![]() |
Re: Magazin Volksparts - piese auto import, calitate la preturi bune
M-ar interesa o oglinda stanga pentru un hyundai accent 2005...m-ar interesa doar oglinda nu si bratul.
Multumesc. |
Quote:
kit ambreiaj - 950 ron SACHS bujii NGK - 25 ron bucata Quote:
|
caut si eu butoane STANGA geam electric pentru polo 6n2 2001
|
Un pret pentru rulmenti stanga si dreapta spate pentru asta? : WVWZZZ1HZSW154916 Golf 3 GTI, an 94, cod motor ADY.
Si pret pentru piesa asta: Iti dau codul. E un motoras care deschide haionul la Golf 4 variant 380 959 781 C |
Buna ziua.
Ma intereseaza cat costa: - kit distributie (Contitech+Ina) - pompa apa HEPU - sonda lambda 1, originala pentru un vw golf IV 1.4 16V, an 2000, 55kw, tip 1JSCAXPX01, serie WVWZZZ1JZ1W433772 Va multumesc. |
Quote:
Quote:
110 ron motorasul .. Quote:
650 ron distributia cu pompa AIRTEX sonda lambda dinaintea catalizatorului originala - 600 ron (am si variante mai ieftine pe producator) |
salut .. ma intereseaza si pe mine pentru un polo 9n3 (an2006) motorizare 1,4 TDI cat costa:
1)discuri de frana ptr spate cum sunt cele de pe fatza( pe spate este tambur) 2)tempomat Stima! |
Buna,
as dori sa stiu daca aveti si la ce pret,semering grup diferential planetara stanga spate pentru un vw golf V 4motion 1.9 TDI BKC,serie WVW ZZZ 1K Z6 W004985 Multumesc |
salut vreau si eu pompita pt spalatoare la faruri pt un seat alhambra 1,9 tdi 85kw an fab 2001
multumesc stima |
salut!eu vreau sa stiu cam cat costa o fulie vibrochen(amortizor vibratii) pentru o laguna 2 2.2 dci din 2002!astept raspunsul!multumesc!
serie caroserie-VF1KG0F0627060279 cod motor-G9T-D7-02 |
m-ar interesa pt un renault symbol urmatoarele piese :
1. capete bara (stg+drt) 2. flanse amortizor+ rulmenti flanse amortizor 3. pompa apa 4. fulie alternator 5. chit distributie (componentele separat) 6. chit accesorii (componentele separat) PS: la reperele solicitate mai sus as dori sa mentionati producatorul si pretul. renault symbol 2005, 1.4 8v, 55 KW (A.C, servo) tip motor K7J-A7 VF1LB0BC533954355 |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Salut Imi trebuie si mie un set de fise bujii,si buji pt motor de Vw 2,8 vr6 ,cod motor AAA,ceva mai bun . Ms, a si un pret la un debimetru aer , tot pt vr6 .
|
urgent, imi trebuie un intercooler de golf 5, 2.0 TDI cod: BKD. Multumesc
|
salut ....o cotiera fata pt un audi a4 b7 din 2006?...se schimba doar cotiera....sau trebuie toata consola centrala?????
|
Quote:
700 ron debitmetru OEM Quote:
Quote:
|
Quote:
|
aftermarket ... dar poate fi si mai ieftin ..
|
Caut urgent caseta de directie de IVECO.. info mai jos.
Autoutilitara IVECO 35.10 TURBODAILY An. 1997 Motor de 2798 cm3 Motorina tip motor: SOFIM 8140.23-3711 Info. urgent la 0728206480 - Radu |
Ma intereseaz
- kit distributie (Contitech+Ina) - pompa apa HEPU pentru un vw golf IV 1.4 16V, an 2002, variant 55kw Am vazut intr-un alt post: 750 ron distributia cu pompa HEPU....S-a mai modifcat pretul ? Ai cumva in stoc? Ce garantie au produsele? Cum se procedeaza cu transportul? |
1 Attachment(s)
salut. ma intereseaza ambreiaj compresor clima mai exact asata de mai jos
|
Quote:
Quote:
|
Tip auto : VW BORA 1.9 TDI 4MOTION
An fabricatie : 2002 Tip caroserie : BERLINA , 4 USI Nr. identificare : WVW ZZZ 1J Z2 D192119 Observatii : +AC, +ABS, +SD, -CA, +4x4 Cilindree ( cmc ) : 1896 motorina Putere max. ( kw ) : 96 Tip motor : ASZ Serie motor : 104000 spunemi pretu te rog si poate gasesc numai ambreiaju ms |
[QUOTE=Rebel_Boy;2484602]da este acelasi pret cu pompa HEPU .. iar transportul il platim noi si le putem trimite prin FAN Curier ..
salut imi trebuie si mie o sonda de apa pt motor 2,8 vr6 , sonda este de culoare albastra cu 2 pinii. ms |
Vreau sa va intreb cat costa Sistemul de evacuare pt VW Bora an 1999, 1600cmc, cod motor AKL? Multumesc
|
kit distributie seat leon 1.4 benzina 55kw an 2002
plus pompa apa VSSZZZ1MZ2R006055 AXP COD motor serie 009641 dati-mi un pm cu preturile/marcile respective |
[QUOTE=cristyan_mdk;2484782]
Quote:
Quote:
Quote:
650 ron cu pompa spaniola .. |
Salut,
Un pret va rog pt kit ambreiaj cutie 5+1 VW POLO 2001 tip 6N2 motor 1.4 MPI cod AUD, serie caroserie WVWZZZ6NZ1Y148865. Ms, |
salutam, 1 turbina pentru vw sharan 2001 1.9 duse .,cod motor anu 66 kw 90 cp
un pret va rog |
Salut
In legatura cu Bora 1.6 benzina , cod motor AKL. Am nevoie de suportul de fier cu suruburi care se monteaza pe caroseria masinii (care mentine stabil sistemul de evacuare) . Tre sa fie in forma de U
2) Si celelate elemente ce prind coloana de evacuare de coroserie. Un pret pentru ele va rog |
Re: Salut
Quote:
Quote:
Quote:
|
VW Bora an 1999 V.I.N.: WVWZZZ1JZXW559406
|
Re: Salut
Quote:
2) 85 ron toate tampoanele .. |
Am un passat din 2001. Imi poti spune pls cam cat costa majoritatea pieselor mai importante??? Sunt curios dak am facut o investitie buna in a cumpara VW.
Sau da-mi un link ceva.....ms mult |
pe masina sunt montate foarte multe piese importante ... mergi la un service, fa o verificare si spune-mi de ce piese ai nevoie ..
|
salut . mar interesa si pe mine un kit de anbreaj la un polo din 1995 cu motor de 1,3 si cat ar costa ?
|
salut,
un pret daca se poate pt cele 2 tampoane de motor/cutie pt partea spate. masina - corrado an 1994, motor 2.0 8v. l/e : vreau pret si pt o pompa servo multumesc, edi |
Salut,
M-ar interesa si pe mine kit-ul de reparatie la geamurile electrice de la un golf 4 in 3 usi(stanaga+dreapta) |
salut . poate sami spuna si mie cati litri de ulei intra intr-o cutie de wv polo motor 1.3
|
Frate da nu raspunde nimeni aici?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning