Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Toyota Celica vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/63361-toyota-celica-vs.html)

mikafly 18-04-08 09:22

Re: Toyota Celica VS .... ?

Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 1490962)
Kidule, motorul meu e un 1.8 16V de 128 de cai, momentan aspirat. Iar la mare nu stiu daca mai ajung, pentru ca masina intra intr-un proces de metamorfoza. :lol:. Shadowro, cu mare placere. M-am jucat o singura data cu un CRX de 160 de cai, dar omu' nu gasea volanu', deci...sunt curios. Spune-mi niste timp 0-100 si 402m, sa-mi fac o idee.

Nu vad de ce ti-as spune codul motor,....ne intalnim...ne dam...ne strangem mainile...ne pupam (glumesc).....si gata.....presupun ca la halul in care merge masina mea acum,mai mult de 120 de cai(si astia nesiguri) nu are.

Nu imi este rusine sa pierd,si nu imi e frica sa ma dau.Deci......daca intrii la alta grupa decat C poate rezolvam cumva la sfarsit.

ZyZ 18-04-08 10:19

Nu stiu de ce aveam impresia ca ai un motor de VW sub capota. Si ma gandeam ca-i ori PL-ul de 128 de cai ori KR-ul de 139. Stai linistit, nu sufar de nimic, eram doar curios. La Braila oricum vin, daca nu-mi face figuri masina, dar intru la 101-130. Asta parca era grupa B. Oricum, mi-ar placea sa ne dam si, cu tot patriotismul de care pot da dovada, iti urez sa ma faci 8). Mi-ar placea ca, ce n-au putut face masini de fite, cu soferi de fite, sa poata face o Dacie lucrata. Ne vedem acolo :-)

kidu2006 18-04-08 13:29

ZYZ,ai destui caluti,si io as fi curios cum as sta cu tine...eu 0-100km am scos cam 10secunde,iar pe net celica mea cica ar scoate 11secunde,am cronometrat de mai multe ori
Iar pe 400m in general am facut masini de 130cp,iar cu cele de 140cp am stat langa ele..bine putin in spate logic!Dar depinde si ce greutate are masina ta
A mea cu tot cu mine ajunge la 1200kg....Sper sa ne putem intalni odata la vreo iLEGALA ceva,pacat ca nu poti sa vii la C-ta..si eu la Braila:???:..De asemenea sunt curios cum as sta cu Nova lu` "mika":rolleyes2,poate ajunge el la C-ta la legale
In fine,va urez multa bafta si sa aveti grija...si daca se poate sa bagati ceva filme de la Braila sa vad ce ati facut!

P.S.: MIKAFLY,daca ne vdm la c-ta si te fac sa stii k yo nu te pup:)))),nu de alta da ai zis k esti pupacios:)))..glumesc gogule

mikafly 19-04-08 10:01

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1491276)
ZYZ,ai destui caluti,si io as fi curios cum as sta cu tine...eu 0-100km am scos cam 10secunde,iar pe net celica mea cica ar scoate 11secunde,am cronometrat de mai multe ori
Iar pe 400m in general am facut masini de 130cp,iar cu cele de 140cp am stat langa ele..bine putin in spate logic!Dar depinde si ce greutate are masina ta
A mea cu tot cu mine ajunge la 1200kg....Sper sa ne putem intalni odata la vreo iLEGALA ceva,pacat ca nu poti sa vii la C-ta..si eu la Braila:???:..De asemenea sunt curios cum as sta cu Nova lu` "mika":rolleyes2,poate ajunge el la C-ta la legale
In fine,va urez multa bafta si sa aveti grija...si daca se poate sa bagati ceva filme de la Braila sa vad ce ati facut!

P.S.: MIKAFLY,daca ne vdm la c-ta si te fac sa stii k yo nu te pup:)))),nu de alta da ai zis k esti pupacios:)))..glumesc gogule

Ma scuzi....nu ma dau mare...dar daca ai 105 cai cat zici....si faci 10s pana la 100....nu prea ai cum sa ma faci.(nu zic cu rautate)......si nici nu prea ai cum sa te tii....
Dar daca o sa fie timp si loc....cu cea mai mare placere ne dam de cate ori vrei tu.Daca nu mi se strica cotetul la Braila(nu ar avea de ce)..be vedem sigur la mare pe 3.

kidu2006 19-04-08 15:32

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1492492)
Ma scuzi....nu ma dau mare...dar daca ai 105 cai cat zici....si faci 10s pana la 100....nu prea ai cum sa ma faci.(nu zic cu rautate)......si nici nu prea ai cum sa te tii....
Dar daca o sa fie timp si loc....cu cea mai mare placere ne dam de cate ori vrei tu.Daca nu mi se strica cotetul la Braila(nu ar avea de ce)..be vedem sigur la mare pe 3.

Nu e nici o problema,dar de ce?ce motorizare ai pana la urma?da-mi pvt si spune-mi daca e ca sunt curios

kidu2006 21-04-08 11:27

Ce sa mai zic...vineri m-am dat cu un megane de 140cp cica,care l-am facut fara drept de apel..pe urma cu un golf 3 gti care m-a facut...si ultima cu un megane care cica avea 107cp si culmea m`a facut:)))),niciodata nu o sa inteleg chestiile astea,si anume,daca ai mai multi cai pe masina,de ce sa minti,ca sa faci o masina mai slaba?:)))
Cred ca o sa fac si eu acelasi lucru de acum incolo,dupa ce o sa pun 2-3 "surprize" pe masina..pana atunci sa se dea toti mincinosii si la cat mai multe victorii...pe loc :-j

shadowro 22-04-08 13:40

pai majoritatea in general raspund la intrebarea "cati cai ai?", cu ce scrie in talon.

kidu2006 22-04-08 13:49

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1496751)
pai majoritatea in general raspund la intrebarea "cati cai ai?", cu ce scrie in talon.

Da stiu,dar mi-e ca curand o sa pregatesc o surpriza,SPER,si o sa raspund si io la fel..sa vedem atunci;):rolleyes2

kidu2006 23-04-08 23:30

La mare vine careva??:dance:

mikafly 24-04-08 09:32

Eu vin...dar nu ma dau......de banii aia de inscriere fac nunta....:P

kidu2006 24-04-08 10:41

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1500085)
Eu vin...dar nu ma dau......de banii aia de inscriere fac nunta....:P

:))))sau iti deschizi bordelu pe banii aia?:))))..oricum daca veneai dupa cate mi`ai zis nush daca aveam sanse prea mari cu tine..oricum as incerca sa vedem ce s`ar intampla..who know`s?!:rolleyes2

mikafly 24-04-08 11:05

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1500186)
:))))sau iti deschizi bordelu pe banii aia?:))))..oricum daca veneai dupa cate mi`ai zis nush daca aveam sanse prea mari cu tine..oricum as incerca sa vedem ce s`ar intampla..who know`s?!:rolleyes2

O sa fiu acolo...no sa particip.....daca vrei ne orientam cumva.

kidu2006 24-04-08 11:08

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1500231)
O sa fiu acolo...no sa particip.....daca vrei ne orientam cumva.

Vedem cum facem..vbm la fatza locului daca e...dar de ce nu vrei sa participi?cat e taxa?pana la urma o sa fie un thread deschis pe site pt mai multe informatii?:rolleyes2

t@uru 24-04-08 23:11

Taxa e de 150 de ron....
Cam mult dupa parerea mea.
Sper sa ne vedem si noi de curand la legale (alea care merita ), nu de alta dar avem de incheiat niste afaceri :D:D (desi acum ceva vreme cand erai cu o lancie si un g2 gti te-am cam facut :D:D )

kidu2006 25-04-08 11:43

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1501450)
Taxa e de 150 de ron....
Cam mult dupa parerea mea.
Sper sa ne vedem si noi de curand la legale (alea care merita ), nu de alta dar avem de incheiat niste afaceri :D:D (desi acum ceva vreme cand erai cu o lancie si un g2 gti te-am cam facut :D:D )

Da m-am informat despre 3 mai,in conditiile astea nu particip,mai ales ca sunt si libere ceea ce nu ma incurajeaza deloc sa ma inscriu...
Despre ce lancie vorbesti si ce golf 2?stiu ca m-am dat cu un golf 2 de 140cp cica,si m-am tinut langa el..ma facut bineinteles,dar cu putin...despre mine vorbeai?:rolleyes2

t@uru 25-04-08 17:04

Lancie diesel rosie si un g2 gti. De tine vorbeam :) Golful a fost in fata mea cu juma de masina si tu erai in spatele meu cu juma de masina.

kidu2006 25-04-08 17:24

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1502614)
Lancie diesel rosie si un g2 gti. De tine vorbeam :) Golful a fost in fata mea cu juma de masina si tu erai in spatele meu cu juma de masina.

Nu stiu absolut de nici o Lancie sa mor,cat despre faza ca eram in spatele tau cu juma de masina,daca vrei ne vedem diseara tot acolo;)
Parca te-am mai dat odata pe tine,acu te-ai facut si tu mare ,a?:chainsaw:

t@uru 25-04-08 18:23

Nu mare....doar am revenit si eu pe jantele de fabrica.
Va trebui sa mai ai rabdare ca am avut un mic accident acum 2 saptamani si azi ies si eu prima oara din casa si inca sunt in recuperare....
Dar cum ma fac bine iti arat cum stau lucrurile in realitate...si daca vrei iti arat foaia de dyno de 100 de cai...ca sa nu zici ca mint....

kidu2006 08-05-08 17:02

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 1502702)
Nu mare....doar am revenit si eu pe jantele de fabrica.
Va trebui sa mai ai rabdare ca am avut un mic accident acum 2 saptamani si azi ies si eu prima oara din casa si inca sunt in recuperare....
Dar cum ma fac bine iti arat cum stau lucrurile in realitate...si daca vrei iti arat foaia de dyno de 100 de cai...ca sa nu zici ca mint....

Cand esti Ok din toate punctele de vedere astept sa ma cauti sa-ti bag mintile in cap odata pentru totdeauna , AMIN:lol:
Bafta si ai grija de tine si de "fier";)

kidu2006 10-05-08 19:11

New victim on the list:shock:
Celica 105cp VS Bmw "pisi" 325TDS 143cp

Celica Wins rauuuu:???:

kidu2006 10-05-08 19:17

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1526125)
New victim on the list:shock:
Celica 105cp VS Bmw "pisi" 325TDS 143cp

Celica Wins rauuuu:???:

Uitasem ...
Celica 105cp VS Bmw "pisi" 1.8 115cp

Uraaaa Celicaaaaa:dance:

:ihearu:Asteptam noi victimeeeeeee:bat:

pHlow 10-05-08 19:59

da man...are 140cp dar ia suta in 11.0 secunde :P cat despre 1.8 118cp.. felicitari :)

kidu2006 10-05-08 20:41

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 1526218)
da man...are 140cp dar ia suta in 11.0 secunde :P cat despre 1.8 118cp.. felicitari :)

Gracias..plm fac si yo ce pot:oops:,sa vedem ce se intampla cu logan drifter in seara asta:???:te tin la curent;)

Logan_drifter 11-05-08 16:51

Nu se intampla nimic cu Logan_drifter fiindca ai fost cu morcovu-n fund de 1 metru si nu te-ai prezentat!
Probabil la "palmaresul" tau plin cu BMW din 1900 toamna nu dadea bine sa fii facut de rusine de un logan.
Alta data sa stai in banca ta!

kidu2006 11-05-08 18:36

Quote:

Originally Posted by Logan_drifter (Post 1527549)
Nu se intampla nimic cu Logan_drifter fiindca ai fost cu morcovu-n fund de 1 metru si nu te-ai prezentat!
Probabil la "palmaresul" tau plin cu BMW din 1900 toamna nu dadea bine sa fii facut de rusine de un logan.

:)))Cine nu sa prezentat eu sau tu?Tu nici macar nu stii unde e Kiseleffu:))k m-ai intrebat daca vii din sens opus care parcare e..ei bine e un sens unic acolo:))))
Google map dai search acolo pentru harta orasului;)
Iar din cate stiu eu BMW pisicuta 325 TDS nu prea e din 1900 toamna...deh,si tu automobilist
Iar cat despre curse Logan VS Celica mea,stai linistit ca la legale la pitesti am concurat cu un Logan 1.6 cu cai mai multi ca ai tai din cate am auzit si l-am facut
Si sa te linistesc de tot,mai e un logan in buc de 1.6 cu cai mai multi care l-am facut!Asa ca nu am de ce sa-mi fac griji in fata ta pentru ca nu prezinti nici cel mai mic pericol pentru mine cu masina ta!
Asa ca back off te rog:wave:

Logan_drifter 11-05-08 19:32

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1527750)
:)))Cine nu sa prezentat eu sau tu?Tu nici macar nu stii unde e Kiseleffu:))k m-ai intrebat daca vii din sens opus care parcare e..ei bine e un sens unic acolo:))))

Se circula pe DOUA sensuri, cap-de-gasca! Fugutza si fa un drum intre arcul de triumf si pta presei libere. E kiseleff acolo. O sa vezi ca te poti intoarce tot pe unde te-ai dus ;)

mikafly 11-05-08 20:11

Miroase a coteala si scuza de bazar.....rezolvati problema odata....si da-ti intalnire undeva unde nnu se poate gresi....sau confunda......ca deja m-am plictisit.

fiderzen 11-05-08 20:27

kyd`u a fost aseara...logan drifter..tu erai cu loganul ala rosu ? :lol:...ca a fost un logan rosu in parcare ...dar a plecat intre timp...avea B 21 AOE :lol: :|

kidu2006 12-05-08 00:23

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1527917)
Miroase a coteala si scuza de bazar.....rezolvati problema odata....si da-ti intalnire undeva unde nnu se poate gresi....sau confunda......ca deja m-am plictisit.

Na-i frate ce sa le ceri,daca atata ii duce capu,sper ca un moderator sa-i stearga posturile din threadul meu!
Fiderzen,cu AOE era ma:lol::lol::lol:

Pana una alta astept noi oponenti:suspiciou

bobby_gsi2 12-05-08 08:38

Duminica la Craiova....cadru legal toate alea.....daca vii incercam si cu cei 115 cai ai gsi-ului, ca o sa picam in aceeasi grupa.

ZyZ 12-05-08 11:15

Quote:

Originally Posted by Logan_drifter (Post 1527549)

Nu stiu cum de nu s-au plictisit moderatorii cu ultimele posturi. Logan_drifter, nu cred c-ai participat la vreo legala, deci pana una alta n-ai demonstrat nimic. Dar daca tot ai o problema cu masinile din 1900 toamna, te provoc eu cu un Scirocco din '83 (deci secolul trecut :lol:), cu 112 cai in certificat. Nu stiu cati mai sunt vii din aia 112, dar ma risc :rolleyes2. Iti dau si cateva masini avans...Sa fie la o legala, ca si pe-aici prin Iasi ne plictisesc militienii cu tehnici de-astea securiste. Cat pentru ceilalti, aveti grija la capetele de creta. Nu se merita sa ramaneti fara permise pentru o cursa in care oricum nu demonstrati nimic.

shadowro 12-05-08 17:32

Quote:

Originally Posted by Logan_drifter (Post 1527867)
Se circula pe DOUA sensuri, cap-de-gasca! Fugutza si fa un drum intre arcul de triumf si pta presei libere. E kiseleff acolo. O sa vezi ca te poti intoarce tot pe unde te-ai dus ;)

eu zic sa nu il mai bage nimeni in seama pe smecheru asta cu besica lui de 1001 cai.
kidule 325tds are 143 de cai.am mers cu o asa masina si sunt cam scepetic in legatura cu rezultatele scoase de tine.

kidu2006 12-05-08 19:38

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1529694)
eu zic sa nu il mai bage nimeni in seama pe smecheru asta cu besica lui de 1001 cai.
kidule 325tds are 143 de cai.am mers cu o asa masina si sunt cam scepetic in legatura cu rezultatele scoase de tine.

Gata nu`l mai baga nimeni in seama,un moderator o sa sterga toate posturile lui de pe pagina "mea"..cat despre pisica 325 tds da stiu si am zis ca are 143cp,dar crede-ma ca l-am facut foarte grav,poate sa-ti confirme si soferul da nu stiu cum il cheama:oops:sa ma scuze,plus de asta prietenul lui a si filmat,cand o sa intru in posesia filmului o sa ti-l dau si tie,plus plus era multa lume acolo pentru dovada..nu mint ca nu am de ce,nu`mi sta in caracter:rolleyes2
Personal mie mi sa parut cam puturoasa masina pe 400m.:???:,pe a1a sa tinut bine,adica am fost egali amandoi,pe plecare ma refer,dar pana am ajuns sa dau a2a eram deja in fata lui..o sa vezi filmul odata sa te miri:yikes:
Nu stiu,cateodata am impresia ca masina asta are mai multi cai decat scrie in talon cu toate ca personal nu am vazut nici o modificare,sau poate asa e sistemul japonez,motoarele sa fie impinse mai mult:rolleyes2..Odata cred ca o sa o duc pe tester sa vad acolo...Eu nu i-am pus decat o toba care face cam multa galagie,se aude bine oricum..o sa ma apuc mai spre vara de ea,tabla+numere+jante si 1-2 mici surprize SPER prin motor:???:
Multa bafta

fiderzen 12-05-08 23:04

asa e, kidu a facut bmw, eu am filmat :)....app. nu cereti filmul ca nu il dau decat lui kid :))
kidule am vb cu baiatu cu bmw si vrea sa va mai dati odata data viitoare :D.....isi ia cauciucuri noi si se da cu ASC oprit :D :lol:

kidu2006 12-05-08 23:57

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1530475)
asa e, kidu a facut bmw, eu am filmat :)....app. nu cereti filmul ca nu il dau decat lui kid :))
kidule am vb cu baiatu cu bmw si vrea sa va mai dati odata data viitoare :D.....isi ia cauciucuri noi si se da cu ASC oprit :D :lol:

Il astept cu drag,da`mi buzz si da`mi filmul sa ma admir si sa`l pun la colectie aici:suspiciou
Mai sunt ceva doritori?Vreau sa vad un 318is,sunt cam constient de rezultat dar vreau sa incerc...bucurestiu mai anunta ceva sau s-au terminat masinile?:omfg:
P.S.: Bobby buzunaru de data asta nu ma mai lasa sa vin la Craiova:(,poate data viitoare:sad:

mikafly 13-05-08 11:13

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1530597)
Il astept cu drag,da`mi buzz si da`mi filmul sa ma admir si sa`l pun la colectie aici:suspiciou
Mai sunt ceva doritori?Vreau sa vad un 318is,sunt cam constient de rezultat dar vreau sa incerc...bucurestiu mai anunta ceva sau s-au terminat masinile?:omfg:
P.S.: Bobby buzunaru de data asta nu ma mai lasa sa vin la Craiova:(,poate data viitoare:sad:

Aaaahhhhh.....da nu te prind la prima legala....sa vezi ce batuta iti dau...amical asa....

kidu2006 13-05-08 11:36

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1531167)
Aaaahhhhh.....da nu te prind la prima legala....sa vezi ce batuta iti dau...amical asa....

Plm esti cam periculos,poate la urmatoarea legala o sa fiu mai pregatit,nu ma refer financiar,ma refer pe partea ailalta..sa-mi iau si io niste sandale in picioare...alea alea:lol:ca sa fug de tine:???:

shadowro 13-05-08 16:23

poti sa iti iei tu ce vrei ca fara o modificare majora nu ai sa ai sanse sa il dovedesti.
are sub o tona + 136 cai de fabrica.

kidu2006 13-05-08 18:25

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1531679)
poti sa iti iei tu ce vrei ca fara o modificare majora nu ai sa ai sanse sa il dovedesti.
are sub o tona + 136 cai de fabrica.

Da ma stiu,tocmai daia am si zis ca e periculos,m-as da cu el doar de placere sincer,pentru ca dupa spusele lui si ale tale este logic rezultatul...iar cat despre o modificare majora la mine sincer nu cred,parerea mea este ca pe langa 136-140cp ai lui,la mine ar fi de ajuns 130cp!Asta o spun din parerea personala ca imi cunosc masina si stiu ce poate la puterea actuala!
Sa vedem poate intr`un viitor apropiat o sa ne intalnim

kidu2006 14-05-08 11:09

Next race avem asa,un peugeot care vrea sa-si ia revansa,un lungan de 16v si o lancia delta...So...
Celica 105cp VS Peugeot 307(parca),cai putini mai multi ca ai mei din cate stiam
Celica 105cp VS Logan 1.6 16v 105cp
Celica 105cp VS Lancia diesel 90cp parca zicea(ca rupe tot:rolleyes2)

Rezultatele o sa le afisez curand...da-ti drumul la pariuri intre timp:lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 17:57.

- Copyright 2026 4Tuning