Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/61009-meu-tico-zaur-ph-01-amy.html)

topser 24-04-08 11:52

Re: Al meu Tico-zaur

ce potriviri faci si tu ma..cum naiba sa se potriveasca cand matizu e rotund..iar tico e patrat...

CobraArt 24-04-08 18:57

Quote:

Originally Posted by topser (Post 1500321)
ce potriviri faci si tu ma..cum naiba sa se potriveasca cand matizu e rotund..iar tico e patrat...

Ma,intrebarea moarte nu are.Nu am stat sa studiez prinderile,daia am si intrb.

sorin_sorin95 26-04-08 01:01

Poti pune niste poze cu adaptarile de la sinele scaunului,la mine distanta intre sine este mai ingusta, plus diferenta de nivel intre cele de tico si cele tip scoica. Ms anticipat

CobraArt 26-04-08 03:27

3 Attachment(s)
Ok,serif o sa pun maine niste poze.Eu am adaptat sinele de la Tico pe scaunul scoica si i-am facut niste inaltatoare in partea stanga ca sa pice drept.
Intre timp am mai facut niste poze.Cred ca praful dupa bord atarna greu ca luam mai mult.

Geo_ZGA 26-04-08 09:24

:twisted: mamaaaa, asta da viteza cu ticozaur... dar e pe bune sau e facuta la misto?
nu aveai senzatia ca decolezi? ca serios vorbind, tico nu e tocmai o masina de viteza, aerodinamica si care sa se aseze cu burta pe drum :P

Io4rap 26-04-08 09:29

geo are dreptate... cum ai reusit ?:))

topser 26-04-08 10:56

e pe bune va spun eu , si al meu s-a dus tot cam atat....dupa care am lasat`o moale :)

Io4rap 26-04-08 11:21

se duce masinutza, avand in vedere k e putin mai aerodinamica decat un bax de bere :))

mad_mario 26-04-08 12:37

uoffff....ce vremuri ......spor la treaba in continuare cu micul tiklos:(

CobraArt 26-04-08 16:32

1 Attachment(s)
Poza nu este facuta...eram cu a 4-a un pic la vale,dar in fine.Cred ca aveam 170 ca am si jantele si gume mai late...Sta chiar prea bine pe sosea la viteaza aia,dar mai naspa cu franele :(

sorin_sorin95 26-04-08 19:36

Superb se vede plasma.

morpheusmaster 03-05-08 00:28

Re: Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy

Cobra man...ce neoane ai bagat sub bord??? lumineaza tare klumea...si vreau si eu sa fac investitia asta...macar sa o fac ca la carte ;)...astept raspuns :)

CobraArt 04-05-08 00:48

3 Attachment(s)
Sunt dalea de se lipesc pe faruri.
Intre timp niste poze de sezon.

sorin_sorin95 04-05-08 02:14

De ce ai vopsit capacul la rezervor negru?

CobraArt 04-05-08 15:35

1 Attachment(s)
Este autocolant.Era zgariat si decat sa il las asa i-am pus un colant negru...arata mai bine cu el asa.
Am gasit o poza de cand am pus mana pe ea.

Gabi 04-05-08 15:44

Ce frumoasa era ! Ti-ai batut joc de ea, ma nene ! :lol:

PS: imi place cand mai apare cate un nebun care baga banii in cutii de chibrite :)

morpheusmaster 04-05-08 15:44

man...si raspunsul la intrebarea mea??? sau nu vrei sa imi spui :D

topser 04-05-08 21:33

Ai fost pe la mare si nu ai zis nimic ! Rusinica !!!

CobraArt 05-05-08 00:30

morpheusmaster,ti-am rasp,dar nu ai fost tu atent.Sunt leduri care isi pun "baietii" pe faruri,am dat 400 de mii pe ele.
Topsere,am ajuns vineri pe la 12 noaptea, am mancat si am dormit si a doua zi am plecat pe la 12 inapoi la PLoiesti ca nu avea rost pe ploaia aia.Cand o fi frumos si o sa stau si eu mai mult o sa te sun :D

morpheusmaster 05-05-08 17:49

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1515058)
morpheusmaster,ti-am rasp,dar nu ai fost tu atent.Sunt leduri care isi pun "baietii" pe faruri,am dat 400 de mii pe ele.
Topsere,am ajuns vineri pe la 12 noaptea, am mancat si am dormit si a doua zi am plecat pe la 12 inapoi la PLoiesti ca nu avea rost pe ploaia aia.Cand o fi frumos si o sa stau si eu mai mult o sa te sun :D

Cobra sa mor daca mai inteleg :) "is leduri din alea care isi pun baietii pe faruri..." Eu stiu ca sunt niste leduri...la 12V alimentate direct care le pui in locul luminilor de pozitie...:) Ai pus din alea??? (o caruta din alea???)...sunt leduri puternice care pun baietii in angel eyesuri...dar din alea trebuia sa pui 2 caruti :))...chiar nu am inteles la ce teai referit...si se pun in far, nu? nu pe far :D...ehh..whatever...poate ma lamuresti daca vrei

eMH 05-05-08 19:00

ai vazut cum sunt la Audi R8 ?? unii isi pun in genul ala sub faruri imediat,probabil ca din alea...

topser 05-05-08 20:01

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 1515058)

:-P
La 12 noaptea trebuia sa ma suni si veneam !

CobraArt 05-05-08 23:52

Bai,nu am vrut sa te deranjez,eram rupt de spate de la scaun(smf in el :D).Lasa ca promit ca data viitoare te sun.
Da fratilor imitatie de leduri dalea a la Audi asa,le-am pus cu banda adeziva(din dotare) sub bord si le-am legat la blocu de lumini.
Sapt. asta daca nu ma sucesc imi fac bad boy look,imi vopsesc barile albastre si fac plafonu si capota negre,jantele le vopsesc iar altfel,si imi pun aruncator de flacari :D

eMH 06-05-08 18:22

is curios cum o sa arate cu flame thrower ;))
In rest sunt convins ca o sa arate bine cu ce ti-ai propus sa ii faci acolo,da' rotile cum le mai vopsesti iar ?!?

Bafta cu masina,in continuare ;) !

CobraArt 07-05-08 00:23

Deja am alt tips,rotund sa aiba flacara o forma mai frumosa,dar imi caut bara de spate pt ca asta a mea a fost decupata dupa tips dreptunghiular si se vede ca un cur.Bad boy look ul il fac maine,jantele le vopsesc la cuptor frumos(acu merg cu jantele de tabla).si sa imi vopsesc capota,plafonu si barile dupa ce ma duc la RAR ca mi-au luat talonu jegosii :( Azi am mai cules din vitan voltmetru,vacuum pt ea si cam atat.poze cand termin cu totu.abia astept.

sorin_sorin95 08-05-08 08:43

Badboy look-ul il faci din fibra sau din tabla? Poate pi si niste poze din timpul lucrarii. Succes

CobraArt 08-05-08 19:49

Bad boy look-ul l-am facut din tabla,am mai pus aruncatorul de flacari,alt tips.O sa pun poze,dar e prea naspa masina acum.Are doua culori pe capota,jante de tabla,bara este decupata dupa tipsu dreptunghiular si asta e rotund si arata horror etc.E de aranjat la ea mai mult,abia sapt viitoare sper sa o termin.

CobraArt 09-05-08 11:48

Un film cu Tico cand e suparat https://www.youtube.com/watch?v=zOGYXJrIqIo

Io4rap 09-05-08 12:13

vai... :| prea tare :D bv :))

eMH 09-05-08 13:22

Foarte jmecher,cat a costat,si de unde ai luat Flame Thrower ?? (daca ai voie sa spui,daca nu,dai un PM plz)

morpheusmaster 09-05-08 13:30

Well done!!! Bravo!!! Meserias tare arata!!! Cat ziceai ca e un flamekit din asta??? :D

eMH 09-05-08 16:47

morpheus,stai la rand,ca eu l-am intrebat primul :twisted:

CobraArt 10-05-08 00:59

3 Attachment(s)
Hmm,kit-ul costa 2 mil jumate sau 3 mil jumate(in functie de carb,injectie,aprindere electronica sau nu) la unu de pe forum.Deja mi-am pus o protectie mica la barca ca mi-a topit incinta becului de R.
Ah,am uitat sa spun ca nu vine(kit) cu bobina de inductie,bujie,fise de la bujie in bobina de inductie si probabil daia costa mai putin decat altele.Oricum cu totul m a dus cam 4 mil.Bobina,kit-ul in sine,bujie,filet in toba si sudat ca sa pot scoate bujei cand vreau,fire,montaj etc.

Gabi 10-05-08 01:06

Ahahahaha !!! Spit fire ! Foarte tare ! :peace:

Felicitari !

morpheusmaster 10-05-08 11:10

Hmmm...ce agresiva e (fa spoilerul la culoarea masinii). Mult succes in continuare!!!

CobraArt 11-05-08 01:20

Pai,daca te uitai mai sus am scris ca sapt viitoare imi iau jantele de la vopsit,si vopsesc plafonu si capota neagra si barile albastre. :D

morpheusmaster 11-05-08 02:31

Eh...cum am vazut pozele acolo mam dus :) restul am citit acum :D

CobraArt 11-05-08 13:45

Stiti daca se potrivesc kit-urile universale de gemuri electrice la Tico?

Geo_ZGA 11-05-08 13:49

pai cica, in principiu, ar fi....universale :lol: te referi la cele care se monteaza pe macaraua manuala a masinii, nu? ma batea gandul sa-mi iau si eu, dar nu stiu cum or fi... am gasit cu 65 euro setul pt fata (2 geamuri). daca iti montezi sa-mi spui si mie cum sunt...

Io4rap 11-05-08 14:24

pai dak iti pui direct pe macaraua manuala a masinii, e universala treaba, merge si pe dacie (am eu un prieten care are asa pe matiz) dar nu prea se merita, adik nu sunt rezistente k e forta prea mare pt motorasu ala firav.

All times are GMT +2. The time now is 22:36.

- Copyright 2026 4Tuning