Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   Vopsitorie Auto.. (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/63097-vopsitorie-auto.html)

DriftingCalibra 01-06-09 18:31

Re: Vopsitorie Auto..

Quote:

Originally Posted by LAZ'u (Post 2366299)
Am o intrebare si eu... am un scuter si vreau sa ii dau un gri pe el dar o culoare mai speciala de gri imi potirecomanda ceva mai special nu conteaza pretul dar nici exagerat de scump sa fie si sa nu fie un gri sobolan inchis.Multumesc.

Trebuie sa vi sa iti arat cateva cataloage de gri ca sa iti faci o idee.
Poate sa fie perlata/metalizata/mata samd.

LoganFan 02-06-09 14:46

pana la urma imi poti raspunde si mie la urmatoare intrebare?Cat m-ar costa o vopsire intregrala Dacia Logan sedan negru/lucios

cristyan_mdk 02-06-09 15:27

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 2371346)
Trebuie sa vi sa iti arat cateva cataloage de gri ca sa iti faci o idee.
Poate sa fie perlata/metalizata/mata samd.

salut am si eu un golf 3 , cit imi ie si mie sa o vopsesti toata negru lucios , o aduc eu gata pregatita , desfacuta , izolata etc .

DriftingCalibra 02-06-09 18:37

Eu ti-o vopsesc insa nu raspund de lucrare deoarece nu este pregatita de mine.
Vopsirea propriuzisa nu este o operatiune chiar asa de complicata , complicat este sa pregatesti,daca nu pregatesti bine pot aparea fel si fel de reactii intre materiale samd.
Aproximativ 14 mil.

cristyan_mdk 02-06-09 18:47

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 2375151)
Eu ti-o vopsesc insa nu raspund de lucrare deoarece nu este pregatita de mine.
Vopsirea propriuzisa nu este o operatiune chiar asa de complicata , complicat este sa pregatesti,daca nu pregatesti bine pot aparea fel si fel de reactii intre materiale samd.
Aproximativ 14 mil.

este foarte mult tind cont ca 1 ora la cuptor este cam peste tot 300 lei , mai mult de 2 max nu iti trebuie , dar in fine ms mult de pregatit o fac singur nu este prima masina , dar unde faceam eu masini , nu a mai schimbat de mult filtrele la cabina si nu ma mai duc acolo. ms mult

DriftingCalibra 02-06-09 18:58

Quote:

Originally Posted by cristyan_mdk (Post 2375184)
este foarte mult tind cont ca 1 ora la cuptor este cam peste tot 300 lei , mai mult de 2 max nu iti trebuie , dar in fine ms mult de pregatit o fac singur nu este prima masina , dar unde faceam eu masini , nu a mai schimbat de mult filtrele la cabina si nu ma mai duc acolo. ms mult

Este lipsit de sens mesajul tau sincer.
300 ron x 2 = 600 ron
VOPSEA + LAC + Diluant + intarior + samd + MUNCA MEA = 600 ron
Amice,vopseste masina unde doresti tu si cand doresti tu, nu ma intereseaza preturile de pe piata si nu am nevoie chiar asa de mult de clienti.
Mor si ma simt insultat cand cineva imi spune mie " e mult dom'le , e scump , dincolo era mai ieftin ! " te-abti si-atata tot.
En`joy si sper sa-ti iasa treaba treaba,sa vopseasca altii masini la cuptor pt. 2 mil. castigul lor.

nissan_man 02-06-09 20:43

am si eu niste jante de vopsit,te-am tot sunat azi dar nu ai raspuns!cat ma costa de vopsit 4 jante pe 16 model in 5 spitze?le-am luat de la cineva si sunt curatate de vopsea,banuiesc ca le finisezi tu si apoi le vopsesti!

DriftingCalibra 02-06-09 21:55

Quote:

Originally Posted by nissan_man (Post 2375566)
am si eu niste jante de vopsit,te-am tot sunat azi dar nu ai raspuns!cat ma costa de vopsit 4 jante pe 16 model in 5 spitze?le-am luat de la cineva si sunt curatate de vopsea,banuiesc ca le finisezi tu si apoi le vopsesti!

Sincer nu mi-a sunat telefonul astazi.... am verificat si acum si nu am niciun apel de la vrun numar necunoscut.
Trebuie sa vad si eu niste poze cu jantele ca sa imi dau seama despre ce este vorba iar abia atunci iti pot da un pret pentru efectuarea lucrarii.
Astept cu interes pozele !

cristyan_mdk 02-06-09 23:31

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 2375217)
Este lipsit de sens mesajul tau sincer.
300 ron x 2 = 600 ron
VOPSEA + LAC + Diluant + intarior + samd + MUNCA MEA = 600 ron
Amice,vopseste masina unde doresti tu si cand doresti tu, nu ma intereseaza preturile de pe piata si nu am nevoie chiar asa de mult de clienti.
Mor si ma simt insultat cand cineva imi spune mie " e mult dom'le , e scump , dincolo era mai ieftin ! " te-abti si-atata tot.
En`joy si sper sa-ti iasa treaba treaba,sa vopseasca altii masini la cuptor pt. 2 mil. castigul lor.

omule nu treb sa te superi acum pt ca eu unu, am crezut ca iei decit 15 mil doar sa vospesti , fara niciun material , dasta mi se pare mult , dar daca este cu materialele tale, asa este k pretul . sper ca nu te_ai suparat

Surrender 05-06-09 18:11

Salut, un pret pentru BMW e60 touring.

Vreau vopsea Alb Alpine. Toate elementele de caroserie

gabi boldeanu 08-06-09 23:26

Pt. Boldeanu asa,evazezi aripi?

BMW_M_POWER 18-06-09 17:37

cat m-ar costa vopsitul unui bmw e34?

DriftingCalibra 18-06-09 22:16

Quote:

Originally Posted by BMW_M_POWER (Post 2418398)
cat m-ar costa vopsitul unui bmw e34?

Aproximativ 40 mil. depinde de starea masinii ,culoare ... si toate celelalte elemente.

WILD_CAT 19-06-09 01:29

mi se pare mie sau chiar numai ai chef de vopsit,nu de alta dar nuti dai nici-un interes sa faci o treaba.

DriftingCalibra 19-06-09 08:33

Forumul este relativ informativ amice,nu iti pot da raspunsuri cand nu am fierul in fata.Pretul evident nu il poti spune fix atata timp cat nu stiu ce vopsea vrei,ce lac vrei , cat de calitatve sa fie.
De starea masinii ce sa mai zic,toata lumea zice " a , doar de vopsit " evident asta insa nimeni nu zice ( are 50 de vuleuri,trebuie chituita jumate de masina,are rugina ca deh a mea-i batrana ).
Sunt la garaj de dimineata pana noaptea , crezi ca lipsa de clienti ma tine acolo non-stop?
La fel de mult mi se pare si mie ca cei care adreseaza intrebari cat ma costa sa`mi vopsesc masina ( tot fara chef ci infoarmativ ).
Cine e interesat posteaza ceva poze,spune ce culoare vrea,etaleaza problemele de tinichigerie samd. En`joy!

VENOX 19-06-09 10:06

Salut ma intereseaza si pe mine o vopsire integrala la un Nissan 200SX.
M-ar interesa pretul cu materiale si pretul fara materiale, pentru ca in principiu le am dar nu stiu cat de bune sunt. Eventual spune-mi unde ai atelierul sa si trec pe la tine intr-o zi sa vezi masina ca sa iti dai seama si tu cat e de lucru la ea.

La partea frontala nu e nimic de chituit fiindca voi schimba capota, farurile, aripile si bara cu unele perfecte, e posibil pe la aripile din spate sa fie ceva de chituit ca am observat niste mici lufturi.

Culoarea ramane aceeasi.

Aici sunt si pozele cu ea:

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=140

Astept un raspuns, multumesc frumos!

DriftingCalibra 19-06-09 11:23

Te costa cu materialele mele undeva la 35 mil. fara materiale undeva la 17.
Chiar daca schimbi elementele de caroserie tot trebuiesc si acelea pregatite.
Garajul este in zona Voluntari,ia numarul meu si suna-ma 0745162882 sal.

WILD_CAT 21-06-09 20:42

NU recomand,om fara onoare,mincinos....de 2 saptamani ma tot amana ca nu este in bucuresti....ca sa ajungem intrun final sa-mi spuna pe ocolite ca nu vrea sami faca masina si ca oricum nu duce el lipsa de clienti.Cred ca frumos era sa-mi spui de la inceput""nu pot amice,nu vreau""si intelegeam.Nu sa o dai in cardeala din asta maxima.

DriftingCalibra 21-06-09 21:12

Quote:

Originally Posted by WILD_CAT (Post 2426203)
NU recomand,om fara onoare,mincinos....de 2 saptamani ma tot amana ca nu este in bucuresti....ca sa ajungem intrun final sa-mi spuna pe ocolite ca nu vrea sami faca masina si ca oricum nu duce el lipsa de clienti.Cred ca frumos era sa-mi spui de la inceput""nu pot amice,nu vreau""si intelegeam.Nu sa o dai in cardeala din asta maxima.

:-POamenii care ma cunosc este evident ca nu mai au nevoie de recomandarea altor persoane si mai ales a celor ca tine. De 2 ani tot vrei sa vopsesti masina aia, m-am intalnit cu tine,am vazut masina ai zis ca ma suni anu trecut cand te intorci in tara nu m-ai sunat,m-ai sunat si ti-am zis ca sunt plecat si chiar am fost nu inteleg unde este problema daca nu am posibilitatea de a ma vedea cu tine pentru a prelua o lucrare de care nu am timp sa ma ocup ?
Nu inteleg de ce refuzul meu din cauza timpului duce la posturi de genul.
Mincinos nu am cum sa fiu atata timp cat ti-am zis ca nu am timp,prefereai sa iau masina de la tine in iunie si sa o iei de la mine in decembrie ? Sa-mi faci spume si clabuci ca de ce nu e gata ? iHmmm nu merge asa.
Nu ti-am zis pe niciun ocolite,ti-am zis ca sunt plecat cu serviciul si nu stiu cand ma intorc,asta-mi este serviciul si nu-l las eu pentru a lua un angajament pe care nu-l pot duce cu brio la capat.
Lipsa de clienti nu duc si ti-am spus asta ca sa nu mai accelerezi pe creierii mei cu fraze voalate care deriva in genul " da tu nu mori de foame ".

Tu meritai sa iti iau masina si sa`mi vad de serviciul meu si sa o las sa zaca in curte acolo... tare curios sunt cum ai fi reactionat atunci.
Ps: Masina vroiai sa o vopsesti prin 2007 ,au trecut 2 ani de atunci tot atat meritai sa-ti fi luat si tinut eu masina. :)

En`joy sunt mii de vopsitori in Romania asta,sunt atatia care nu au ce muncii,sunt sute de oameni care cauta masini ca sa le vopseasca mergi la ei cu incredere nu o arde aiurea jignind oameni care iti refuza si explica ca nu pot efectua lucrarea din cauza timpului.

DriftingCalibra 21-06-09 21:18

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 2420056)
Salut ma intereseaza si pe mine o vopsire integrala la un Nissan 200SX.
M-ar interesa pretul cu materiale si pretul fara materiale, pentru ca in principiu le am dar nu stiu cat de bune sunt. Eventual spune-mi unde ai atelierul sa si trec pe la tine intr-o zi sa vezi masina ca sa iti dai seama si tu cat e de lucru la ea.

La partea frontala nu e nimic de chituit fiindca voi schimba capota, farurile, aripile si bara cu unele perfecte, e posibil pe la aripile din spate sa fie ceva de chituit ca am observat niste mici lufturi.

Culoarea ramane aceeasi.

Aici sunt si pozele cu ea:

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=140

Astept un raspuns, multumesc frumos!

M-ai sunat si am discutat ,en`joy!

WILD_CAT 21-06-09 22:33

eu zic sa te gandesti mai bine....poate era prin 2006 sau cine stie (iti spun eu era vara lui 2008 nu 2007 )(nu asta are importanta)....never mind.cred ca era logic sami spui de la inceput nu pot nu vreau amice si gata nu sa ma freci cu telefoanele degeaba,sunama maine,sunama peste 2 zile,sunama peste nush cite zile.Amice ce tot indrugi acolo.......ce explicatii miai dat tu mine??????????????ultimul telefon care lam avut cu tine a fost de genul inca nu am ajuns in bucuresti (dupa 2 saptamanii de dat telefonae degeaba),""nu stiu cind ajung,nu stiu daca tio fac etc etc."""
Cumva te simti jignit sau cu musca pe caciula????
Hai sa reluam....cind te-am sunat ce ai zis?nu sunt in buc sunama peste 3 zile.,si tot asA!Mint cu ceva?daca miai fi spus de la inceput oare mai sunam eu degeaba?puteam sa-mi caut in alta parte dar daca am plecat la drum cu gandul ca poate facem o colaborare am continuat sa te sun.Tu daca stiai ca nu ai timp nu era mai bine sa-mi fi spus de la inceput ....AMICE nu pot,nu am timp si gata.
Stai linistit oricum nu te recomandam la nimeni...,si oricum nimeni nu moare de foame....ca daca mureai nu te apucai tu de vopsit doar jenti si lasai tu masinile:P.unde valoarea banului este mai mare....

gabi boldeanu 21-06-09 22:45

Tony,evazezi aripii?

tibirk 23-06-09 13:35

Renault laguna II bej. Masina prezinta cateva zgarieturi pe ambele bare (fata/spate), pe capota motorului mi-a scapat un tigan un sac cu fiare si mi-a facut niste zgarieturi pana la tabla dar nu e stramba capota, masina e din 2001, pe la praguri a inceput sa sara vopseaua din cauza varstei probabil :) . Cam asa e. Eu as vrea un negru mat dar din pacate n-am vazut alte lagune ca sa-mi dau seama cum arata asa ca astept si parerea/recomandarea ta. Oricum, as vrea sa stiu si cam la ce costuri sa ma astept si cat timp ar dura toata lucrarea.
Multumesc!

gabi boldeanu 24-06-09 21:30

Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 2426549)
Tony,evazezi aripii?

???????????????

DriftingCalibra 24-06-09 23:31

Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 2434999)
???????????????

Salut maistre ... daca e ne bagam si la d'alea ... depinde de cum le vrei !
Le facem din tabla cu fibra sau le evazam doar din fibra ... aici e treaba :)

gabi boldeanu 25-06-09 19:12

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 2435417)
Salut maistre ... daca e ne bagam si la d'alea ... depinde de cum le vrei !
Le facem din tabla cu fibra sau le evazam doar din fibra ... aici e treaba :)

cum stii tu mai bine

exxtr3m 02-07-09 09:05

ma intereseaza ptr o honda civic hachback din 96 o vopsitorie cu mici retusuri la tinichigerie care apar probabil la dezechipare...dar ma intereseaza numai dezechipare completa...la ce pret as ajunge si sa iasa f. bine ....ms

niculaionut 02-07-09 16:08

salut,
M-ar interesa cat ma costa si pe mine o vopsire integrala la un vw passat B5.5 berlina.
A fost avariata in partea din spate, a fost facuta dar URAT FOC, nu este portbagajul aranjat bine(picura in el), aripile spate trebuie aranjate(se inchid greu usile), pragurile spate putin sifonate, sizgarieturi de cheie pe ambele parti.
Astept raspuns

LoganFan 03-07-09 00:21

pana acum vad ca nu m-i sa raspuns la nici o intrebare......asta e

ThunderAxy 19-07-09 23:40

salut! vreau sa-mi vopsesc Matizu. necesita si catela reparatii, zgarieturi si portiere atinse. el acum e galben metalizat (galben mustar). si vreau sa-l fac negru mat. cat m-ar costa si in cat timp? ms.

DriftingCalibra 19-07-09 23:42

Quote:

Originally Posted by ThunderAxy (Post 2497956)
salut! vreau sa-mi vopsesc Matizu. necesita si catela reparatii, zgarieturi si portiere atinse. el acum e galben metalizat (galben mustar). si vreau sa-l fac negru mat. cat m-ar costa si in cat timp? ms.

salut , te costa 30 mil. timp de executie 2 saptamani

ThunderAxy 19-07-09 23:43

30 mil. materiale si manopera incluse? in septembrie pot sa vin?

uzbanz 20-07-09 00:22

salut, cat ma costa sa vopesc o capota si o grila fara semn pt un vw g4?

Marius T. 31-07-09 08:17

Salut! Am o vectra b din 2001 si a fost vopsita prost (nu a fost complet dezechipata etc.). Culoarea este albastru inchis nemetalizat. Cat m-ar costa o vopsire integrala?
Multumesc!

Danutz Bratosin 31-07-09 11:03

Salut! cat m-ar costa vopsitu pentru un fiat marea? un verde perlat si sunt de facut mici returusi la caroserie...e usor indoita tabla pe alocuri(2-3 ori)

merci!

Hondarul 04-08-09 10:05

Salutare! Hai ca gurile targului spre tine m-au indreptat :) Adica e de bine... Ma intereseaza si pe mine sa vopsesc 2 bare M de pisica. Tocmai au fost vopsite, dar aiurea, s-a cojit toata vopseaua. Ma intereseaza un pret pentru pregatirea lor de vopsirea, vopsirea si montajul pe masina. Cat mai urgent posibil, multumesc frumos.

BMW_M_POWER 04-08-09 14:57

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 2419129)
Aproximativ 40 mil. depinde de starea masinii ,culoare ... si toate celelalte elemente.

masina estealba si as vrea sa o vopsesc cu negru,nu este lovita nu are rugina singura ei problema e ca are pragul din partea dreapa infundat atat

DriftingCalibra 04-08-09 23:49

Quote:

Originally Posted by Hondarul (Post 2533205)
Salutare! Hai ca gurile targului spre tine m-au indreptat :) Adica e de bine... Ma intereseaza si pe mine sa vopsesc 2 bare M de pisica. Tocmai au fost vopsite, dar aiurea, s-a cojit toata vopseaua. Ma intereseaza un pret pentru pregatirea lor de vopsirea, vopsirea si montajul pe masina. Cat mai urgent posibil, multumesc frumos.

Trebuie sa vad si eu barele sa imi dau seama ce trebuie facut la ele si sa`mi fac un calcul relativ informativ dupa care putem discuta cu problema-n mana :)
Da`mi un telefon sa stabilim in prealabil o eventuala intalnire pentru a putea sa vad despre ce este vorba si stabilii detaliile ... salut!

B-91-ZVA 08-08-09 01:43

salut

pentru un hyundai coupe m-ar interesa si pe mine masina nu este zgariata, este prima vopsea pe ea, un gri lucios.. as dori sa o fac blue sky (dar citind threadu am inteles ca ai cateva cataloage care cred ca m-ar ajuta sa ma hotarasc in privinta noantei). as dori calitate superioara, dar totusi m-ar interesa un pret si la cea medie. din cate am inteles esti si f ocupat ... eu as vrea sa iti aduc masina undeva la sf lui sept.

DriftingCalibra 09-08-09 01:00

Materiale calitative + manopera inseamna undeva la circa 40-45 mil.,materialele si nuanta mergem si le luam impreuna , materiale de la standox,sickens.
Materiale calitativ mediu + manopera = 30-35 mil. si tot asa trebuie sa vad masina , trebuie sa vad nuanta de culoare,trebuie sa stiu daca ai preferinta la numarul straturilor aplicate,samd.

All times are GMT +2. The time now is 13:24.

- Copyright 2026 4Tuning