![]() |
Re: My Octavia 1.6
pacat de tomasonuri, arata exceptional cu ele
sunt curios ce OZ-uri ai ales ;) |
si totusi ai primit pana la urma acordul ala?in tara noastra totu se duce pe rapa deci nu ai de ce sa te miri...
|
oz superleggera gold .. :D:twisted::twisted:
|
Quote:
|
Quote:
mici, bagate inauntru :cry: poate cu distantierele rezolvi ceva. :) pune niste poze, sa ii fac un VT, sa vedem cum va arata cu rotile scoase mai inafara. |
curand o sa vina si tistantierele
:D |
Quote:
|
distantiere ON, poze voi face. :) .... aripa ramane asa deocamdata... pana nu am acept de la asigurari sa o pot face in regiu, nu ma bag, ca dupa aceea sa ma refuze :)
|
O intrebare: ce suspensie ai pe masina si cam cat te-a costat?
|
3 Attachment(s)
OZ Superleggera Gold
|
frumoase si astea!
ma bucur ca si-a revenit masinuta! ;) |
1 Attachment(s)
nu sia revenit inca :P ..... sia revenit pe partea de motor ::D
|
ozurile ar fi de vanzare sau schimb cu ceva cu buza late, late minim 17, max 20 :D
|
Frumoasa masinuta,de curiozitate unde ai reusit sa faci aripile ?
|
foarte frumoasa skoda...sa o stapanesti sanatos...si sa dea dumnezeu sa nu mai dai de orbi dinaia cu dube:-P
in rest FOARTE TARE FRATE!!!:D |
Quote:
sa speram ca dupa ce fac masina nu dau iara peste vreo unul.. asa am eu noroc :d |
Pregatesti ceva ce noi nu stim:lol:Detalii ceva?
|
super tare masina...sa o stapanesti sanatos...toto o octavia am si eu cu motor 1.6...si asta m-ar interesa si pe mn sa pun un motor de 1.8T...imi place la nebunie cum trage si ce cuplu are...
|
mai am o intrebare...tie la usi nu iti scartaiau plasticele...ca mie imi scartaie si nu stiu ce sa le fac???
|
acuma scartiae inainte sa am muzica nu scartaiau .. dar decibelii si-au facut datoria :)) acei 145 :) nu multi dar... :P
in legatura cu motrul e destul de multa bataie de cap.. dar.... acuma.... tu stii... dar e mult.. + omologarea care e mai greu de facut .... |
Quote:
|
SALUT
Am 14 si sunt pasionat de tuning si masini ;) Am urmarit toata discutia despre Skoda care e bestiala,imi para rau ca nam vazuto live! Poate mai vorbim si noi cu toate cas cam mic dar vreau sa invat. |
1 Attachment(s)
vin jantele noi .... :)
urmeaza sa le vopsesc, si sa cumpar 2 buze.... au fost roluite.. + trebuie sa imi vand jantele mele :) buzele sunt cma sucmpe undeva la 350 euro ies cu ele... daca stie cineva mia eftine... sa ma anutne.. produsul final va fi ceva de genu ........ 8,5j pe fata paote 9 sa vad daca gasesc buze, si 10-11 j pe spate, depinde cat intra :) |
frumoase jante
bafta sa rezolvi cu ele... dak le montezi ar merge niste embleme de Porsche... ;) ara arata grav |
faina skoda, si eu pana acum 5 minute ma gandeam ca astea nai ce tuna din ele.
ai o masina smechera ;) |
emblemele ori porsche ori de rh vor fi :D aucma sa vedem....
|
se poarte embleme de porsche !
|
problema e cu buzele am gasit la 350 euro cu tot cu transport in germania, iar am mai vazut ceva pe ebay la 100 euro bucata.. de vreo 3 zile mia zis cineva de 70 euro/buc.. acum sa vad ce si cum.... undeva la 10.5 j intra mai late nu cred....
|
1 Attachment(s)
m-am mai gandit la o varianta de jante .... dar.. vrea mult pe ele, sunt pe20, sifara gume.... care m-ar costa inca o avere :D
|
Quote:
frumoase, dar too much pt groapele de la noi |
cu RH o sa fie CriMa eu am RH acelasi model pe Golf 4 si sunt Superbe mai ales pe O1 o sa fie si mai si SuCCess !!
|
pe 20?!?! pai simti si nisipu, plus ca nu atinge? asa pare in poza
|
nu ar atinge...... no problem ... se incliina un pic rotil din spate :D iar pe fata no problem.... am avut pe 19 si era ok :) 8,5 j et 30 :d
|
cum deschizi portierele pe spate?
|
din interior..... am de proba acum ceva jante pe 19 rh.... dar nu aramn.. am gasit altele 17 9 j toate 4 care vor deveni 9 fata si 10-11 spate :) inca nu situ care model va fi zw1 le sau zw 3 u...
|
imi place octavia ta bravo astept poze cand o incalti
|
pai si merita sa scoti manerele? nu ai putea face un sistem ca la pixurile cu arc (ma rog sa fie acelasi efect)?
|
zw3 9 j toate 4 sunt pe masina :) ....urmaeza mici ajustari.... trebuie sa ieau din falnse pt ca is prea iesite... si sa vad daca intra 10 ju ul duapa ce voi inclina rotile un pci pe spate :)
|
VREM POZE!!!;)
|
3 Attachment(s)
... uremaza sa iau din flasne.. si voi pune interiorul de la rh zw1 pt ca sunt mai fine.... inclin rotile pe spate, apoi mai cobor maisna, fata spate
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning