![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
6 Attachment(s)
Niste poze din "culise" :D :D
|
In culise ca in culise...dar pe scena nu tea pozat nimeni??? Daca intelegi ce vreau sa spun :))...daca nu...spun asa...BAGA POZE CU EA COBORATA!! :D Asteptam...cel putin eu da :) e unul dintre Matizurile mele fav. Noroc
|
Frumoasa masina! Ai un vot si de la mine (e de mult votu')
De ce nu ai izolat totusi cand ai vopsit? s-au gazat cam multe chestii pe acolo... |
Frumos domne frumos ,ai vopsit cu spraiul ?? sau cu pensula :D si da chiar poze cu ea coborata :-P bafta in continuare
|
urmeaza si pozele in curand... am vopsit cu spray-ul si chiar daca s-au mai "gazat" putin si altele a fost ceva controlat :-) sunt super incantat de ce a iesit :D
|
6 Attachment(s)
POZELE:D "si ca sa fiu mai aproape de strazi si cartier, l-am coborat vreo cativa centimetri lejer" :-) a mai primit si un eleron ; o sa revin si cu alte poze
|
omu' arata f bene acum, dar o singura intrebare am..de curios... se mai lasa acum arcurile astea daca bagi 2 persoane in spate spre exemplu ? ca trebuie sa le primesc si eu si sa stiu daca... "trag de aripi" sau nu...
super bene.... |
@Dr3adLorD: Arata super bine... Sa te bucuri de ea fara probleme... O intrebare: la etrieri ai folosit vopsea speciala care rezista la temperaturi ridicate?
TZN 85 BUB: Depinde ce cauciucuri ai pe masina... Eu am 195 si a trebuit sa "trag de aripi" un pic... |
multumesc pentru aprecieri . masinutza merge super bine ca are si amortizoare noi pe spate si am schimbat si flansele pe fata si rulmentii si merge ca unsa.
@ DXR : am folosit vopsea speciala de etrieri care rezista la temeperaturi inalte si iti spun din propria experienta ca e rezistenta si ramane acolo si dupa 1-2 ani numai ca trebuie lasata sa se usuce bine cel putin 1 ora @TZN : eu am bagat 1 persoana de vreo 80 kg in spate si nu s-a clintit (si oricum nu o sa mai bag niciodata 2 persoane in spate) dar depinde si cat de late sunt cauciucurile. eu am 165/70 |
arata super mijto asa...alta viata :>:>arcurile astea merg lejer pe matiz?nu trebuie modificat nimik?
|
chiar arata suuper frumos buburuza mai ales ca este si mai joasa acuma :) acu te cam zdruncina asai ?
|
@TZN : eu am bagat 1 persoana de vreo 80 kg in spate si nu s-a clintit (si oricum nu o sa mai bag niciodata 2 persoane in spate) dar depinde si cat de late sunt cauciucurile. eu am 165/70[/QUOTE]
am gume de 195 pe jante de 7 J, dar nu ma interesa daca atinge sau nu... ca oricum "trag de aripi" ma interesa daca se lasa cu cateva kg in plus pe spate :rolleyes2 . ms mult oricum, si inca ceva... ce vopsea ai folosit la etrieri ? e la spray... sau cum o gasesc in comert la cutie... |
Ai idee vopsea din asta exista si negru sau doar rosu?
|
masinutza e mai rigida si ma cam zdruncina la fiecare denivelare dar am castigat destul de mult in stabilitate , vopseaua de etrieri e la spray si exista din cate stiu in 3 variante de culoare : rosu , galben si albastru
|
Auzi George ... ia baga tu pozele ca iti dau nanaa.. :))
|
6 Attachment(s)
niste poze de azi. o mica sesiune foto :D
|
Frumos, arata foarte bine...
...dar de ce ai facut eleronul negru? ai de gand sa faci si plafonul tot negru? eu zic ca ar arata bine. Bafta! |
Desi nu suport replicile astea scrurte si fara continut, o sa zic doar... foarte frumos :)
Dupa ce ii vopesti eleronul o sa arate si mai bine masinuta. |
Quote:
@ Geo : eleron-ul e deja vopsit negru lucios daca te uiti mai atent :lol: |
4 Attachment(s)
cateva poze "de noapte" :-)
|
Am crezut ca e culoarea cu care a venit... ma refeream vopsit in culoarea masinii.
|
Quote:
|
Asa cum spunea cineva mai sus, ar da bine daca ai face si cupola neagra, ai avea continuitate cu eleronul, cu geamurile fumurii, daca mai faci si stalpii negri.. sa te gandesti la varianta asta. Poate un VT te-ar ajuta sa te hotarasti , roaga-i pe baieti.
|
Quote:
|
@Dr3adLorD cat te-a ajuns montajul la arcuri ? ti-au zis ceva de amortizoare ca nu ar fi bune pentru arcurile sport... ca ar fi tija prea lunga sau ceva de genu ? ca mi-au ajuns si mie arucurile si astia de pe la galati cer de la 2 mil in sus :rolleyes2 si cred ca inebunesc daca dau pe montaj juma de banii de arcuri.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
E superb , felicitari!!!!
|
Super frumoasa masinuta,bafta in continuare cu proiectul,apropo cat te-au dus barile si cu jantele?
|
Quote:
|
Asa e ,ai dreptate bani fara pasiune sunt degeaba.barile sunt home made sau le-ai luat de undeva?ca sunt tare frumoase :D
|
Quote:
|
Quote:
flansele sunt ceva speciale pentru arcuri sport, sau sunt pur si simplu flanse noi ? t eintreb pentru ca nu stiu de ce ar trebui flanse noi.... multam, si scuze daca sunt mai cicalitor :oops: |
Quote:
|
o sa urmeze saptamana asta: oglinzile si plasticele de la usile din spate vopsite negru lucios si stalpii la fel :-)
|
2 Attachment(s)
uite aici cerinta cu siglele , si ti-am scos incuietoarea de la portbagaj :) sper sa iti placa ... sfatul meu e sa nu le vopsesti , mai bine sa le scoti de tot , si sa acoperi ... fa-l si tu Matiz Clean Look ... nu e foarte scump , si chiar se merita ... si cu timpul , daca vrei si dispui de bani , scoate-i si manerele de la usi ... parerea mea e ca o sa arate intr-un mare fel .... dar ...deja arata :)
|
Quote:
|
e prea frumoasa masina...
dar ceva audio ai pus??...la un subwoofer ma refer |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning