![]() |
Re: CLUB Fiat Coupe !!!
@FIATCOUPE - in legatura cu cea rosie(visinie), ai vandut-o? daca nu, pana cand are nr valabile, ultimul pret!
|
Re: CLUB Fiat COUPE !!!
am vandut-o...:(
|
salutare la toata lumea.am vazut ca fiat coupè-ul are un mic renume si in Romania.am cumparat si eu unul: motor 2000 turbo 16V si 250 cp, culoare negru.eu momentan sunt in italia, sunt la curent cu tot ce misca despre fiat coupè...inclusiv tuning.in caz ca vreti sa ma contactati
tel: +393394081636 mail:[email protected] messenger: ID stoicasmr |
cine are fiat coupe 16V Turbo si este din brasov ???
|
mai este cineva din Brasov care are Coupe 16V Turbo? daca este, sa ma contacteze urgent! Ms!
|
Chiar nu il intereseaza pe niciunul din voi aceasta masina? sau o aveti doar ca sa agatati fetele???:cry:
Mersi lui George pt conersatie...Abia astept sa vin in tara sa-i dam gata pe toti. Maine iti trimit poze cu masina.sa-mi dai adresa ta de mail.;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Este turbo ?? |
Nu.2000 cmc 16V.139cp
|
Quote:
|
ce liniste e pe aici ...
|
Quote:
cine stie un mecanic bun si ieftin cum se spune ,de fiat coupe , sa-mi schimbe cablurile de la timonerie si sa vada care-i treaba cu turbina , daca e bun ma abonez la el :D :D :D ! 0727 244 146 / george |
Quote:
Eu am acuma un Coupè cap cilindrica 2000, 20V, turbo si pe langa asta am genti de 17" si aproape 250 cp.astept un raspuns.salutare |
facem si noi o intalnire la nivel bucurestean ? fiat coupe si alte fiaturi ce ziceti ?
|
Quote:
oricum , ma gandeam chiar azi sa facem ceva de genul , dar la mare , la un sfarsit de august , inceput de septembrie , un week-end fiat coupe la malul marii , poze, discutzii , defilari pe-acolo frumos :D party@night , tampenii de genu |
eu am sa fiu pe acolo perioada 21-26 eforie nord ... deci e ceva :> oricum bara pe fata o am sparta :)))) deci sedinta cucu dar ca fapt divers
|
MA BAG SI EU; DAR PANA ATUNCI CARE VRETI XENOANE? 300 RON ALEA SIMPLE SI 350 RON BIXENON > 0721.65.17.75 ;)
|
salut baieti.......
eu sunt nou pe aici , as dori sa-mi iau un coupe , ideea este .... voi aveti vreuna de vanzare? sau daca merg dupa ea afara ce model ma sfatuiti sa caut :| |
Am un Coupe de vanzare din 1998, 100k km, 280 cai motor 2.0 20v Turbo cu modificari, suspensie sport, evacuare sport, BOW, frane Brembo, piele galbena, si restul tot ce se poate pe un Coupe. Mai multe detalii si poze gasesti la vanzari.
|
vand fiat coupe 2l 16v an fabricatie 95 nr de italia valabile accept si variante
|
Quote:
|
ianis ti-am vazut azi coupeul , pe undeva pe la carol :) , cu toate ca nu prea sunt de acord cu cine stie ce tuning , masina tot frumoasa e , din nastere :)
|
iti multumesc pt aprecieri ... am facut-o dupa gustul meu si mai e de lucrat la ea ... dar deocamdata lucrariile stagneaza :) dupa concediu si dupa inmatriculare voi mai umbla la ea ..
|
sa moara veta daca mai zice unu cv pe aici .. bueyy ne vedem la mare sau nu ?!?!?
|
io am avut niste treburi de rezolvat si inca n-am terminat-o , dar sper s-o termin cat de curand
|
de pe 21 ma gasiti in eforie nord .. :> va astept pe malul marii cu italiencele
|
care spunea ca are xenoane pt fiat coupe ???
|
Eu man; pe ce vrei? faza scurta, lunga si proiectoare? poti sa ma suni pe 0721.65.17.75 sau sa imi dai mesaj aici pe forum ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
2000 cmc, 16 v turbo = 190 CP
2000 cmc, 20 v turbo = 220 CP ;) care mai vreti xenoane? |
10 Attachment(s)
Noua mea achizitie , 2.0 turbo , am ceva de munca la ea dar cred ca o sa iasa ok . chiar in ziua cand am luato (azi) cineva binevoitor ia spart proiectorul pe stanga si ia zgariat usa la sofer ...
|
Quote:
|
Quote:
an ? 16v-20v |
Salut; uite eu am nevoie de ceva pentru Coupe-ul meu; ma intereseaza aerisitoarele de la bord alea 2 laterale si alea doua pe mijloc; si mai ma intereseaza aripa de pe stanga fata (daca se poate numi aripa la cat de mica e :lol:)
|
Quote:
|
Ok, si cat ma costa? si ce culoare e aripa? galben? :D
|
Quote:
|
Quote: