![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
Imi place mai mult designul de la Lexus
|
bun deci la ce concluzie am ajuns pana la urma?
|
vad ca toti copii de aici ridica M3`u in sus si arunca cu pietre in LEXUS .. mai ales claubbmw92 !
claubbmw92 de ce esti tu asa sigur ca lumea ar cumpara bmw in loc de lexus ( cum a spus cineva ca ar cumpara LEXUS in loc de bmw si tu ai sarit ca nu ca tu ai cumpara BMW esti clarvazator ? ) ai condus tu ambele masini si ai tras concluzia ca lexus e de aruncat la gunoi si BMW e cel mai bun .. ma scuzi nu prea ai cum deoarece nu ai permis si nu prea ai treaba cu masinile ? Ai vazut macar un lexus vreodata in viata ta ? IN FINE! Tineti minte inainte de a fi lansat Bugatti Veyron .. toti aruncau cu pietre in el ca vai ca o sa fie o masina naspa si radeau o gramada de lume de el .. si acuma? ce parere aveti despre el( am dat un exemplu ) Seria 3 de la BMW vezi pe toate drumurile ! PUT ORASELE DE SERIA 3 DE LA BMW .. IAR M3`u e un seria 3 cu kit m3 si motor puternic dar tot ca un seria 3 arata .. pe cand LEXUS e o masina destul de rara! si ce daca au scos doar 400 de CP din motorul ala de 5L? Chestia este cum ii pune pe sosea acei cai si cum ii foloseste ! eu pana de curand am fost fan BMW si inca mai sunt .. dar ador doar modelele pana la E46 si E60 ATAT! BMW`u nu mai e ce a fost odata a si am uitat Bangle trebuie dus la un lagar de concentrare si mutilat la fel cum a facut si el masinilor de la BMW |
aici sutn pareri pur subiective. fiecare alege ce vrea. doar timpul va decide care e mai buna.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ca stiti cum sunt astia,e de ajuns sa-si ia unu dintre ei care e mai tare(mai smecher):lol:si dupaia toata shatra o sa-si ia Lexus.Sa va vad atunci ce va indeamna rationamentu sa faceti ca vad ca de fapt asta e durerea voastra,cum am mai spus,ca BMW au doar manelarii.Numai bine. Chiar zilele trecute mi-a sarit in ochi un LS600L la volanul caruia era un domn mai creol:lol:,ma rog poate era arab sau vreun intreprinzator exclusivist.:lol::lol: |
Nu e vorba de rationament, e vorba de numele, imaginea brandului si calitatea masinii, ceea ce face Lexus superior lui BMW.
|
Quote:
|
Quote:
tu ce ai inteles din acel film?ti se pare ca japonezii aia sunt manelisti? |
Quote:
|
alin, ai dreptate, dar cei de la bestmotoring fac multe filme si de amuzament/divertisment, daca chiar vroiau sa faca ceva profi , trebuia sa le puna pe circuit cate 2 , 3 ture pe rand si sa masoare timpi ;)
|
Quote:
|
Quote:
Lexus este pe piata din '89, dar toyota a luat nastere in '37.. si daca tot nu te-a multumit raspunsul, uita-te la lexus ce a ajuns in mai putin de 20 de ani.. cel mai mare constructor de motoare hibride (nu ca mi-ar placea asa ceva, dar este vorba de tehnologie) si impreuna cu toyota cel mai fiabil constructor auto.. o avea bmw motoare mai tari decat cele lexus, dar la calitatea materialelor din interior pariez pe lexus ;) |
Quote:
este amuzament/divertisment pentru ca astora le plac masinile, dar in toate testele pe care le-am vazut ca soferi mi se par buni si conduc cat mai aproape de limita. |
lexus ramane lexus
votat clar japoneza |
Quote:
Dar...fie: 1. ce-am zis eu a fost un raspuns baiatului care-a zis ca "noi" ne luam masini Lexus pentru ca-s mai putin intalnite (asta nu e remarca puerila?) 2. pentru mine imaginea BMW nu inseamna absolut nimic, decat vorbe goale despre performante nemaintalnite si niciun fel de palmares in sporturile auto (tie chiar iti place sa ma faci sa spun asta, vad ca :) ) 3. pe mine nu ma intereseaza ce-si iau manelarii, ca dovada ca am si intrebat daca sa-mi iau logan, ca-i mai des intalnit decat volvo s40. 4. faptul ca o masina e populara sau nu, nu are niciun fel de importanta, desi parca ma atrag mai mult cele nepopulare. 5. remarci puerile? ce remarci puerile, prietene? tu si icna vreo 5 aici urlati ca din gura de sarpe sa convingeti lumea de maretia bmw-ului, noi "astia" apreciem exclusivismul si calitatea Lexus. Inca ma stradui sa gasesc rationamentele tale logice prin care iti interpretezi un text in capusorul tau, dar mi-e foarte greu sa inteleg. |
Quote:
|
aleg is-u, m3-u e facut sa aiba 2 usi...nu 4, pentru aia e facut m5-u
|
http://www.autoexpress.co.uk/carrevi...exus_is_f.html
Aleg BMW-ul ca imi place mai mult la design si e si mai perfomant, in plus e si mai ieftin si cel mai important are cutie manuala. Concluzia Autoexpress pt Lexus: RIVAL: BMW M3 saloon The latest M3 also uses V8 power, but the German four-door is cheaper than the Lexus, at £49,415. It’s also a much more capable all-rounder, and is available in coupé and convertible bodystyles, too. |
Un test misto facut de Caranddriver :
http://www.caranddriver.com/reviews/...omparison_test A castigat fara probleme M-ul (era de asteptat). |
M series Atat am avut de spus :))
|
lexus----si am masina in fata casei nu abonament in parcarea de la bavaria
|
Quote:
|
Adica.. Lexus-ul e mult mai fiabil ca BMW-ul.
|
oricum si lexus-ul cu toyota au avut recall-uri.. ;)
|
M3 normal nu ca lexusul nu ar fi frumos
:P |
2 Attachment(s)
tare masina ! ;))
|
Quote:
acum au inceput sa foloseasca integrate japoneze......ca ale lor se saracele..... |
1 Attachment(s)
Quote:
Macar sa le alinieze putin daca nu au putut sa le faca unite. |
si ca performante m3-ul este este lexus, lexus are 0-60 MILE in 4.8 ceea ce inseamna 5 sec 0-100 iar 0-400m 13.2 timpul pe care il face M3 E46 !
|
haha. cat de penibila e:)))0))) lexus rulez!!! cred ca au luat lectii de la tuningarii de dacii de la noi :)))
|
BMW for ever.
|
Quote:
|
Autocar M3, C63, IS-F, VXR-8 : https://www.youtube.com/watch?v=qEedZ4pyhSg&NR=1
interesanta cursa de drag.. Auto Express: BMW M3 vs Lexus IS F vs Mercedes C63 AMG : https://www.youtube.com/watch?v=pXIIi...eature=related |
m3 sedan??.....oricum votez lexus....,imi place la nebunie
|
bmw m3 forever .
|
Quote:
|
Quote:
bai chiar sunteti plictisitori toti cu prostia asta e vorba " BMW FOREVER" ce plm inseamna pt voi ??? ca eu nu inteleg ? terminati ma cu prostiile astea ca pana la urma nu iti da nici bmw-ul si nici audi de mancare ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:09. |
- Copyright 2026 4Tuning