea generatiilor, face-lift-uri si industria auto in general. Totusi, din respect fata de potentialul client: Passat-ul tau s-a produs din 1996 pana in 03.2005. La jumatatea vietii, mai precis in 09.2000 a suferit un face-lift. Unii spun modelului de dupa 10.2000 B5 facelift, altii ii spun B5.5. Mircea |
Nu stiam . sry . as vrea sa cumpar si eu o tavita pentru portbagaj .cat costa cu tot cu transport ? Sau transportu e gratuit ? Sunt din Valcea dar momentan in Piatra Neamt . As vrea sa il primesc pana marti dimineata in Piatra Neamt .
Ms Daniel |
Salut!
guzu.daniel - Sa-mi fie cu iertare, dar ti-am scris toate astea de prima data - vezi postul din 24.11, ora 9.22 - il gasesti pe pagina anterioara, jos. Acolo ti-am scris si pret, si curierat si detalii despre livrare si ai si intregul sistem de reduceri pentru forum. |
sal.pt o alfa romeo gasim cate ceva?
|
Salut!
jan1308 - sunt o multime de Alfa in cataloage. Despre care e vorba si ce doresti? In principiu, tavite pentru portbagaj avem pentru modelele Alfa 147, 156, 159, 156Sw, Crosswagon, 159SW, Brera, Gt, Mito. Covorase pentru 147, 156, 159 (evident, si SW). Ceau! Mircea |
pt alfa romeo 156 poti sa imi dai preturi la tavita si bandouri?eventual poza la bandouri,daca se poate
|
2 Attachment(s)
Salut!
jan1308 - Tavita este 151 ron. Bandourile 130 ron. Curieratul rapid gratuit. Daca ai in acelasi colet tavita + bandouri ai inca 8 ron reducere la fiecare dintre ele. Ai mai jos doua poze cu bandourile pentru Alfa 156. La cele "ascutite", pe sigla rotunda scrie "Alfa Romeo". Multumesc! Mircea |
poti sa imi spui modalitatea de prindere a bandourilor?
|
Salut,
ai zis ca o sa ma sune colegii tai luni dimineata ca sa imi ajunga tavita miercuri si nu ma sunat nimeni . Chiar aveam nevoie de ea miercuri . Ai pe stoc imi trimiti?Am citit ca sunteti seriosi .... |
Salut!
guzu.daniel - Nu te supara: de ce sa te sune? Si pe ce?! 1. Schimbam mesaje de o saptamana, timp in care ma intrebi tot ceea ce ti-am raspuns deja, dinainte, din primul raspuns catre tine. 2. Suni Sambata dupa-amiaza (cand evident nu puteam sa mai facem vreo livrare), si nu pe numerele pe care le gasesti in fiecare post al meu, in semnatura, ci pe numarul de telefon al unui director care era la 3000 de km de tara. 3. Si la telefon te-am rugat respectuos ceea ce iti scrisesem deja cu o saptamana in urma, adica sa ne trimiti datele de facturare si de livrare, precum si un numar de telefon, si te-am rugat sa te decizi daca vrei sa ajunga in Piatra Neamt sau in Valcea. 4. Nu ne-ai trimis nici numar de telefon, nici date de facturare, nici decizia privind locatia de primire a coletului. Din data de 24.11 ( e postul mai sus, nu sunt povesti!) ti-am spus ca poate pleca imediat spre tine si ti-am scris ce avem nevoie pentru livrare. Tu acum inca ma intrebi daca e pe stoc?! Si, fara suparare, tot tu iti inchei retoric mesajul spunand ca ai citit ca suntem seriosi? |
salut mircea,
covorase dedicate (din cauciuc) pentru fiat punto MK2 , 1.9 DS EL , an 2001 , 4 usi ? daca ai pe stoc , ce pret au si cat ma costa curierul ? multumesc :) |
Mircea , nu ai motiv sa te superi . Nu am 12 ani si nu stau sa fac misto pe un forum . Am vb cu tine la telefon si mi-ai spus ca nu poate ajunge coletul in Piatra Neamt ca e riscant ca eu sa plec mai devreme si sa nu ridic coletul si voi iesiti in pierdere . Atunci am vb cu tine si a ramas ca imi trimiti coletul in Ramnicu Valcea si o sa ajunga marti sigur, iar eu am zic ca il ridic miercuri ca ajung seara marti si e inchis .Ai zis ca nu e nici o problema , te-ai uiotat pe telefon si m-ai intrebat daca ala e nr meu de telefon cel cu 07666... ca o sa vb tu cu colegii de la facturare sa ma sune luni sa imi ia datele de livrare si de facturare . Acum zici ca trebuia sa trimit eu datele prin email . ..... In legatura cu intrebarile este normal sa intreb cand cumpar ceva ca sa obtin minimu de informatii , nu vreau sa iau un produs care sa nu fie compatibil din cauza unor neintelegeri din discutiile pe forum .
asta face parte dintr-un mesaj scris de tine nu am cautat nr de tel al directorului ca sa sun , pur si simplu am citit si am sunat "Va rog, pentru promptitudine sunati-ma (Mircea 0722.259258. Sunt mult timp pe teren si nu vreau sa se creada ca nu va raspund la mesaje din neglijenta sau indiferenta... " este scris de tine . In final am trimis datele de facturare la adresa de email gasita intr-un post mai sus care l-am cautat ca sa stiu unde sa trimit ca nu am fost informat unde sa trimit aceste date . |
Salut!
vlad_VSV - Sunt pe stoc. 120 ron. Curieratul te costa 15 ron (un partial) daca iei doar covorasele sau nimic daca iei si tavita pentru portbagaj sau bandouri. Vezi mai jos intreg sistemul de reduceri. guzu.daniel - colegii mei spun ca au primit azi mail-ul tau si ca te-au rugat intr-un reply sa le scrii si datele de facturare. Daca nu vei raspunde, te vor suna ei maine. Reduceri pentru forum si promotie impreuna cu COBI Romania cobiromania(o alta divizie a noastra) jucarii de construit COBI, pentru cei care doresc un cadou pentru copii! Pe scurt, pana cum aveati curierat gratuit sau reduceri. Acum puteti alege sa primiti jucarii de valoare mult mai mare decat discounturile sau avantajele de pana acum. Rezolvati si niste cadouri... la fiecare tavita pentru portbagaj, primiti gratuit un mic covoras anti-slip pentru bordul sau torpedoul masinii la tavite, bandouri sau cotiere 10% reducere sau curierat gratuit sau primiti o jucarie Cobi de 100-115 piese, in valoare de aprox.3233 ron ! la covorase (cauciuc si mocheta) suportam noi o parte din curierat si mai aveti de plata doar 15 ron, sau primiti la fiecare set de covorase o jucarie de construit Cobi de 60 de piese, in valoare de 20 ron. la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit sau alegeti jucarii Cobi in valoare de 50 ron ! la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 150 ron ; alternativa Cobi, in oricare varianta, puteti alege jucarii Cobi de valoare semnificativ mai mare decat suma discount + transport. Daca alegeti varianta cu jucariile Cobi, costurile de curierat ce va raman sunt intre 20-24 ron (tot un partial, desigur... ) Daca doriti o alta jucarie, mai scumpa decat discountul respectiv, platiti doar diferenta, evident. Multumesc! Mircea |
salut,deci am de platit in total 120(covorase) + 15(tur) + 15(retur bani) = 150 ron
oricum revin cu o comanda ... |
Salut!
vlad_VSV - scuze, de unde ai scos a doua oara 15 ron? :shock: Nici in raspunsul pe care ti l-am dat si nici in sistemul de reduceri pe care l-am reprodus in-extenso mai jos in respectivul post, nu scrie ca ai avea de platit de doua ori 15 ron. Repet: covorasele tale de cauciuc costa 120 ron + 15 un partial din curierat. Atat! Ceau! Mircea |
credeam ca zici partial adica drumul incoace,ca prin curier de obicei asa platesc,odata drumul de la expeditor la destinatar si apoi de la mine banii pleaca la expeditor tot prin curier si platesc iarasi transportul , greseala mea daca am inteles gresit , e perfect atunci :D
|
Salut!
vlad_VSV - Nu...partialul tine de reducerile pentru forum. Integral ar fi fost 26-27 ron, dar ca reducere pentru forum, desi nu putem suporta la covorase curieratul integral suportam o parte si voua va raman 15 ron. In sistemul de discounturi e mai detaliat totul. Oricand doresti, iti stam la dispozitie. Multumesc! Mircea |
as vrea si eu o tavita portbagaj pentru passat 2001-2005 berlina
|
Salut!
soimica - sunt pe stoc. 151 ron, minus 10% sau curierat rapid gratuit. Daca doresti, si daca ne suni azi pana la pranz pentru datele de facturare si de livrare, tot azi pleaca spre tine. Multumesc! Mircea |
Salut,
Ai tavita portbagaj pentru Vectra C Carvan ? Daca da, la ce pret pentru noi astia mai din forum? :) |
Salut!
adrian.v - 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Probabil ca doar cateva zile vom mai face livrari in tara. Daca doresti, te rog sa ne suni pana la pranz pentru datele de facturare si de livrare. Ceau! Mircea |
Salut,
O tavita portbagaj pentru o honda accord 2007? daca este si un pret te rog.... |
Salut!
belial - sedan sau touring? Difera, evident. 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Avem pe stoc. Craciun Fericit! Mircea |
Vreau sa stiu daca exista tavita pentru Opel Insignia 5 usi si daca da ce trebuie sa fac pentru a cumpara 1buc.
Multumesc |
Salut!
speedman2006 - pe stoc nu avem pentru ca sunt inca putine Insignia la noi. 151 ron, minus 10% sau curierat rapid gratuit. In data de 17 primim marfa si, daca vrei, putem sa comandam si pentru masina ta. Daca nu-i cu suparare si daca poti astepta, te rog sa ne suni azi-maine ca sa o putem prinde pe livrarea urmatoare. Mai mult, trebuie sa si identificam mai bine modelul, pentru ca la Insignia liftback (5 usi) sunt 2-3 modele de portbagaje in functie de dotari. Ceau! Mircea |
Salut Mircea , am primit azi covorasele pentru fiat punto , se potrivesc perfect , sunt foarte multumit de ele , mersi mult ! Recomand , foarte serios , comanda ajunge extrem de repede !
|
Tot eu revin , azi a vazut covorasele un amic si vrea si el , tot pentru punto 2001 , dar el vrea sa fie negre , ca a mele is gri , care le-ai trimis ... astept raspuns daca ai pe negru ? sau doar cum mi-ai trimis mie asa is toate ? ce s-ai zic ?
|
Salut!
vlad_VSV - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si pentru ca ne-ai recomandat si prietenilor tai. Cat despre culoare - mi-ai cerut si ti-am dat si link catre poze unde se vedea ca sunt gri. Sper sa nu te deranjeze. Trebuie sa aducem asa pentru ca acesta e singurul producator care are in catalog covorase pentru aceasta masina. Ceau! Mircea |
Am inteles , deci pentru punto 2001 doar pe gri se gasesc ! La mine nu e problema de culoare , sunt super multumit de cum arata :)
|
Salut! Pentru Opel Vectra C hatchback , ai si la ce pret , te rog? in cat timp ajunge? Merci...
|
Salut!
Haurar - Vectra C HB - tavita pentru portbagaj 151 ron ; covorase de cauciuc 120 ron. Reducerile in functie de produs si de combinatia de produse pe comanda - mai jos. Livrarea in 24-48 de ore de la comanda. Reduceri pentru forum la tavite, bandouri sau cotiere 10% reducere sau curierat gratuit; la covorase (cauciuc si mocheta) suportam noi o parte din curierat si mai aveti de plata doar 15 ron la covorase + tavita/bandouri/cotiera (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit la mai multe tavite/bandouri/cotiere pe livrare reduceri intre 8 ron/buc si 15 ron/buc sau, la 5 tavite sau bandouri /livrare, aveti al 6-lea produs gratuit, in valoare de maxim 150 ron Ceau! Mircea |
Salut. Pentru un Passat, an 2002, berlina, as fi interesat de un pret pentru:
- covorase cauciuc (gri) - pt fata - tavita portbagaj Mersi frumos. |
Salut!
volfied - Covorase de cauciuc sunt doar negre. 120 ron/set 4 bucati. Nu avem nici pret, nici modalitate de facturare pentru fractii de set. Daca doresti de mocheta, setul comeplet (4 bucati) costa 100-110 ron, depinde cum le configurezi. Acestea din urma se produc doar pe comanda. Tavita de portbagaj - 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Daca iei tavita+covorase, ai inca 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit pentru intregul colet. E sistemul complet de reduceri in postul anterior. Ceau! Mircea |
Salut ,
Am mai cumparat de la tine o tavita de portbagaj pentru un passat si acum am un prieten care vrea pentru un golf 4 variant din 2004 . Zimi te rog ce pret are si unde trebuie sa trimit datele de livrare . Ms mult . |
2 Attachment(s)
Salut!
guzu.daniel - iti multumesc ca apelezi inca o data la noi! Tavita de portbagaj pentru Golf IV variant este tot 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit. La aceasta masina au fost doua modele de portbagaje. Vezi in pozele de mai jos diferenta de nivel a suprafetei portbagajului fata de cele doua degajari din spatele pasajelor rotilor. Datele de facturare si de livrare, precum si un numar de telefon, poti sa le trimiti PM, telefon, fax, mail la [email protected], SMS. Te rog, sa scrii si nick-name-ul de forum. Ceau! Mircea |
Salutare,
Pentru un VW Golf 2, ma intereseaza un set de covorase, dar tip tavita, daca ar fi si o tavita portbagaj. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning