![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga
5 Attachment(s)
inca cateva poze cu MASINA + 2 poze cu noile JANTE !! ;):idea::arrow:
|
chiar dau bn jantele vopsite negru :> :)
|
frumoase jantele...pacat ca nu se vad:D
|
Quote:
stiu ma ca pentru TINE nu se vad ... uratule oricum ale mele sunt prea LUCIOASE de asta nu se vad :lol::twisted::idea::arrow: |
Quote:
|
Dragutze jantele ...acuma depinde cand faci poza dak este noapte afara nu prea se vad ca sunt negre dar ziua da excelent 9+ :twisted:
|
parca ziceai ceva de niste jane stil cum ai avut pe bora.sau ramai la astea
|
ai fost wekendu-l asta prin tim, ca am vaz una ca a ta, dar cred ca tu ai fost, superbe jantele, dau bine pe alb
|
1 Attachment(s)
...just CUPRA |
mama .. ce poza .. super tare ... bv baietzi..
|
4 Attachment(s)
Re Cosminee uite aici un model de tuning(kitt) pt cupra ta ! ! !
|
Quote:
|
e oribila combinatia de culori , are un user de pe forum un cupra tunat asa negru si da altfel ...:X
|
Asta e kitul JE Design pentru Leon normal, nu Cupra
|
|
Ce ma oftic ca inca n-am apucat sa o vad, dau cam prea rar pe acasa...
Oricum arata bine in poze, si din ce am auzit arata foarte bine in realitate. |
parerea mea e ca nu da prea bine cu ele negre...e doar parerea mea
|
Xel'Naga nu mai zici nik ce se mai aude de masina :D
|
Quote:
momentan NU am mai facut nimic la masina deoarece am fost foarte prins cu altele ;):arrow: va tin la curent cu ce urmeaza ca si modificari :-P:D |
Ce legatura are culoarea cu modelul de Kit pt cupra :?: :?: :?: :shock: Asa rautaciosi sunt unii de nu ai vazut;) :rolleyes2:chainsaw: Parerea mea este ca arata super cu acel kit ! nu ma intereseaza ce spun alti!
|
N`am apucat sa te felicit de cand ti`ai luat masina ... deci .. s`o conduci cu placere si sa ai cat mai putine evenimente ... neplacute ma refer :P ... orice modificare finutza dar cu bun gust e binevenita...mie`mi place cum da cu jantele negre ... spor la trb ;)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva poze mai recente :lol:;)
XEL - ii in toate ipostazele :lol::D |
Quote:
|
ce se intampla cu leonul ? ce modificari ii faci ? ca vad bora in fata la banca ... deci se lucreaza ceva la leon :P
|
ma uit mereu e topikul asta cu gandul la ziua cand ai sa scri ca te apuci de ea.adica de seat.ca stiu ca atunci cand te apuci...te apuci nu gluma:lol::lol:
|
3 Attachment(s)
place la tine ?
|
folie sau vopsea pe plafon ?
|
folie speciala cica:|
|
e aiurea ca nu e foarte lucioasa ... si decat sa dai 1 mil 500 pe folie ... mai bine dai 3 pe vopsit ...
|
a dat peste 3 pe folie! in poza nu se vede lucios, dar in realitate e diferita ..crede-ma am inscris-o de drag in club :D
|
eu ezit intre folie si vopsea ... as opta pt folie ca pot sa o dau jos oricand :)
|
pai vezi ! :) lasa ca o sa urmeze si la mine o folie cat-de-cat speciala dar mai e! deocamdata sa ne mentinem ONTOPIC si sa vedem daca ii place masina care i-am aratat-o
|
Quote:
man deci o foli pe plafon NEAGRA vreau si eu !! iar referitor la masina , imi place dar nu imi place sa copiez pe altcineva ( kitul ala deja il avea TEO pe masina de aproape 1 an - e vb de LEONUL alb-perla care este la SUN RACERS ) !! eu am in cap niste chesti care se concretizeaza dar in timp ca momentan bag bani in proprietati si am lasat-o mai usor cu masinile !! ;):idea::arrow: Quote:
cam la acelasi lucru ma gandesc si eu ( FOLIE NEGRU LUCIOS pentru PLAFON ) !! :lol: Quote:
cam mult folia sincer ... mie imi lua 2 mil cu montaj cu tot !! :rolleyes2:idea: Quote:
dupa cum ti-am zis si mai sus DA , dar nu pentru mine !! ;):arrow: Quote:
crede-ma ca atunci cand o sa ma apuc o sa se vada !! ;) momentan am idei si sa vad cum fac sa scap niste bani si pentru masina :lol: Quote:
leonul este BINE , numai ca fiind parcate una langa alta , se intampla ca m,aicamea care pleaca mai devreme sa ia ea leonul si ajung sa merg cu bora ( asta in cazul in care nu nimereste cheile de la BORA ) :lol: PS: de exemplu azi m-am uitat pe geam si ce sa vezi , maicamea a plecat cu BORA deci LEON scrie pe mine !! ;):arrow: Quote:
multumesc mult RAZVAN si sper sa fac si CUPRA tuning de vis :twisted:;) |
Cupra ta are suspensii reglabile electronic???
|
nu te supara da parktronic-ul fata spate unde e ?! ca nu se vede nimic pe bara
|
here we go again :rolleyes2 :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Amortizoarele si arcurile sunt la fel cum ai gasi la un Golf GTI, adica fara nici un fel de reglaj. In lista de optionale scria, la Cupra, ca are suspensii cu reglaj specific, specific fiind la soportivitatea masinii. Adica sunt suspensii rigide. |
Quote:
Pai exact asta spuneam si eu !! ;):idea: Mercic de ajutor !! :arrow::D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning