![]() |
3 Attachment(s)
mai am 3 poze si gata pt. azi
|
|
WORLD RACING MERCEDES BENZ
3 Attachment(s)
Mai gasiti pe ftp un joc marpha rau, MERCEDES BENZ WORLD RACING
Un simulator f. bine pus la punct (parerea mea), masinile se misca f bine, derapeaza f real. Pt. cei care se vor pro, puteti scoate ASR-ul, si atunci sa vedeti derapaje in toata regula, mai ales pe zapada sau pietris, de unde e f.f. greu sa iesi cu bine, exista si un \"masurator\" de derapaje....\"good slide\", \"very good slide\", \"cool slide\", \"fantastic slide\" si \"perfect slide\" - asta e tot ce am vazut eu.... Masini o gramada, clasa A, C, SLK, CLK, E-ul nou si cel precedent, clasa M si G, S, SL si CL.....niste prototipuri, o gramada (eu n-am ajuns decat la 46% din joc, asa ca mai sunt). |
3 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Si cum nu e joc fara bug-uri....pe bord am peste 300 iar in realitate doar 277. :cry:
|
Loooooooooooll!!! :D :D :D
In orice caz , jocu' pare destul de fain'.O aparut demult? |
ce resurse cere?
|
1 Attachment(s)
Nu stiu cand a aparut, uitati-va si voi pe fisierul asta: readme.txt
Nu e tzeapa, e cel original din joc. |
stiu ca am scris mai tarziu dar de-abia acum am luat si eu de pe net varianta full a jocului live for speed
stie careva care e codu username si password ce iti trebe ca sa unlock jocul ca asa cred ca pot sa il joc doar pe net 10x |
Eu inca nu l-am aflat....
|
dar nu mai stiu park tot de pe aici de pe 4tuning am vazut de jocu juiced dar nu l-am gasit decat demo l-am luat de pe net l-am instalat dar cand dau sa joc nu merge intra in joc sta 3 sec si iese il are careva full sau stie ceva despre el?
e ceva de kpu' lui sau nu>? |
1 Attachment(s)
a si in legatura cu live for speed mie mi se vad bine ceasurile si se si misca
si la exterior se vede cum se misca ceasu |
ce placa video ai ?!
|
Inseamna ca e de la placa mea video....afara din masina mi se vede si mie ceasul.
Ce placa video ai si ce direct X suporta? |
1 Attachment(s)
si exterior
|
am un RADEON 7500 64 DDRAM dar nush cat direct x suporta sincer
|
si de juiced nimik? nu ziceti full ceva? macar demo sa vad cum e poate fac rost full
|
Fa rost de full daca poti, n-ai vazut pozele, tre' sa fie super marpha!
Cred ca aia care l-au facut s-au jucat Underground sa vada ce-i lipseste, ce e naspa ca la ei sa fie beton. Eu am GeForce 2 Ti 64 Mb DDRam ce suporta doar direct X 7. |
kirilic: DirecX 8.1 ... am avut si eu deaia ... intreaba-l pe Al3xius ca acum e la el
|
3 Attachment(s)
Spuneam mai devreme de un joc marpha, Mercedes Benz World Racing....am facut rost de el si ma lupt de ceva timp cu el. Imi place mult, masini o gramada (si sunt la jumatatea jocului), peisaje.....La realistica mi se pare aproape cel mai reusit joc, la felul cum se misca masina, cum derapeaza, cum franeaza in linie dreapta si in curbe, e traznet! Am reusit sa fac fara probleme derapaj de 720 de grade Si are o multitudine de optiuni.
|
3 Attachment(s)
mai am cateva
|
unde dau ca copiez si eu jocul asta cu mertane? :?: e marfa :twisted:
|
Era intr-un timp pe odc, sau dc++, Mercedes Benz World Racing...vezi si tu. Daca nu, 25.000 si ti-l trag eu.
|
stiu ca nu s-a mai postat de mult aici...insa spunea cineva aici ca exista pe forum la LFS un tweak pt a umbla si la performantzele masinii.....dar io nu l-am gasit.....daca se poate posta aici ...sau un link de unde sa iau ar fii misto..
|
...habar n-am! Dar daca tot ai amintit, ai jocul full sau tot demo?
|
frate nu intelegi ca varianta jocului ala de 144 mega e full si ala de 42 e demo.....insa iti trebe username password si alte kestie de registred user....tu doar cumperi codu nu si jocu
|
Stiam asta...dar CODUL!!!!!! IL ARE CINEVA?!?!?!?!?!?!?
|
observ ce stii....nu intelegi ca ala codu merge doar pt o singura persoana....e facut el foarte smeker si tine minte ip-ul calcului si kestii de-astea.....e aiurea rau
|
hai sa va spuna shi yo ceva despre MBWR:e super joc:dak vreti toate masinile shi tot,tot tot,creati un nou player cu numele AllUCanGet (case sensitive).:D-shi dak vretzi super mashini sau v-atzi saturat de mertzane sau amandoua :D intrati pe www.theborggaming.com shi undeva in dreapta aveti world racin -hot!-.sau ceva de genu asta.acolo dah mashini.dak are cinva caut disprat au existat candava dar nu le-am gasit nicaieri pe net,un pack cu urseletze.toate versiunile cu patru usi incluzad Xi :D:D:D
|
salut eu mi'am descarcat o masina,am dezarhivat'o,am pus'o in joc la autos si apare ca si celelalte masini fisierul dar in joc nu gasesc masina pe care am descarcat'o.Cum sa fac sa imi apara in joc masinile pe care le downloadez(am bagat si codu cu cheats dar tot degeaba)Pllssssss help me
|
mdeah.tuh ai dreptate...stai sa-mi amintesc k am lapsus:D teoretic dreeind un nou driver trebuia sa mearga.la free ride ultima mashina(una in urma-inainte de a klasee)
|
eventual dak nu rezolvi problema dah un mesaj pe yahoo k poate imi amintes k nu mai am jocu
|
degeaba frate ca nu merge probabil ca n'am pus folderu cu masina unde trebuia ca atata am tot incurcat folderele pe'akolo ca ma gandesc sa instalez din nou joku si dup'aia sa downloadez o masina in fine intra pe messenger la mine sa vb
|
http://www.eagames.com/redesign/game...nfsmw/home.jsp check dis out
|
oameni buni, poseda cineva jocul TOCA Race Driver 2?
ca nu e de gasit nicaieri, si am zis sa incerc si aici. |
nu ai sa gasesti TOCA 2 sa iti mearga,defapt este un toca 2 pe un dvd are vreo 4 gb dar ca sa il joci tre sa faci nu stiu cate mini-image sa scoti unitatile tale optice din calculator si sa dai nu stie cate restarturi,abureala....
|
daaa intradevar tre dai nush cate restarturi ......La toca se foloseste el mai tampit sistem de crack care l`am vazut si pe srs,trebuie sa folosesti StarFuck(un program care iti da disable la unitatile cd`rom FARA SA DAI REBOOT,si il lasa doar pe cel virtual in care ai tu imaginea virtuala a cd`ului)asa ca mai cititi .nfo`urile de la jocuri
|
eu am toca race driver(daca asta e 2)si merge perfect n'am avut probleme la instalare cu cracku
|
A FOST A DOUA SI ULTIMA OARA CAND MI S-AU STERS POSTURI; ACUM AM FACUT-O EU INSUMI.
|
midnight club 3: dub edition...cam slabut...pur arcade
http://www.gamespot.com/xbox/driving...reenindex.html astept forza motorsport...mai este putin http://www.gamespot.com/xbox/driving...reenindex.html |
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning