![]() |
BAAAAAAAA! gata, nu mai suport! am injurat pe unu', am injurat pe inca unu', da se pare ca tre sa injur pe toata lumea in plm! se uita la masina mea de parca ar fi ferrari cu praguri de solenza! plm, ii dau totu jos si o las asa cum e, poate e mai bine (de fapt e mai bine, ca inainte sa m-apuc eu de prostii nu se uita nimeni dubios, doar cand dadeam muzica mai tare) deci puteti sa stergeti topicu', nu mai are sens, ma las batut!!
de vanzare: bara din pozele de mai sus (? nu stiu unde, ca sunt beat si nu mai stiu unde sa caut) - 2 milioane, pragurile din poza - 500 mii jante - 2 milioane, cauciucuri - 2.8 milioane pentru cine e interesat, o sa fac si capota care sa mearga bine cu bara, 700 mii plus capota voastra. cam atat :cry: |
Pacat!!!
Eu credeam ca iti faci masina pt tine nu pt alti!!! Un sfat nu ar trebui sa iti pese de ce iti zic alti, ar trebui sa iti faci masina cum vrei tu; este masina ta nu a lor!!! |
ai innebunit?????
ma urc in masina si vin la tine si te bat daca dai jos de pe masina ceva!!!! tu nu esti copil, sa te uiti la ce zice unul sau altul. e normal ca masina ta sa nu arate perfect, dar trebuie sa intelegi ca trebuie sa o vezi ca pe un tot. in momentul in care vor fi gata toate, aspectul ei general va fi cu totul altul. ai rabdare s-o termini, si vei vedea ca nu vor mai fi carcotasi sa comenteze |
frate ce faci????? arata marfa continua si nu ii asculta ce zic..... lasa-i in pace....
Succes in continuare!!! :oops: |
uuf...am stat toata noaptea trecuta sa ma gandesc la asta (se vede si ora la care am postat) si eram si putin \"sub influenta\"...mai bine o termin si pe urma ma gandesc, as vrea s-o vand oricum...(masina)
un lucru e sigur, nu mai umblu cu masina pana nu termin macar capota! si ca sa fie tacamu' complet, aseara m-a intrebat unu' daca bara e de lemn :lol: :lol: :lol: duamne ce oameni! |
asa nu mai termini niciodata cu astia, ca tara e plina de idioti, o sa te intrebe si din ce an e fiatul polska al dumneavoastra, nu va suparati? dak ii asculti pe toti...
|
baaaaai ce faaaaaci ! te-ai innebunit ? aloooo sculareeaaaa..... :?
ar fi pacat dupa ce te-ai chinuit atata sa abandonezi proiectu ...termina masina si demonstreaza-le ca se ppoate ! daca ai intampinat dificultati nu inseamna ca renunti ! :cry: |
Daca cineva iti zice sa te arunci in fata unei masini, te arunci?nu cred.
Asa ca numai asculta le ce spun altii, si termina masina, ca merita. Nu conteaza ce masina ai, important e cum o ai. Respect!!!! |
m-am razgandit...o sa termin masina cu orice pret, am bagat prea multi bani in ea (bani pe care nu ii mai pot recupera)
mai bine merg mai departe |
Re:
Quote:
|
maine imi mut iar santieru in casa...o noapte invat, o noapte lucrez...sper sa nu dureze prea mult bara spate...
|
that's the spirit !
|
quick_5hifter - Daca te gandesti sa faci vreo prostie sa vinzi alea (si sincer as vrea sa faci prostia :) ) sa ma anunti si pe mine. :lol:
|
as vrea sa termin masina si s-o vand cu totul, ca sa trec la \"next level\", dar daca gasesc sa o dau cheala, te anunt ;)
|
andreiABS, in avatar apare masina ta?
|
eeee,pe naiba...as vrea eu...in curand sper sa arate asa.dar eu nu o sa ma chinui ca tine :) (oricum toata stima nu pt ce ai facut ci pt munca depusa...).Si parerea mea...ori dai masina la un pasionat de tuning ori o vinzi separat.altfel nu ai cum sa o dai.Ca daca e sa dai masina in stadiul in care e acum la un barbat de 40-50 de ani va zice ca ai bagat masina la raliuri,etc.Ca exemplu ti-l dau pe tati ;) Cam atat.Daca e ceva vb pe mess.Multa bafta!
|
Daca vrei o sa-ti tr pozele cu masina asta din avatar.Ce e frumos la ea e vopseaua.In rest nu mi se pare nimic deosebit.Ti le trimit.Vorbim...
|
am facut rost de lumina albastra la ceasuri :D
stie cineva niste indicatoare care sa...indice alte chestii (incarcarea bateriei, temperatura din habitaclu sau ora) si care sa fie rotunde, cu diametrul de 5-6 cm? ca sa mai montez niste chestii pe-acolo pe bord... pun maine poze cu bordul albastru |
Nu stiu de asa ceva,in schimb am niste poze cu un bord de tico cu turometru.Probabil e pt modelele de afara.In fine...Suntem in urma rau de tot.Tin sa va zic,ca in Franta,acum 3 ani era Matiz 2 si la noi,in Craiova e un singur model si ala e de la Daewoo.Asta e...
|
quick_5hifter cand intri pe mess sa-mi dai un Buzz sa-ti tr tot ce am legat de bestia asta mica :lol: Poate iti dau vreo idee(sper...).
|
nu rata evenimentul: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=12181&start=0
|
3 Attachment(s)
poze cu lumina albastra la bord si cu capota in lucru
|
nu zice nimeni nimic cu plus sau cu minus?
era mai bine fara capota modificata? ar arata mai bine modificata fata de ce vreau sa fac eu? daca da, cum? astept sugestii, inca nu am dat-o la chituit+vopsit ca nu am bani :lol: |
am ramas :shock: dar shtii ce ar ieshi tare...shi shtiu ca o sa atraga priviri daka ai face doar partea care e din fibra nevopsita cu negru.itzi spun ca ar ieshi prea tare....
|
la asta m-ai dezamagit putzin.. mi se pare mie sau nu e imbinata bine..mai bine ai prelungi capota peste faruri...nuj ca nu prea am idei
|
Arata super bine, cu siguranta va fii unicat!!!
Cand vedem poze cu toata masina!!! :D |
pai normal ca nu e imbinata bine, opportunity, ca nu e gata, e doar un schelet de fibra, nici nu am prins piesa pe capota....era tinuta cu mana :D
|
lol stai ca fac eu in photoshop cum as zice eu sa arate daca nu te superi :)
|
deci s-o luam pe rand...
lumina din bord a iesit super frumoasa, se vede excelent, mai ales in contrast cu albul masinii... capota ai scos-o excelent, apreciez ca a iesit la luft cu terminatiile spoilerului, asa trebuia sa iasa... inca un sfat: fa-i capete la praguri, ca arata urat fata, si indeparteaza-le inca 2 cm macar partea de jos, ca par intrate sub masina. asteptam ceva si pe spate... |
acum mi-am dat seama cum vine .. o sa fie o masina agresiva :D roar :) si la culoare as avea o sugestie daca vrei sa o schimbi :) as zice neagra. pana acum nu am mai vazut nici un tico negru :)
|
Eu zic ca nu ai vazut nici un Cielo, MAtiz, Tico negre!!!
|
dar o vedeti un tico negru mat :D
in curand |
Sunt Cielo-uri negre in Cj. Vreo 2 stiu eu. :wink:
|
negru mat, peste? toata masina? cred ca o sa ai mari probleme cu praful...
|
ramanesavedem :P
|
ce ai mai facut cu spoileru spate?
|
nimic inca...nu am loc si timp
|
:D te cred ... bmwu meu sta in garaj de 3 luni :)
|
ehe, daca aveam si eu garaj in care sa bag masina si sa mai am si loc sa lucrez pe langa masina....era gata de multa vreme
cel putin partea de fibra... |
saaaaaal
azi a fost la mine in parcare si am ajutat si eu putin de tot la montarea capotei...super marfa a iesit ....mai ales pt un home made.....iar despre calitate sincer live arata muuult mai bine.....super tare masina....asa da ...tuning by request..home made hand made tot ce vrei ....super tare faza sa iti faci cu mana ta....se merita ....poti sa schimbi ce vrei cand vrei...ai libertate de miscare si forme ...mult succes si ...mai te ajut si eu cand pot cum pot....poate cu ceva prosoape......stii tu :P hai ca mai vb ........aaaaa sa nu uit mi'a facut si mie niste pleoape pt faruri azi....a ramas sa le finisez...multa bafta si succes
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning