Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/65296-1-februarie-poti-manifesta-impotriva-taxei-auto-piata-victoriei.html)

WannaDie 02-02-08 12:20

Re: Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1329598)
daca nu te apuci sa arunci...
Ok. Deci facem un protest de aruncat masinute peste gard in care nimeni nu arunca masini peste gard. Ok. Deci stam acolo. Uau... super protest... sa ingheti in fata unei cladiri goale...
Vai daca il aveam si noi pe Boc si avem si noi acum cativa ani tomberoane si bancute... rosii, albastre si galbene...
Cand zic galbene zic galbene cum sunt pastilele alea de diazepam pe care ti le recomand calduros....
Ok... sincer regret ca am scris daca citeai ultimele 9 pagini... asa ca rectific... daca le citeai si intelegeai ceva din ele...
Ceea ce spui tu e ca gaina daca facea mac si arata ca o rata era rata...
Deci un protest de aruncat masini peste gard la care nimeni nu arunca masini peste gard nu putea fi sanctionat. E o afirmatie foarte interesanta. Ma duc sa meditez la ea.

1 la mana, nu ti-am recomandat diazepam, dar acum iti recomand un flacon, ca deja o dai in prostie si te mai si bati cu pumnu in piept...
2 ca sa stii si tu , Boc nu a avut nici o treaba cu bancutele si tomberoanele, ala e Funar, dar infatuarea ta nu face diferenta, sau o fii faptul ca habar nu ai si doar povestesti...
3 am inteles exact, eu nu am scris nicaieri de protest de aruncat cu masinute, dupa umilele mele cunostinte nu este asa ceva, eu vb de un protest (cauta in dex sa vezi ce inseamna)...
4 ar trebui sa meditezi la pupincurism ca am observat pe forumul asta ca esti foarte bun la asa ceva...
deci iti urez spor la tastat , ca doar la atat esti bun...eu unu nu mai imi pun capul si mintea cu tine ca nu are rost...citesti 5 randuri si intelegi ce vrei tu, de obicei altceva decat ce se scrie...

Santos, nu te mai stresa si te enerva ca nu are rost...asta e tara in care traim, asta e poporul roman, deci concluzia e ca ne meritam soarta...

mpa 02-02-08 12:33

Quote:

Originally Posted by WannaDie (Post 1330195)
1 la mana, nu ti-am recomandat diazepam, dar acum iti recomand un flacon, ca deja o dai in prostie si te mai si bati cu pumnu in piept...
2 ca sa stii si tu , Boc nu a avut nici o treaba cu bancutele si tomberoanele, ala e Funar, dar infatuarea ta nu face diferenta, sau o fii faptul ca habar nu ai si doar povestesti...
3 am inteles exact, eu nu am scris nicaieri de protest de aruncat cu masinute, dupa umilele mele cunostinte nu este asa ceva, eu vb de un protest (cauta in dex sa vezi ce inseamna)...
4 ar trebui sa meditezi la pupincurism ca am observat pe forumul asta ca esti foarte bun la asa ceva...
deci iti urez spor la tastat , ca doar la atat esti bun...eu unu nu mai imi pun capul si mintea cu tine ca nu are rost...citesti 5 randuri si intelegi ce vrei tu, de obicei altceva decat ce se scrie...

Santos, nu te mai stresa si te enerva ca nu are rost...asta e tara in care traim, asta e poporul roman, deci concluzia e ca ne meritam soarta...

1. la faza asta nu meriti raspuns
2. acum cativa (vezi dex) nu era boc dar ma rog.... exprimarea asta..
3. daca nu intelegi cuvintele mai citeste odata... daca nu scrie nicaieri de aruncat cu masini la inceputul acestui thread te sfatuiesc sa o iei de la capat cu abecedarele...
4. eu ar trebui sa meditez, in timp ce tu ar trebui sa incetezi sa il practici
intradevar iarta-ma stiu ca nu prea mai vazut la curse si stiu ca nu o sa ma pot ridica la rangul si gradele tale..

O concluzie in concluzie... ai spuso esti bun...
Esti si tu unul din gaska celor care constientizeaza, comunica dar nu face nimic...

cosminelxxx 02-02-08 12:43

http://www.realitatea.net/petitie cred k asa trebuie procedat.....sa speram ca va avea efect

WannaDie 02-02-08 12:55

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1330225)
1. la faza asta nu meriti raspuns
2. acum cativa (vezi dex) nu era boc dar ma rog.... exprimarea asta..
3. daca nu intelegi cuvintele mai citeste odata... daca nu scrie nicaieri de aruncat cu masini la inceputul acestui thread te sfatuiesc sa o iei de la capat cu abecedarele...
4. eu ar trebui sa meditez, in timp ce tu ar trebui sa incetezi sa il practici
intradevar iarta-ma stiu ca nu prea mai vazut la curse si stiu ca nu o sa ma pot ridica la rangul si gradele tale..

O concluzie in concluzie... ai spuso esti bun...
Esti si tu unul din gaska celor care constientizeaza, comunica dar nu face nimic...

hai ca fac un sacrificiu si iti raspund, dar chiar pt ultima data:

eu am spus clar : EU NU AM SCRIS NIMIC DE ARUNCAT, NU RESTUL(adica nu vb despre ceea ce au scris restu, asta ca sa intelegi si tu ce zic si ce vb), EU VB DE CEEA CE AM SCRIS EU!!!! deci invata dracului sa citesti si sa intelegi ce vb lumea...cat despre pupincurism , nu il practic, te las pe tine in continuare , iar rang si grade nu am mersi fain, cred ca ti-ai luat tu (stiu unii despre ce vb)...

ca sa fi putut sa particip ar fi trebuit sa fiu in bucuresti, dar eu sunt in cluj, deci putin cam departe...si diferenta dintre mine si tine e urmatoarea: eu nu dau vina si nu arunc cu noroi in cei care incearca sa faca ceva, spre diferenta de tine...asa ca hai pa ca ma plictisesti deja...si vb unui prieten: DF...

mpa 02-02-08 13:04

Quote:

Originally Posted by WannaDie (Post 1330269)
hai ca fac un sacrificiu si iti raspund, dar chiar pt ultima data:

eu am spus clar : EU NU AM SCRIS NIMIC DE ARUNCAT, NU RESTUL(adica nu vb despre ceea ce au scris restu, asta ca sa intelegi si tu ce zic si ce vb), EU VB DE CEEA CE AM SCRIS EU!!!! deci invata dracului sa citesti si sa intelegi ce vb lumea...cat despre pupincurism , nu il practic, te las pe tine in continuare , iar rang si grade nu am mersi fain, cred ca ti-ai luat tu (stiu unii despre ce vb)...

ca sa fi putut sa particip ar fi trebuit sa fiu in bucuresti, dar eu sunt in cluj, deci putin cam departe...si diferenta dintre mine si tine e urmatoarea: eu nu dau vina si nu arunc cu noroi in cei care incearca sa faca ceva, spre diferenta de tine...asa ca hai pa ca ma plictisesti deja...si vb unui prieten: DF...

Da. Ai dreptate. Medicamente.....
Sa vedem de cate ori o sa mai fie pentru ultima data...

bmwm5 02-02-08 13:21

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1330025)
vezi ca din `94 s-a demonstat ca absolut orice program de votat ...
la alegeri prezidentiale .. sau orice. .
sustinut pe calculator..
poate fii hackuit .. ;)

daca a fost sau nu hackuit programul se poate vedea in codul sursa..
sunt curios la urmatoarele alegeri ..
daca le cere cineva codul sursa,al programului ..
ce se intampla
in america a fost cerut... nimeni nu l-a dat.. :)
deci , i-ati gandul de la hai sa votam .. ca tot ei o misca cum vor ei :)

atunci nu avem nici o putere.se mareste pretul benzinei...platim,cresc taxele-platim,apar altele-le inghitim si pe alea,de ce sa ne facem iluzii ca putem schimba ceva?

69WRX 02-02-08 14:35

taxele cresc impozitele cresc RCA-urile cresc dar salariile....bat pasu pe loc ;)

Psycho 02-02-08 18:00

www.realitatea.net/petitie .. nu am urmarit tot topicul ... dar puteti semna si acolo

B 46 KTO 02-02-08 19:22

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1330445)
taxele cresc impozitele cresc RCA-urile cresc dar salariile....bat pasu pe loc ;)

are dreptate 69WRX ... acum vor sa ne bage si taxa asta auto pe gat ... nimeni nu face nimic si ca atare o sa-si faca de cap si cu asta in asa fel sa le fie lor bine ... eu am fost la victoriei si nu eram decat vreo 8-9 masini ... hai 10 maxim ... a fost michael silviu de la sun racers 2 ursuri un opel astra si vreo 2-3 dacii ... insa nimeni nu a facut nimic, doarte multa jandarmerie si politie, bineinteles ca stiau de eveniment! Pacat ca nu am putut face nimic si sincer ma asteptam sa fim mai multi ... oricum asta este !

sebastianlr 02-02-08 19:48

Sunt inca cateva amnunte de luat in calcul.
ORA si ZIUA trebuiesc sa fie in cursul saptamanii in timpul orelor de lucru!

sebastianlr 02-02-08 19:52

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 1330445)

la ce masina expui la semnatura , te mai deraneaza un leu pt Ateneu?:lol:

morthysya 02-02-08 23:25

eu as fi arunkt ku tona:(...nu e nimeni d akord ju taxa llor:)

bodo 02-02-08 23:45

ce dracu' ma baieti toata lumea zice ca vine si au fost decat vreo 5-10 persoane prin fata si prin parcare cativa...erau mai multi curcani si jandarmi decat noi ...

EvLSant0S 03-02-08 02:07

Quote:

Originally Posted by morthysya (Post 1331448)
eu as fi arunkt ku tona:(...nu e nimeni d akord ju taxa llor:)

da,nimeni nu e de acord si toti stau acasa sperand la mai bine ..
bravo , bravoo :pissed:

RAZvan15 03-02-08 02:23

santos are mare dreptate.. urat din partea voastra ca ati stat acasa; inseamna ca va convine taxa... chiar daca era prin de politie care filmau tot ce misca prin fatza guvernului, nu era obligat nimeni sa arunce cu nimic in curte.. prezenta era de ajuns..asta e..poate data viitoare o facem si legal, sa vedem atunci cati vin.

[email protected] 03-02-08 03:08

Quote:

Originally Posted by c_bodo (Post 1331473)
ce dracu' ma baieti toata lumea zice ca vine si au fost decat vreo 5-10 persoane prin fata si prin parcare cativa...erau mai multi curcani si jandarmi decat noi ...

da bv sa stii ca atatia am fost..... lumea statea la pescarus.....

sebastianlr 03-02-08 09:01

Nu a fost mediatizare si nu a fost legal.
Cand o sa se mediatizeze si vor exista aprobari legale cred ca se va umple piata toata.
Dar ai nevoie de cca o luna de mediaizare.
Altfel de pe acest site sunt f putini, priviti cate pers sunt implicate in discutie si pe restul ii doare-n brisca, stau si... iar unora le convine taxa si-i inteleg.
Santos am o intrebare pt tine, crezi ca Bogdan R de la voi are interes sa manifeste?
Eu zic ca nu ca are po pozitie similara cu a incriminatului Tariceanu si nu e nimic grav ca omul sa vada interesele propiei afaceri de familie.

B 46 KTO 03-02-08 14:48

Quote:

Originally Posted by sebastianlr (Post 1331043)
Sunt inca cateva amnunte de luat in calcul.
ORA si ZIUA trebuiesc sa fie in cursul saptamanii in timpul orelor de lucru!

mare dreptate sebastianlr ... atunci cand sunt "sefii" acolo ... ca sa ne si auda cineva ;)

bodo 03-02-08 14:57

da,ai dreptate sebastian cand sunt "sefii" acolo,trebuie sa manifestam,dar pt. asta trebuie sa vorbim cu ceva timp inainte sa stie cat mai multa lume si sa speram ca toata lumea sa se tina de treaba ... ideea cu lasatu' masinilor in fata suna destul de bine :D :)

B 46 KTO 03-02-08 16:12

eu zic sa vorbim aici pe forum ... si sa stabilim o intalnire ziua ... mergem cu masinile acolo le lasam in parcare pe strada vedem noi ... nu se poate sa o lasam asa ... asta e TARA TAXELOR !

[email protected] 03-02-08 16:21

Quote:

Originally Posted by B 46 KTO (Post 1332605)
TARA TAXELOR !

da asa e ...

sebastianlr 03-02-08 16:25

Pt blocarea drumului public fara autorizare se face dosar penal,lafel de grav daca nu si mai grav ca in cazul ilegalelor.
Oricum la Ilegale nu a prins pe nimeni niciodata si la cat de inraiti sunt te-ar imusca si pt un trecut pe rosu.
Nu ma refer lacopii de pe strada ci la unii din sefi lor care au facut o fixatie iar presa ii atzatza.
Legal e cuvantul de baza. Ei au dat legal o lege si cum cui pe cui se scoate doar LEGAL avem sanse sa ne exprimam corect.

B 46 KTO 03-02-08 16:30

atunci bun sa ne interesam si sa facem legal ... fara debandada si "golanisme"

L4uR 03-02-08 19:07

cel putin am vazut azi la stirile de la ora 19:00 ca PNL va sustine...adica au un nou scop deja: Jos cu taxa!!!!Jos cu Tariceanu!!!...poate o fi mai vechi...da e bine si asa....si am mai vazut ca cica e o noua lege care daca se va elabora veti primi banii inapoi si taxa va disparea....sau nu am vazut eu bine:-??

peter 03-02-08 19:47

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1332923)
cel putin am vazut azi la stirile de la ora 19:00 ca PNL va sustine...adica au un nou scop deja: Jos cu taxa!!!!Jos cu Tariceanu!!!...poate o fi mai vechi...da e bine si asa....si am mai vazut ca cica e o noua lege care daca se va elabora veti primi banii inapoi si taxa va disparea....sau nu am vazut eu bine:-??

cum sa sustina PNL jos taxa ...jos tariceanu cand Tariceanu este Presedinte PNL :lol:

sebastianlr 03-02-08 21:43

vin alegerile asa ca ...

EvLSant0S 03-02-08 22:22

Parerea mea e ca nu merita sa te agiti pentru niste care chiar daca-ti iese, chiar daca nu iti iese ...
vin si-ti dau in cap .. ca lor nu le-a placut aia si aia si ... aia.
cand or sa invete sa incerce ei sa faca sau sa faca .. si dupa atata munca sa vada cum e sa vina un ciampaliu sa faca gura..
atunci sa vorbeasca..
pana atunci ..
nu merita miscat un deget pentru nimeni.

sebastianlr 03-02-08 22:32

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1333284)
Parerea mea e ca nu merita sa te agiti pentru niste care chiar daca-ti iese, chiar daca nu iti iese ...
vin si-ti dau in cap .. ca lor nu le-a placut aia si aia si ... aia.
cand or sa invete sa incerce ei sa faca sau sa faca .. si dupa atata munca sa vada cum e sa vina un ciampaliu sa faca gura..
atunci sa vorbeasca..
pana atunci ..
nu merita miscat un deget pentru nimeni.

E simplu cand e greu sa dai bir cu fugitii.
In aceste conditii nu ar mai fi trebuit sa fac nimic pentru curse inca de mult timp in urma, totusi tine de felul de a fi si de caracterul fiecaruia.
Idei sunt multe pusul in practica este mai greu ...
Eu cred ca merita sa te perfectinezi si sa duci la cap amintirea nu sa fi unul luat si invins de val.;)
Nimic nu e usor in viata!

ERY 05-02-08 17:39

Quote:

Originally Posted by sebastianlr (Post 1331791)
Nu a fost mediatizare si nu a fost legal.
Cand o sa se mediatizeze si vor exista aprobari legale cred ca se va umple piata toata.
Dar ai nevoie de cca o luna de mediaizare.
Altfel de pe acest site sunt f putini, priviti cate pers sunt implicate in discutie si pe restul ii doare-n brisca, stau si... iar unora le convine taxa si-i inteleg.
Santos am o intrebare pt tine, crezi ca Bogdan R de la voi are interes sa manifeste?
Eu zic ca nu ca are po pozitie similara cu a incriminatului Tariceanu si nu e nimic grav ca omul sa vada interesele propiei afaceri de familie.

Sunt sigur ca celui la care faci referire i-ar merge la fel de bine si fara taxa...;) ... Aici este vb de bani la buget pt ca este o "gaurica" ce trebuie chituita cumva...nu are legatura cu Citroenu si nici cu alte firme frantuzesti.

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning