![]() |
Re: Club Cielo
Quote:
Multumesc pt apreciere D o n n , masina este a mea...asa mi-a cazut numarul "S R L" probabil d'asta m-ai intrebat dak e pe firma :-) la ora actuala masina arata k in poza nr.2....prima poza este din primavara ;) |
deci serios arata kiar foarte bine...la extterior...auzi banda aia de jos de pe spoiler...e pusa in shantzul ala mic ?si e e banda daia ornamentala cromata nu?se lipeste biine?si o idee care am primito si eu...fati proiectoarele fumuri...cu lac din ala...spray special...si rama la proiector negru...o parere..plus k u ai indigo`ul ala kare e super :XX
|
Quote:
|
dap...orikm .iti ia maxim 10 minute,cu tot cu un suc baut :DDD k daca vopsesti rama la proiector.o dai jos si o iei in casa...sa o fac la caldura..nush mie mi se pare urata rau rama aia...,ca,culoare..la a mea io nu fac k le skimb k le am sparte....deci..si geamu la proiector il faci in psray in 2-3 minute.intro zi mai caldutza,cu soare...nu e mult ,nici greu..trebe doar sa ai kef sa faci..
apropo...sati pui si intre proiectoare plasa...:D akolo e mai greu dar...se face. |
Dragutza masina....poate reusesti sa scapi de m-ul ala de pe grila(nu prea se mai poarta).
|
ma bag si eu.... trebuie sa imi personalizez sigla.... :D
|
Si in plus..."M" ala e specific BMW-urilor
|
Pai asta e faza...BMW M 3 e specificatia .
|
Sigla de BMW M3 pe Daewoo Cielo? Cam kitch...parerea mea...
|
M-ul ala l-am dat jos de ceva timp...acum nu mai am nimic pe plasa...nu eram foarte incantat de cum arata pe masina oricum...era pus acolo k sa mai fie ceva :-),oricum ms pt pareri;) Poza cu m-ul este din iunie-iulie, o sa fac cateva poze noi...
|
gata mi-am schimbat si eu avatarul....
|
gata mi-am readaptat si io "stiukeru"
culoare masina - Alb Casablanca poze in curand :D - momentan e cam jegoasa si no pozez :D scuze ca nam mai intrat dar .. cam agitatie mare pe la munca :D |
Quote:
|
Pfffoaiii nu reusesc sa imi introduc poza la semnatura ...la avatar mere dar la semnatura nu
|
Am reusit !!!
|
fa mai mare bgd`ul ala :)) va astept la mine pe topic..pls k am nevoie de voi... am topicul pe masina eam daewoo/daewoo ciielo va mu;ltumesc
|
Cine se ocupa de o lista cu localitatile fiecariu membru pentru a stabili un punct comun intre noi.Cine stie poate la vara o trantim de-o intalneala.
|
Lasa asta .Eu ma gandeam sa facem din sigla un sticker ...dar unde propuneti sa il lipim ??eu ma gandeam undeva pe interior pe luneta
|
N-am cum pe interior ca am geamuri fumurii :(
|
pe luneta sus dreapta...
|
Luneta stanga jos ....in drepta eu am dungad e aia verde dreq sa o ai ca imi sta pe limba aku denumirea ei .si zic eu ca ar da mai bine pe stanga ...aku fiecare si-l pune unde vrea .
|
nici eu nu pot sa pun stiker pe interior ca am geamuri fumurii...
aaa... culoare masina ... albastru, an 1998, masina a fost intretinuta bine multi ani, dar a stat 1 an si ceva in parcare si a prins putina rugina in unele zone.... aaa va intreb si eu... gasesc in magazin de piese daewoo... furtunas din ala in care intra fire, intre usa si stalp (de ex. firele de la geamuri electrice sau inchidere centralizata) ???? |
Dezmembrari auto...dar nu cred ca trebuie neaparat sa fie pt cielo. Cred ca se potriveste si de la alte masini.
|
ms...
ma gandesc ca si de opel merge... vreau sa imi montez inchidere centralizata.... am uitat sa specific ca masina mea e fara optiuni, e cheala... decat aer conditionat are.... servo nu are.... |
fratilor io sunt beat manga si nu inteleg cind mai aveti timp de masini toata lumea vad ca le face cite ceva io sincer am idei destule dar cind sa le mai fac si mai e si cu ce io ramin la parerea mea la masina asta mai tre multe dar merge si asa ca te duce acasa si poti sa o tii cu bani putini cu 20 mil scimbi pe ea tot ce se poate schimba ASA CA AVEM MASINI FRATE CA ASTA CONTEAZA ps daca cineva se mai mira de mesajele mele SA SE OBISNUIASCA DACA cineva are nevoie de ajutor orcand oriunde si orce asa sunt eu nu ezitati sa cereti ajutor va pup si sper sa intelegeti !!!
|
fratilor io sunt beat manga si nu inteleg cind mai aveti timp de masini toata lumea vad ca le face cite ceva io sincer am idei destule dar cind sa le mai fac si mai e si cu ce io ramin la parerea mea la masina asta mai tre multe dar merge si asa ca te duce acasa si poti sa o tii cu bani putini cu 20 mil scimbi pe ea tot ce se poate schimba ASA CA AVEM MASINI FRATE CA ASTA CONTEAZA ps daca cineva se mai mira de mesajele mele SA SE OBISNUIASCA DACA cineva are nevoie de ajutor orcand oriunde si orce asa sunt eu nu ezitati sa cereti ajutor va pup si sper sa intelegeti !!!
|
si ce cauti pe un forum cu masini?
gasesti forumuri pt tot ce vrei... de la ursuleti de plus la anticonceptionale... ps: pune si tu macar o virgula in toata fraza sa intelegem si noi ce vrei sa zici... |
Quote:
|
:)))) mai atre mesjalee de cand nam mai fost eu all the best kamikaze :D
|
deja aici...topicul se transforma in ...jurnal.eeu unu zic sa tinem...discutiile despre topic..in legatura cu ,clubul..totusi...trebuie respectat
|
adevarul e ca divagam putin de la subiect...eu de ex mi-am pierdut poza de la avatar...aveam masina mea si am schimbat...cu sigla daewoo...hmmm...trebuie sa fac poze la masina iar....
|
da aveti dreptate sa vb mai mult despre club masini modificari diferite chesti ce tin de cielo
|
Hai o intrebare de la mine...Cat e recomandat sa iau din chiluasa?!
|
de ce sa iei snapy?vrei sa fugi mai repede spre cer?
|
Vreau sa iau pt ca stiu care sunt rezultatele ca am avut acelasi lucru si la Dacie dar acolo era alta mancare de peste...Dc spre cer?
|
am zis si eu asa.... :d asa k tot stii care sunt rezultatele zimi si mie..k eu imi repar akm tot motorul.. in ianuarie,,,disributie,cuzineti.arbore.tot.. sa fac si eu ce faci tu?banuiesc k mareste viteza,sau ma insel?
|
In primu rand mareste compresia . Si cu asta vine un demaraj putin mai mare si viteza. Majoritatea o sa spuna "Nu domle ca nu face bine la motor". Asa zic si de GLP dar ei zic, yo nu bag de seama :lol: Intradevar, "smecheria" asta unzeaza unele componente ale motorului mai din timp dar e un risc pe care mi-l asum.
|
:D..eu nu cred k sa mil asum...k deja,,,,am destule pe cap,si de bagat n tindicheaua asta...de masina luata din pantelimon
|
Acum fiecare cu damblaua lui. Eu de obice ii dau blana si nu mi-ar strica putin demaraj si cativa km in plus. Pt o garnitura de chiuloasa si ceva consumabile eu zic ca e bine...parerea mea...
|
dap..ai dreptate..dar la mine nu prea imi vine... intelegi tu...ma multumesc doar sa aduc la viata sa fie "100%sanatoasa"
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:22. |
- Copyright 2026 4Tuning