![]() |
Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si....zi asa....va dati fara mine???? Hmmmm....ia sa imi fac si eu aparitia joi.....sa vedem...pe cine aplaudam la linia de finish.... :lol:
PS: n-am facut masina....n-am reusit la asigurari.....deci ma trag cu ea lovita.....dar cu mult mai multa dorinta de a lasa o impresie buna despre kadett :D asa ca...treceti-ma si pe mine pe lista.... PPS: Kidu' daca vii si tu...ne dam sa vedem cum stam....chiar daca masina mea trage cand vrea ea.....macar de curiozitate! |
Quote:
P.S. Daca reusesc sa-mi fac softul vreau sa ma dau si cu tine. |
Quote:
deci joi ce massini vin ?! fa si tu o lista ca sunt curios...as vrea sa ma dau cu alfa si cu leonul :-P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
- AVY cu Leonul - Kiki cu BMW-ul 230 cp din cate am inteles - Rockerash cu Bravo de 150 cp - Eddie C cu Afla nu stiu exact ce model - Tzatzichi cu un pasat - Kid posibil, cu a sa celica - Eu cu DSN, cu posibil soft, daca nu asta e :) - Un baiat cu o DSN stock(o sa ma dau eu cu el in cazca nu am soft) - Si un logan DCI(probabil) - Opelinio cu un Kadett Daca omit pe cineva sa adaug din greseala pe cineva, rog sa ma corecteze. In mare cam astia am fi. Vedem cine se mai baga. Mai e timp pana joi :D |
e bine...e ceva lume :)
|
Quote:
|
Quote:
|
ok opelinio te asteptam
|
mai treceti pe lista un ford sierra si x5-u care are si niste conditii despre care putem discuta doar in pm.!..daca vrea cineva, masina e stock 4.0 deci nu e de speriat... cum vreti e prieten cu mine si stiu masina e de batut..+ ca ma dau io cu el asa ca intre "magaoaie"
PS o mica rectificare...am 230 cai dar la 1600 kile:(( azi am cantarit-o daia pe mine la 400 de metrii ma dezavantajaza fata de leon care are 160 dar mult mai usor... |
Eu vin Cu o Alfa GTV si sper sa mai aduc un 156 si un 147 GTA.Daca nu ma dau eu sa fiu bine reprezentat.:D:D
|
Quote:
|
vreau si eu pm
dak nu sunt plecat vin si eu bafta |
Quote:
|
E clar, sa va ganditi la un loc mai ferit pentru joi ca deja facem echipa de fotbal.
|
Quote:
Bine zici bai creasta :lol:. Da parca e mai misto asa:-P |
parerea mea e ca e cu dus si intors faza ca suntem multi
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
trebuie sa fim foarte organizati si tacuti sa nu atragem atentia asupra noastra...
vremea va fi super, 14 grade ziua si seara nu o sa fie sub 0 |
Quote:
|
vin si 2 italience sa mai echilibreze situatia: stilo 115 stock dieselar si bravo 150 benzinar;)
|
Bine asa. Vad ca sa pus de gasca mare. Asteptam pm-uri cu sugesti pt. un loc de intalnire mai retrars si un loc unde sa ne etalam bolizii :lol:, bine mai mult voi ca eu nu prea am cu ce.
|
Quote:
|
Quote:
eu am condus unul si m-a fascinat chiar daca e greu trage extrem de bine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Mai vin si eu cu un hyundai coupe |
super, atunci fac echipa cu x5-u io :D ca e fratele meu cu ea :D apropo vreaus a vand bmw-u ca mi-a cazut cu tronc alta masina si o vreau neaparat asa ca daca stiti pe alcineva care vrea...stiti unde ma gasiti si stiti si masina in ce stare impecabila e
|
Deci raman singur sa reprezint Opelul......hmmmm.......bine! ......daca asa vreti...asa va fi......vedem noi maine seara spectacol......
PS: sper sa dormiti bine la noapte......ca maine seara ....hehehe...se va prelungi.....distractia......;) kadett rullz......he he he :twisted: |
Sa anuntat si un BMW 320 benzina :D. AFA u cred ca-l cunosti e de la voi din club.
|
Quote:
P.S.: Cred ca ne strangem asa multi mai mult de "dragu" la cat ne`am certat pana acu si toate astea:)))..oricum cred ca o sa fie mishto;) |
trebuie sa fie misto...
|
Vin si eu cu dulap (logan) 1.6 16v breack:D:D
|
eu nu vreau sa va las fara chef,dar pe jos e foarte nasol.e mazga :((
|
Acum am venit si eu de afara si e cam naspa.Aluneca destul de uarat da daca maine e mai cald decat azi si ziua si seara,si asa s-a anuntat,cred ca v-a fi bine.Oricum ne vdm si ...vdm:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:28. |
- Copyright 2026 4Tuning