![]() |
Re: Fac La Comanda Subwoofere
de azi imi iau concediu pe o perioada de cel putin o luna in scopuri personale , imi cer scuze daca no sa pot raspunde pe forum in perioada asta . multumesc . noroc.
|
Super tari lucrarile frate...devii tot mai profi;)
O sa mai am si yo treaba cu tine in curand sa imi faci ceva in genu cum i-ai facut lui RUP pe eclipse |
ce de minunatii, succes si clienti multi...
|
Salut.
M-ar interesa incinta asta: http://3.bp.blogspot.com/_MoSbDE8CJB...II/s200/31.JPG (KFC-WPS1200F) Sub-ul deja il am. Ideea e ca vreau sa il pun cu difuzorul in sus ... si deasupra difuzorului sa pui un plexiglas de genul: https://img12.imageshack.us/img12/359...board01swr.jpg Se va auzi la fel ? E ok ? Vreau sa stiu si dimensiunile incintei pentru KFC-ul care l-ai facut. |
salut!!
am vazut in filmarile tale pe youtube 2 woofere Panasonic... :) sunt bune de cv??? k m-ar tenta shi pe me sa-mi i-au?? :) |
Salut, ti-am citit tot topicul si lucrezi foarte frumos. O intrebare:
Pentru JL-ul 12W7 cum ai calculat cutia? |
sal dami un pm cu id-ul tau de messenger.pt ca as dori sa imi faci o incinta.multumesc
|
te-ai intors la munca? am nevoie de ceva mai special pt un BMW seria 3.
|
am vorbit yo cu Claudiu...acum mai are niste treaba...este cu casa in constructii...si va mai intarzia ceva timp... ;)
|
Salut am nevoie de mare ajutor! am luat acu recent un re audio se pe 15 si are o incinta de spl dar sunt cam dezamagit eu il vreu pentru muzica :d nu de concurs si as avea nevoie de o idee de incinta si cam ce si de ce dimensiuni ar merge daca poti sa ma ajuti? as fi foarte recunoscator daca ai putea sa ma ajuti mersi!
|
foarte tari proiectele. bv
|
1 Attachment(s)
cat ajunge asta?
|
As dori sa-mi spui cat ma costa o incinta sealed de 64 de litri pentru un difuzor patrat...am toate dimensiunile si datele.Mersi
|
salut, ma intereseaza ceva pana in 200w-250w o firma ceva si astept un pret pm si o poza doua pe mail [email protected] ..
|
salutari si mii de scuze tuturor celor care mi-au dat telefoane si mail-uri de vreo 4 luni incoace si pe care din pacate i-am refuzat sau amanat , dar am fost foarte ocupat cu cel mai bun "proiect din viata mea" adica realizarea locuintei propri S+P+1E+M pe care am construito in proportie de 80% cu mana mea . nam avut nici macar timp si acces la calculator , in acest moment mai am sai fac acoperisul . tin sa precizez ca locuinta a fost realizata la rosu in 3-4 luni , urmeaza finisajele care vor dura mult mai mult dar asta cand imi va da banca alt cascaval .
in maxim 2 saptamani vreau sa ma apuc de treaba si cu subwooferele . noroc si sanatate la toata lumea. |
^ felicitari pt realizare si hai mai repede ca ai treaba ;)
|
..... ?
|
salut , azi am dat comanda de cateva foi de mdf si de joi - vineri ma apuc de treaba , cine doreste o incinta sau mai multe il ajut cu cea mai mare placere .
|
2 Attachment(s)
Salut, cam cat ar costa o polita din mdf formata din doua placi suprapuse una peste alta in care sa montez doua sub-uri de 10" astfel incat suprafata difuzoarelor sa fie incadrata in interiorul placilor mdf.Doresc sa montez placa impreuna cu sub-urile in portbagajul unui bmw e39. Exemplu in poza de mai jos.Multumesc!
|
salut , ai pm.
|
salut daca nu te superi, as vrea sa stiu si eu de unde cumperi materialul cu care invelesti cutiile ca eu caut de o luna si degeaba:-< ..? multumesc anticipat
|
salut , mocheta se vinde doar la sul de 15metri patrati si doar pe firma.
|
Cat ma costa o incinta bass reflex pt un subwoofer Ground Zero Hydrogen 12" GZHW 30X?
Incinta trebuie sa intre in portbagajul unui Logan! |
Salut!! :)
cat ma costa o incinta ptr un difuzor: Magnat Xpress 12"???? da-mi te rog PM cu un id de YM! daca se poate! :) SPECIFICATII!! : * difuzor subwoofer de 30 cm * putere nominala: 200W RMS (max 400W) * impedanta 4 ohmi * raspuns in frecventa: 20 - 1500 Hz * SPL: 93 dB * parametrii Theile-Small: o Re 3,3 o Fs 27 o Vas 106 o Qts 0,6 o Qes 0,66 o Qms 6,1 o Xmax 10 |
7 Attachment(s)
up cu poze .
|
9 Attachment(s)
inca o serie cu ce am mai lucrat si eu zilele astea , un gto-1220, dls iridium 10si 2slimuri mac audio .
|
un up mic.
|
cat ma costa o incinta pentru pioneer ts-w307d2 astfel incat sa intre intr-un portbagaj de matiz fara probleme?
|
sal pt un BM de 1500w cat ma costa e de 10" 36l tre incinta cu bass reflex de 10cm si 25 lungime .. ?
|
Vreau si eu o incinta SQ pt un Alpine SWR-1222D!
M-ar interesa in primul rand dimeniunile incintei ca sa vad cat loc ocupa in portbagaj! Am inteles ca poti face rost si de difuzor! Astept raspuns urgent! Bafta! |
8 Attachment(s)
un alt proiect placut incinta+difuzor Kenwood KFC-WPS1200F+amplificator Kenwood KAC-6203 pt un nissan navara. subwooferul a fost pozitionat sub bancheta spate.
|
salut!o incinta bass-reflex de 60 L pentru un pioneer 307d4 cam cat ar costa?multumesc anticipat!
|
8 Attachment(s)
up cu poze .
|
6 Attachment(s)
up cu poze . un RE SE-12
|
hai cu subwooferele.
|
2 Attachment(s)
Salut Claudiu.
Te rog spune-mi si mie un pret pt o incinta bass reflex pt un dif. JBL P1220. As vrea sa semene cat de mult posibil cu cea originala, adica sa contina si plexiglas si iluminare interioara (am atasat si poze ca sa-ti faci o idee). Multumesc. |
Salut Claudio, faci o treaba buna. Vroiam sa stiu daca lucrezi si cu pexiglass, sau daca poti sa fac un aranjament dragutz pentru portbagaj in care sa poti incorpora subwooferul cu statia si condensatorul, eventual cu lumina de neon albastra specifica hifonics ca si ornament si sa scap de fire. YM: popovici.gsorin in cazul in care iti este mai usor sa imi comunici. Stima!
|
Recomand cu toata increderea, incinta pentru RE este a mea si este dementiala. :) Suna exact cum trebuie, man zilele astea trec pe la tine sa rezolvam cealalta problema. Te sun si stabilim!
|
Am facut la el o incinta pt un SPL Dynamics XTR 300D2, suna belea de tot si in acelasi timp vibreaza tot prin masina. :twisted:
Recomand cu toata increderea!!! |
claudiu da-mi un add
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning