Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   kitsch tuning din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/6034-kitsch-tuning-bacau.html)

codrin44 19-10-05 17:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xBoGDaNx\"
sri`u beyyy

pacat ca nu ai prins tona de pokemoni care troneaza inside..... :lol:

Zerofast 19-10-05 17:45

8)SRI dacia cu motor v12 TINETI APROAPE

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xBoGDaNx 19-10-05 18:12

Re:

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
Quote:

Originally Posted by \"xBoGDaNx\"
sri`u beyyy

pacat ca nu ai prins tona de pokemoni care troneaza inside..... :lol:

:lol: as fi facut mai multe poze da` incepea sa ploua si ma grabeam

mertan 19-10-05 21:38

statzi ashea sa vedetzi cu ce vin eu. sa va tzinetzi bine. o sa fie tare.

aleks 20-10-05 13:04

7 Attachment(s)
uitati aici un exemplu de modificare facuta doar pentru a impresiona vecinii de parcare.
la prima vedere, e un impresionant v8, de 5.800 de cmc
dar cand te uiti mai de aproape... observi cea mai penala evacuare pe care am vazut-o vreodata, pe o masina de banii aia, motorul 6 in linie , de vreo 2.900, precum si capacul de la alimentrea de gpl...
deci fiorosul lup, nu-i decat o corcitura amarata :lol: :lol:

mertan 20-10-05 14:00

:D :D :D penal :D :D :D pozele sunt adevarate. eram de fatza. am vazut si eu cu ochii mei prostia.

83SOF 20-10-05 18:02

Respectivul motor e de 4 litri, si depinzand de varianta produce ori 185 ori 190 cp. Daca ar fi fost V8 singurul an in care ar fi fost peste 5.2 litri ar fi fost 1998 cand a fost produs un V8 de 5.9 litri. Oricum, e stupida rau de tot faza, ar fi fost respectat chiar si cu motorul initial, plus ca motoarele I6 se pot modifica rau de tot.

Ah, si vopseaua aia mi se pare mie sau e purple ? :?

mertan 20-10-05 21:15

6 Attachment(s)
statzi asa. tzinetziva bineeeeeee ca vin sorcove.

mercedes 1310 amg

dacia flamer boy

si dacia zuper zpoilar.

LaMishto 20-10-05 23:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
uitati aici un exemplu de modificare facuta doar pentru a impresiona vecinii de parcare.
la prima vedere, e un impresionant v8, de 5.800 de cmc
dar cand te uiti mai de aproape... observi cea mai penala evacuare pe care am vazut-o vreodata, pe o masina de banii aia, motorul 6 in linie , de vreo 2.900, precum si capacul de la alimentrea de gpl...
deci fiorosul lup, nu-i decat o corcitura amarata :lol: :lol:

hmm.. stiu masina, il stiu si pe fostul proprietar, si, se pare ca asa a fost adusa \"de dincolo\" ;)

mertan 21-10-05 07:47

scuze dar am confundat spoilerul cu eleronul. oricum pozelel sunt shocante. mai ales dacia aia cu numarul de inmatriculare smecherit. si stiu si pentru ce io pus balamale. cand merge pe autostrada cu 180 la ora si din fatza vine politzia, soferul are in masina o shfa si trage de ea, tragand numarul sa nu-l vada politzia. are mai multe intrebuintzari, cum ar fi: sa joace moshnegii table pe numar. suport pentru pahare in weekend la iarba verde, rol de cutzit etc etc.

dacia ai cu flame pe ea este bestiala. romanu era la masina, repara la motor si ma vazut, si mo intrebat ce caut, si i-am zis ca, caut un bloc. ca nu sunt din bacau, sunt din iasi. dar am facut 1 poza :P. oricum sunt in cauttare de sorcove natzionale.

83SOF 21-10-05 10:13

2 Attachment(s)
mertan, trebuia sa faci o poza si cu romanul respectiv, si sa-i zici ca esti de la pimp my ride si ca faci preselectii :lol: :lol: eventual il puneai sa-si dea vreo 2-3 ciocane peste caroserie, ca sa aiba mai multe sanse sa fie selectat 8) :D

edit: tocmai am dat peste pozele astea doua. nu sunt din bacau, dar m-a pufnit rasul - nu ma asteptam la asemenea prostie.

aleks 21-10-05 11:24

dap... sunt de pe gigel.org parca, si asta e skoda corecta, mai e o dacie si un oltcit tare pe acolo :lol:

xBoGDaNx 21-10-05 15:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
scuze dar am confundat spoilerul cu eleronul. oricum pozelel sunt shocante. mai ales dacia aia cu numarul de inmatriculare smecherit. si stiu si pentru ce io pus balamale. cand merge pe autostrada cu 180 la ora si din fatza vine politzia, soferul are in masina o shfa si trage de ea, tragand numarul sa nu-l vada politzia. are mai multe intrebuintzari, cum ar fi: sa joace moshnegii table pe numar. suport pentru pahare in weekend la iarba verde, rol de cutzit etc etc.

dacia ai cu flame pe ea este bestiala. romanu era la masina, repara la motor si ma vazut, si mo intrebat ce caut, si i-am zis ca, caut un bloc. ca nu sunt din bacau, sunt din iasi. dar am facut 1 poza :P. oricum sunt in cauttare de sorcove natzionale.

si dacia aia rosie e gti.. beware :shock:

mertan 21-10-05 17:41

aham. romanu era prin masina. mai. daca mai prind vreo sorcovo sa mor eu daca nu ii zic romanului sa ii fac si lui poza. ma jur. :D

shadowmast3r 23-10-05 11:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
stopuri \"clare\",eleron dublat,evacuare simpla dublata,simboluri agresive...
intr-un cuvant-taxi 3,14

pai pentru apasare tata, la peste 230 la ora se schimba treaba :lol: :lol:

:D :D

shadowmast3r 23-10-05 11:32

da taxiul ala galben cu 2 eleroane e tare :D :D

la vitezele fenomenale d peste 200 c s pot atinge numai in bc :D:D itzi dai seama k ii trebuie 2 eleroane doar nu vrei sa decoleze si sa se trezeask la vre'unu in balcon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Catani 23-10-05 13:52

Ma...da aratatzi voi ce masini tari avetzi...ca tot facetzi misto de kitchurile din bc.... :D :D :D :twisted:

DASCALUGABRIEL 23-10-05 14:31

kitch

daca vrei sa ne vezi masinile incearca la sectiunea MASINA MEA!no ofence man! :roll:

Al3xxx 30-10-05 15:49

1 Attachment(s)
hai sa pun si eu ceva ''frumos''

Al3xxx 30-10-05 15:51

1 Attachment(s)
hai sa pun si eu ceva ''frumos''

Spillner 07-11-05 19:20

cam subtirele dungile rosii si se asorteaza perfect cu verdele masinii.are omu initiativa....

aleks 08-11-05 10:00

dap, il stiu...
nu se vede in poze, dar masina aia e 90% kit auto, si 10 % tabla...

mertan 18-11-05 07:51

nu mai sunt kichiuri in ultima vreme??????? aleks tu nu ai mai vanat?

aleks 18-11-05 15:13

3 Attachment(s)
imi cer scuze pentru calitatea slaba a imaginilor, eu eram la volan, nu am facut eu pozele.
vazuta live, masina este sub orice critica. nu va lasati inselati de nr de bucuresti,masina e din bacau.
la spoilerul de pe spate are o prelungire din plastic cred, cu o linie cam serpuita asa, si cu o decupare dreptunghiulara, facuta cu fierastraul, in care este infipta niste plasa de constructii stramba, si cu indoitura la alt unghi decat a prelungirii, ceea ce m-a facut sa cred ca nu e prinsa decat in 2-3 puncte... ( scuzati, sarme :lol: )
pe deasupra mai are si niste stickere cu o vaca, un fel de rama, pe portbagaj, si o rata galbena pe luneta, asta ca sa fie completata menajeria :wink:
pe fata are o alta prelungire, de cielo sau de supernova ceva, care nici nu prea se potriveste exact pe bara...
a sa nu uit, grila radiatorului este inlocuita cu o plasa e costructii, cred ca e ce i-a ramas dupa ce a pus la prelungirea spoilerului :lol:
nush probabil k omul e foarte mandru de ce a realizat el, dar rezultatul e dezastruos :lol:

83SOF 18-11-05 15:29

Probabil si-a luat Logan pentru ca vechea Dacie 1300 pe care avea puse toate astea si-a dat duhul, asa ca acum continua traditia. In curand, nu vom mai folosi termenul de kitsch, ci de \"folclor tuning\", sau poate \"folk tuning\" ca sa fim mai europeni. Evident, fenomenul se transmite din tata-n fiu, asa ca nu va faceti sperante sa dispara vreodata.

La fel ca posesorii de Trabant, acesti oameni sunt mandri de ei, si se considera membri unui grup de elita,in viitor ne putem astepta deci la intalniri si chiar cluburi destinate lor, cu discutii axate pe grosimea sarmei folosita la plasa (minim 3 mm) si a meritelor diferitelor marci de caini care dau din cap (ritm/traiectorie/durata).

:!: :!: :!:

codrin44 18-11-05 17:40

dar ce nu a fost surprins pe \"furia\" alb-laptoasa sunt pragurile nene....din cornier,prinse in trei locuri tot cu fire forjat/sudat/strunjit/frezat.

si acum imi dau seama ca totul se trage de la NFS.

mertan 20-11-05 13:53

ar trebuie sa apreciem munca omului. 8) dar stiu masina aia, si e facuta cam naspa.

Al3xxx 20-11-05 16:45

1 Attachment(s)
hai sa va mai pun o poza ,ca mai multe nu am putut sa fc deoarece era prea multa lume in jurul masini.Oricum pot sa va descriu putin masina :
motor golf 1
interior bmw (scaune,bord,maneta schimbator)
si restu.......................................

codrin44 20-11-05 21:12

of doamne.....oare cat o fi costat stopurile?

LaMishto 20-11-05 21:45

:lol: :lol: :lol:

va asigur ca in realitate e de 10 ori....

.... mai penala! :peace:

aleks 21-11-05 13:08

tiganeala maxima masina asta...
ce draq? vin sarbatorile si si-a facut dacia pom de craciun?

mertan 21-11-05 16:36

are la nr BMW m mmasii. sunt altzii care au bmweuri si vor sa aiba la nr BMW si asta o luat nr.

aleks 22-11-05 11:03

pai cum voiaia sa arate cat e de taran?
ii mai trebuia o confirmare :lol: :lol:

Al3xxx 22-11-05 20:11

mai oricum trebuie sa vedem si partea cealalta a lucrurilor omul a vrut sa iasa putin din anonimat si sa gandit ca poate sa faca asta prin masina.
Sau a vrut sa isi scoata masina din anonimat si a ''tunato''cum a crezut el de cuviinta si cum a vazut el pe la vecini :D

aleks 23-11-05 10:14

mda, doar ca a ales cea mai prost posibila combinatie... :lol:

mertan 23-11-05 20:33

numai ca trebuie sa ii tregem de urechi pe vecinii lui. sau sa ii fotografiem.

xBoGDaNx 08-12-05 21:39

3 Attachment(s)
...... ce sa mai zici
teava de esapament e criminala !! :lol: :lol: :lol: :lol:

Al3xxx 09-12-05 21:49

off ! off ! off! mai da unii chiar isi bat joc de masini acum la modul cel mai serios.El oare ce credea ca o sa aiba o masina iesita din tipare.Dar totusi are o scuza se apropie sarbatorile si a trebuit sa si impodobeasca masina :D :D :D

codrin44 10-12-05 16:24

frateeee...asta le-a ingramadit pe toate!

mertan 10-12-05 20:34

masina asta este deosebita. la cei 60 de cai stok pe care ii are, proprietarul a mai adaugat inca 60 de cai numai din stikerele alea cu need for speed si flacarile alea. plus de asta mai are si prize sport, lipite naspa, si aerisile alea de pe latera, care se dezlipesc, ce sa mai. masina asta este scoasa din need for speed most wanted.

All times are GMT +2. The time now is 23:28.

- Copyright 2026 4Tuning