![]() |
Re: Evolution Crew Bucuresti - Discutii generale
Joi, ora 20.00, Restaurantul Shorley din Regie.
|
|
Intresanta ideea...ce pot sa zic.
|
Sa nu se inteleaga ca eu l-am facut. :D
|
Da m am prins cine l a facut.
E intresant, am mai zis. In fine, avem lucruri mai imp. de facut, ca vine 4t day peste noi. |
Si apropo de asta collins sper sa facem o treaba frumoasa acolo ca pana mea avem nevoie in momentu de fata
Hai sa ne ajutam un pic intre noi ca acum se vede cat avem nevoie unu de altu. Va pup P.S Ba de ce l-ati scos ma pe ala micu pe geam ma golanilor si i-ati furat cheile |
Doamne...cat de caterinca a fost faza...cum frate, CUM? :D:D:D
A stat omu cu cheile pe capota la stop...de l claxonau toti in pm, ti au umplut frigiderul de carne radule ...:D |
Cel mai tare era mosu din loganu de langa mine. :)))) Nu stia daca sa se dea jos sau sa incuie bine usile.Mai ales cand am iesit si eu pe geam sa fac poze. =))
|
daaaaa ce caterink astea :)) hai baga o poza :D
|
Sunt ceva poze, dar nu sunt bune..chiar nu a surprins ideea ca sa zic asa.
|
N-am fost pe faza atunci sa fac poza.Stateam si te admiram 3 sferturi pe geam. :)))
|
2 Attachment(s)
Cam murdara,da n-are nimic.O spal eu..
Va place? :D |
Dap, foarte frumos.
Apropo, pt. cei care nu stiu, noul membru Andrei care e intra in partea de Audio a clubului, mai exact SQ-Sound Quality, astfel reprezentandu ne de acum inainte. P.S: M am intalnit azi cu Vlad cu loganul, va zic doar ca inca o sa avem cel mai frumos logan din tara...;) doar ca de data asta o sa fie MUTANT :D |
Fratilor se cam strange latu va rog eu in numele conducerii veniti azi la intalnire ca avem maulte de discutat pe tema salonului.Maine vreau sa stabilim ultimele chesti si chiar sa stabilim fiecare cum poate sa ajute intrun fel la finalizarea sarcinilor care vor fi discutate maine.Asa ca va rog asatzi seara cine se simte EVO sa puna osu la bataie ca avem nevoie de voi.
P.S Sincer la sfarsitul salonului vreau sa felicit un nr cat mai mare de membri ai clubului pt efortu depus. |
Count me in. S-ar putea sa vin cu ceva intarziere,dar vin. Deh,metroul asta... :D
|
traiasca evo we will be there razvane bravo tata imi place initiativa ta :D
|
@Andrei Tot nu l ai luat mah inapoi...frateeeeeeeeeeeee, nu cred asa ceva...
|
Marti e ziua cea mare. :D Deci de sapt viitoare o sa ma prezint din nou cu masina la intalniri. :D
|
O intalnire exceptionala, posibili membrii noi, proiectul stabilit pt 4tuning Day, momentan e foarte bine, sa vedem acum cum ne organizam, ca daca e sa iasa totul cum vrem noi, si cum avem noi in cap...O SA FIE HOAS ! :D
|
Cum ar putea iesi altfel voi sunteti conducerea clubului voi decideti,macar asugurati-va ca va iesi ceva cu gust,si sa placa la lume.din partea mea aveti tot suportu cred ca ati vazut chestia asta.
Altceva de ce ducem o asa mare lupta pt a aduce membri noi in club.? |
fooooarte adevarat :D totul a fost pus la punct si totul va iesi bine sa speram ca vi frumos shi va fi haos .... apropos cum sa te trezesti cu 2 rotzi desumflate shi cu roata de rezerva oricum sparta ??? cum..... si unu sa itzi dea cu o bucata de lemn in ochi .. cum frate .... si sa urle lumea sifonaruuuuuuuu ... that is just evo play
|
de aia care te-au ajutat nu zici nimic ma...
|
aaaa da prin aceasta cale vreau sa ii multumesc lu fanete ca m-a ajutat cu cricu lu xmen pentru roata lu collins pentru glume lu adi pentru rezerva lui lu peste pentru bucata de lemn lu suzuki pentru poze si lu razvan ca a fost prezent sufleteste si spiritual incercand sa ne bage pe totzi in misa VA MULTUMESC
|
Da m-ati descoperit la urmatoarea intalnire va pun sa va beti urina
|
Daaa..iarasi a iesit caterink dinaia proasta...se putea ? :D:D
Iar la faza cu "ducem o asa lupta sa aducem membrii noi", mie nu mi se pare...chiar nu mi se pare, sunt vreo trei-patru cu "pending" ca sa zic asa, dar intradevar nu intra ca la alte cluburi unul pe zii, pt. ca noi, stii prea bine ce preferam, CALITATE NU CANTITATE boss...uite te si tu la masinile de la noi, cum sunt facute...si cum se fac (ca unele sunt in lucru inca)...nu? De ce sa bag cate 10 pe sapt. cu masini stock, si alte prostii, cand bag unul pe luna, dar bun frate... |
Frate nu mi-o lua in nume de rau nu critic chestia asta era doar o curiozitate,si din cate imi aduc aminte asa cum se voteaza sa dam afara pe cineva asa ar trebui sa facem si cand bagam pe cineva nu crezi?
P.S eu unu nu sunt de pare sa-i caut numa pe aia cu masin modificate din cate stiam mai conteaza si persoana nu numai masina, ca poate e unu care are potential intra in club cu o masina stok si in interioru clubuli sfatuit si de noi se indreapta spre ce-i face cu ochiu,musica body kit sau racing. |
Raducule,te mai doare capu? ***u-te-n roata...cu rezerva ta..
Oricum,suna bine muzica... |
recunosc ca mi-am perfectionat muzica cu acordu de db/sifon claritatea lor find incontestabile de sound stagiu facut de roata sparta :D
|
mda, iar nu ti a iesit radule ......:D
@ ayanu - ce ai mah? ce sa iau in nume de rau? loool, asaaa...cum adica nu se voteaza cand intra cineva? se voteaza normal ca se voteaza, e si perioada de proba...de 2-3 sapt. zici ca nu stii? si da! normal ca, si persoana conteaza, chiar este primordial ca persoana sa se potriveasca cu noi si viceversa...e normal sa fie asa! |
Am luat carneeetuu. :D Asa ca daca e cineva care nu are cu ce sa vina maine la intalnire...sa zica si vedem cum facem.
Radule sau poate vrei tu sa-ti lasi masina acasa...ca-s dator. :)) |
Braavo omule vezi sa-l ti cat mai mult la tine
|
L ai luat INAPOI vrei sa spui...foarte bine, vezi ce faci sa nu ti l mai ia in pm...
|
bravo boss esti pe felie :) lasa ca vedem noi cand imi intorci datoria :D
|
Iti intorc un c*r ca ieri ai trecut pe langa mine si te-ai facut ca nu ma vezi. :))) Pe la Casin.Erai ocupat cu don;soarele din masina.
|
ce caterink...membrii EVO sunt fitosti si unii cu alti frate...nu se poate asa ceva :DD
se mai auzea de noi ca suntem fitosi dar nici chiar asa...;) |
taci mah ca vede nevasta esti nebun??? sufeream bah :D ca am fitze de evooooooo hai la mai mare datzias un cur peste ureche
|
Cred ca ti-a intrat ceva in ochi mai andrei cum sa fie radu cu fete ce naiba raducu e baiat cuminte.
P.S bai baieti terminati cu prostiile astea ca va ia ........ |
Nu,raspunsu cred ca era ce sa caute radu cu fete PUNCT. :))))
|
Are ce cauta cu fete, cum sa naiba...l am vazut eu odata, cu vreo trei frate...sa nebunesc...bine, aveau suspect de mult par pe fata, nu stiu de ce dreaq...:D
|
Si sunt sigur ca era la zoo cand la-ti vazut,pana mea raduleeee ai gresit cusca...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning