![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
Quote:
Nu vad de ce ti-as spune codul motor,....ne intalnim...ne dam...ne strangem mainile...ne pupam (glumesc).....si gata.....presupun ca la halul in care merge masina mea acum,mai mult de 120 de cai(si astia nesiguri) nu are. Nu imi este rusine sa pierd,si nu imi e frica sa ma dau.Deci......daca intrii la alta grupa decat C poate rezolvam cumva la sfarsit. |
Nu stiu de ce aveam impresia ca ai un motor de VW sub capota. Si ma gandeam ca-i ori PL-ul de 128 de cai ori KR-ul de 139. Stai linistit, nu sufar de nimic, eram doar curios. La Braila oricum vin, daca nu-mi face figuri masina, dar intru la 101-130. Asta parca era grupa B. Oricum, mi-ar placea sa ne dam si, cu tot patriotismul de care pot da dovada, iti urez sa ma faci 8). Mi-ar placea ca, ce n-au putut face masini de fite, cu soferi de fite, sa poata face o Dacie lucrata. Ne vedem acolo :-)
|
ZYZ,ai destui caluti,si io as fi curios cum as sta cu tine...eu 0-100km am scos cam 10secunde,iar pe net celica mea cica ar scoate 11secunde,am cronometrat de mai multe ori
Iar pe 400m in general am facut masini de 130cp,iar cu cele de 140cp am stat langa ele..bine putin in spate logic!Dar depinde si ce greutate are masina ta A mea cu tot cu mine ajunge la 1200kg....Sper sa ne putem intalni odata la vreo iLEGALA ceva,pacat ca nu poti sa vii la C-ta..si eu la Braila:???:..De asemenea sunt curios cum as sta cu Nova lu` "mika":rolleyes2,poate ajunge el la C-ta la legale In fine,va urez multa bafta si sa aveti grija...si daca se poate sa bagati ceva filme de la Braila sa vad ce ati facut! P.S.: MIKAFLY,daca ne vdm la c-ta si te fac sa stii k yo nu te pup:)))),nu de alta da ai zis k esti pupacios:)))..glumesc gogule |
Quote:
Ma scuzi....nu ma dau mare...dar daca ai 105 cai cat zici....si faci 10s pana la 100....nu prea ai cum sa ma faci.(nu zic cu rautate)......si nici nu prea ai cum sa te tii.... Dar daca o sa fie timp si loc....cu cea mai mare placere ne dam de cate ori vrei tu.Daca nu mi se strica cotetul la Braila(nu ar avea de ce)..be vedem sigur la mare pe 3. |
Quote:
|
Ce sa mai zic...vineri m-am dat cu un megane de 140cp cica,care l-am facut fara drept de apel..pe urma cu un golf 3 gti care m-a facut...si ultima cu un megane care cica avea 107cp si culmea m`a facut:)))),niciodata nu o sa inteleg chestiile astea,si anume,daca ai mai multi cai pe masina,de ce sa minti,ca sa faci o masina mai slaba?:)))
Cred ca o sa fac si eu acelasi lucru de acum incolo,dupa ce o sa pun 2-3 "surprize" pe masina..pana atunci sa se dea toti mincinosii si la cat mai multe victorii...pe loc :-j |
pai majoritatea in general raspund la intrebarea "cati cai ai?", cu ce scrie in talon.
|
Quote:
|
La mare vine careva??:dance:
|
Eu vin...dar nu ma dau......de banii aia de inscriere fac nunta....:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Taxa e de 150 de ron....
Cam mult dupa parerea mea. Sper sa ne vedem si noi de curand la legale (alea care merita ), nu de alta dar avem de incheiat niste afaceri :D:D (desi acum ceva vreme cand erai cu o lancie si un g2 gti te-am cam facut :D:D ) |
Quote:
Despre ce lancie vorbesti si ce golf 2?stiu ca m-am dat cu un golf 2 de 140cp cica,si m-am tinut langa el..ma facut bineinteles,dar cu putin...despre mine vorbeai?:rolleyes2 |
Lancie diesel rosie si un g2 gti. De tine vorbeam :) Golful a fost in fata mea cu juma de masina si tu erai in spatele meu cu juma de masina.
|
Quote:
Parca te-am mai dat odata pe tine,acu te-ai facut si tu mare ,a?:chainsaw: |
Nu mare....doar am revenit si eu pe jantele de fabrica.
Va trebui sa mai ai rabdare ca am avut un mic accident acum 2 saptamani si azi ies si eu prima oara din casa si inca sunt in recuperare.... Dar cum ma fac bine iti arat cum stau lucrurile in realitate...si daca vrei iti arat foaia de dyno de 100 de cai...ca sa nu zici ca mint.... |
Quote:
Bafta si ai grija de tine si de "fier";) |
New victim on the list:shock:
Celica 105cp VS Bmw "pisi" 325TDS 143cp Celica Wins rauuuu:???: |
Quote:
Celica 105cp VS Bmw "pisi" 1.8 115cp Uraaaa Celicaaaaa:dance: :ihearu:Asteptam noi victimeeeeeee:bat: |
da man...are 140cp dar ia suta in 11.0 secunde :P cat despre 1.8 118cp.. felicitari :)
|
Quote:
|
Nu se intampla nimic cu Logan_drifter fiindca ai fost cu morcovu-n fund de 1 metru si nu te-ai prezentat!
Probabil la "palmaresul" tau plin cu BMW din 1900 toamna nu dadea bine sa fii facut de rusine de un logan. Alta data sa stai in banca ta! |
Quote:
Google map dai search acolo pentru harta orasului;) Iar din cate stiu eu BMW pisicuta 325 TDS nu prea e din 1900 toamna...deh,si tu automobilist Iar cat despre curse Logan VS Celica mea,stai linistit ca la legale la pitesti am concurat cu un Logan 1.6 cu cai mai multi ca ai tai din cate am auzit si l-am facut Si sa te linistesc de tot,mai e un logan in buc de 1.6 cu cai mai multi care l-am facut!Asa ca nu am de ce sa-mi fac griji in fata ta pentru ca nu prezinti nici cel mai mic pericol pentru mine cu masina ta! Asa ca back off te rog:wave: |
Quote:
|
Miroase a coteala si scuza de bazar.....rezolvati problema odata....si da-ti intalnire undeva unde nnu se poate gresi....sau confunda......ca deja m-am plictisit.
|
kyd`u a fost aseara...logan drifter..tu erai cu loganul ala rosu ? :lol:...ca a fost un logan rosu in parcare ...dar a plecat intre timp...avea B 21 AOE :lol: :|
|
Quote:
Fiderzen,cu AOE era ma:lol::lol::lol: Pana una alta astept noi oponenti:suspiciou |
Duminica la Craiova....cadru legal toate alea.....daca vii incercam si cu cei 115 cai ai gsi-ului, ca o sa picam in aceeasi grupa.
|
Quote:
Nu stiu cum de nu s-au plictisit moderatorii cu ultimele posturi. Logan_drifter, nu cred c-ai participat la vreo legala, deci pana una alta n-ai demonstrat nimic. Dar daca tot ai o problema cu masinile din 1900 toamna, te provoc eu cu un Scirocco din '83 (deci secolul trecut :lol:), cu 112 cai in certificat. Nu stiu cati mai sunt vii din aia 112, dar ma risc :rolleyes2. Iti dau si cateva masini avans...Sa fie la o legala, ca si pe-aici prin Iasi ne plictisesc militienii cu tehnici de-astea securiste. Cat pentru ceilalti, aveti grija la capetele de creta. Nu se merita sa ramaneti fara permise pentru o cursa in care oricum nu demonstrati nimic. |
Quote:
kidule 325tds are 143 de cai.am mers cu o asa masina si sunt cam scepetic in legatura cu rezultatele scoase de tine. |
Quote:
Personal mie mi sa parut cam puturoasa masina pe 400m.:???:,pe a1a sa tinut bine,adica am fost egali amandoi,pe plecare ma refer,dar pana am ajuns sa dau a2a eram deja in fata lui..o sa vezi filmul odata sa te miri:yikes: Nu stiu,cateodata am impresia ca masina asta are mai multi cai decat scrie in talon cu toate ca personal nu am vazut nici o modificare,sau poate asa e sistemul japonez,motoarele sa fie impinse mai mult:rolleyes2..Odata cred ca o sa o duc pe tester sa vad acolo...Eu nu i-am pus decat o toba care face cam multa galagie,se aude bine oricum..o sa ma apuc mai spre vara de ea,tabla+numere+jante si 1-2 mici surprize SPER prin motor:???: Multa bafta |
asa e, kidu a facut bmw, eu am filmat :)....app. nu cereti filmul ca nu il dau decat lui kid :))
kidule am vb cu baiatu cu bmw si vrea sa va mai dati odata data viitoare :D.....isi ia cauciucuri noi si se da cu ASC oprit :D :lol: |
Quote:
Mai sunt ceva doritori?Vreau sa vad un 318is,sunt cam constient de rezultat dar vreau sa incerc...bucurestiu mai anunta ceva sau s-au terminat masinile?:omfg: P.S.: Bobby buzunaru de data asta nu ma mai lasa sa vin la Craiova:(,poate data viitoare:sad: |
Quote:
|
Quote:
|
poti sa iti iei tu ce vrei ca fara o modificare majora nu ai sa ai sanse sa il dovedesti.
are sub o tona + 136 cai de fabrica. |
Quote:
Sa vedem poate intr`un viitor apropiat o sa ne intalnim |
Next race avem asa,un peugeot care vrea sa-si ia revansa,un lungan de 16v si o lancia delta...So...
Celica 105cp VS Peugeot 307(parca),cai putini mai multi ca ai mei din cate stiam Celica 105cp VS Logan 1.6 16v 105cp Celica 105cp VS Lancia diesel 90cp parca zicea(ca rupe tot:rolleyes2) Rezultatele o sa le afisez curand...da-ti drumul la pariuri intre timp:lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning