![]() |
Re: Golf 4 GTI 1.8 turbo 20V
superba! :shock: Mai ales motorizarea, imi dau seama cum face cu blow-offu' :rolleyes2
|
iti zic eu ca "fluiera" misto ......bafta Sorine cu titiu si apropo ce mai ai de vanzare :)))
|
3 Attachment(s)
:-)...;)...:-)
|
nice car man....i love it.......sa o stapanesti sanatos.....vw rules :X
|
3 Attachment(s)
news .....bara spate clean + prelungire 25th anniversary by ghetto
|
WOW...superb golfu...bafta in continuare;)
|
frumos golful,la motor nu te bagi ca are potential
|
iese marfa....poze cu pragurile si fata? ..ce se mai aude cu ala mic al meu?
|
Victor WRC - multumesc bafta si tie
16vturbo - momentan nu ... bafta Tupeu ... te anunt eu si vorbim PS : Renunt la proiect din motive personale ! Daca este cineva interesat am de vanzare kit complet golf 4 gti 25Th anniversary ( bara fata facuta clean cu prelungire de aniversary , bara spate clean cu prelungire aniversary si praguri 25th anniversary sunt pregatite de vopsit date in spritz chit mai trebuie decat vopseaua , modificarile sunt facute de mihai Ghetto tuning ....le dau si la schimb cu o bara spate originala si diferenta de bani sau astept oferte !! bafta tuturor |
Superba masina, multa bafta mai departe.
Ce consum ai cu aceasta nervozitate de motor daca poti si niste detalii de mers. Numai bine !!! |
Quote:
|
Quote:
|
La masina mea, iar cu prima ocazie am sa fac si poza. Consumul meu mixt este undeva intre 8-9% la peste 20000km parcursi.
|
Frumoasă foc!Ai grijă de GTi :D
btw : consumul asta de 8,-,9 e chiar real? |
teai scos cu sonda te costa in jur de 7 mil....:( naspa pretul .si eu am probleme cu aceea sonda si cu bani pt ea miam luat stopuri :))).dak gasesti mai ieftin sa ma anunti si pe mine.si app ai zis ca stai pe rahova??
|
Quote:
|
sportiv poti scoate si peste 15%, dar fiecare alege cum vrea sa conduca.
|
Lasati si voi offtopicul ca deja ati dato in alte discuti ( fara suparare )
|
raspund tuturor .....
- consumul masinii mele 11% - 12% prin orash(aglomeratie) - 7-8% la drum .... - asa cum spunea un coleg mai sus consumul variaza si poate consuma si 15% (si mai mult) depinde de felul in care "apesi pedala" de acceleratie.... |
Quote:
7-8 la drum inseamna constant 90-110km/h ,care l-am avut eu cam asa se comporta:) |
Re: Golf 4 - GTI 1.8 turbo 20V
Revin .... ca noutati spoilere fata si spate model V6 OEM + golul din capota astupat si vopsit capota + evacuare borla ...
- Am decis pe masina sa pun numai elemente originale fara improvizatii (fibre si alte nebunii)... - in scurt timp atasez poze |
atunci scapa si de faruri....ca nu sunt oem :lol:
te ajut eu sa scapi de ele :D |
Quote:
|
fa.mi o oferta buna la bari +praguri( barile mele +....) astept raspuns
|
10 Attachment(s)
Quote:
Foto front v6 & rear v6 & exhaust |
sal frumoasa masina jantele sant league
|
am vazut ca ai niste piese din bord imbracate in folie carbon imi poti spune unde??? cat ???
vreau si eu sa imbrac cateva am incercat sa scot partea centrala : scos suport pahare , RAMA MP3 , rama de la butoane aer conditionat .... am vazut ca are 4 suruburi jos unde e butonul de ac imi poti spune daca mai are si alte suruburi ? |
Quote:
|
Salut! M-ar interesa sa stiu daca fusta spoilarului din spate ai cumparat-o asa cum se vede. Modelul asta de sort eu l-am vazut numai la parktronik. La restul care nu au parktronik e altfel. Exista acest model de sort si fara senzori in el?
Se vede foarte frumos toba cu acest sort. |
Bravo Sorine, arata f bine asa!8)
Iulian, fusta spate este de V6 si are decupatura ptr esapament din fabrica. Deasemenea, exista varianta cu senzori, si varianta fara senzori de parcare! :) |
iulian2476 - exista 6 asemenea modele de fuste spate la reprezentanta VW :
1.modelul care il am eu cu decupaj pt toba ( 330 ron ) 2.model la fel k al meu cu decupaj toba si cu senzori de parcare 3.model k al meu fara decupaj 4.model fara decupaj si cu senzori de parcare 5.exista si modelul 25th anniversary care este 830 ron parca 6.modelul normal 160 ron -poate mai sunt si alte modele, eu cam atat am avzut kta87 - multumesc friend, bafta si tie acolo unde esti:D |
5 Attachment(s)
update ... pedale + footrest audi tt ... (multumesc claudiu "djhojd")
|
etwas besser gibt es nicht :D
|
3 Attachment(s)
Quote:
- azi a venit asta ......... ( piele perforata , GTi 25th anniversary) |
cel mai smecher volan de golf 4...tot respectu....cat te-a costat?
|
super jmecher !!!!!!
cat ai dat? si de unde...?:P |
multumesc baieti .... volanul+airbag a costat *** euro , luat de la un prieten ..... Cam cu aceeasi bani as si putut sa iau volanul de golf 5 gti dar mi-am zis sa nu "le amestec" golful 5 este golf 5 si golful 4 este 4 (pastrez originalitatea modelului)..... am ales ceva mai rar parerea mea ....bafta tuturor
PS: cine este interesat am volanul vechi (3 spite de piele) + airbag activ de vanzare la pretz bun |
imi place masina ta si mai ales pt ca nu are extravagante si este simpla si cu stil
bafta in continuare |
multumesc , nu imi plac fibrele si extravagantele cum zici tu .
Am ales sa merg pe lucruri de calitate si originale ..... am avut incercari si eu cu ceva custom dar am renuntat din aceleasi motive .... bafta si tie |
..nu este timpul pierdut :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning