Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Intalniri useri 4tuning Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/58938-intalniri-useri-4tuning-tulcea.html)

naiman 27-02-08 10:36

Re: Intalniri Street Vision Tulcea

maus joi la cat scapi ? dak e parasolarele le punem la mine la garaj bah
eu p la 6-30 is liber

webcathos 28-02-08 08:53

Pai eu zic sa ne vedem pe la 19.00 daca tot avem garaj!!!

MauS 28-02-08 09:51

Eu sunt liber de pe la 16.00. Care vrea sa le monteze mai repede, sa ma sune. Poate se intampla ceva cu garajul si nu mai e valabila oferta.

webcathos 28-02-08 10:27

Nu vrea nimeni..!!!Si daca vrea sa aduca si banii pe ele ca sa nu il pagubim pe Radu din nou...cum a facut cineva!!! :D

adioperator 28-02-08 13:49

Eu chiar daca nu le lipesc acum tot le cumpar, sa vad cum arata pentru ca mai am in plan cateva mici modificari la estetica, eu pe la ora 20 ies diseara.

naiman 29-02-08 11:48

vreau si eu un nr de tel de la folieri de la ct
ca aia de pe poporului is plecati plm

|Gyo| 01-03-08 15:46

dupa niste scurte discutzii :) am convenit ca astazi 1.03.08 sa fie o intalnire cu membrii SV la ora 19:00 ... locul se stie :D

|Gyo| 07-03-08 23:45

ne strangem in seara asta ? ( 8.03.08 ) :)

MauS 14-03-08 07:14

Usor usor, ca sa nu mai deranjam lumea, o sa mutam si thread-ul asta undeva.... sau poate o sa stabilim intalniri saptamanale:-) Pana una alta, deseara la sala, incepand cu orele 19:00.:-)

flmoise 14-03-08 07:19

sunt la antrenament :(

mikafly 14-03-08 08:40

Quote:

Originally Posted by flmoise (Post 1423571)
sunt la antrenament :(

Suntem la antrenament....

SEJ 14-03-08 15:14

S-a schimbat ora intalnirii !!! la 21:30 ...app de antrenament ,vin si eu in seara asta :D

jipy_4u 14-03-08 18:59

la 21:30 ... + ca tb sa dau d gyo :)) ca ala umbla prin oras :|

|Gyo| 14-03-08 19:11

Quote:

Originally Posted by jipy_4u (Post 1424568)
la 21:30 ... + ca tb sa dau d gyo :)) ca ala umbla prin oras :|

am fost cu treburi prin oras :???: fucking life ... another story :rolleyes2:ashamed:

naiman 18-03-08 09:20

bun asha mai sunati si voi cand mai sunt intalniri

webcathos 19-03-08 12:27

Nu se mai fac intalniri!!! Muhaha..Cineva sa inchida thread-ul asta!

KAB 19-03-08 16:39

In sfarsit am reusit sa intru si eu pe forumul asta...Se fac intalniri, ne intalnim noi astia la o berica o discutie alea alea...Parerea mea ;)

webcathos 27-03-08 12:04

Re: Intalniri useri 4tuning Tulcea

Am vrut sa zic ca nu se mai fac intalniri SV pentru ca din cate stiu filiala Tulcea nu mai exista....

SEJ 27-03-08 22:20

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 1450224)
Am vrut sa zic ca nu se mai fac intalniri SV pentru ca din cate stiu filiala Tulcea nu mai exista....

... nu se mai fac intalniri SV adevarat :-P ... acum se fac inalniri Fanatik motorsport... si exista filiala tulcea..... fanatik :-P

Eugen_TL 28-03-08 16:24

:) bun asa vali

vwlover 17-05-08 13:16

Cand va mai intalniti sa scrieti si voi pe aci ca tare as vrea (daca ma nimeresc prin Tulcea) sa vin si eu sa vad comunitatea locala. Multa bafta si ma bucur sa vad ca ne-am aliniat si noi Tulcenii cu restul lumii. Bv!

Bogyciu 17-05-08 19:29

Intalniri se fac ori de cate ori se poate, mai in fiecare seara... E de ajuns sa opreasca unu la locurile stiute ca se aduna si restu... Locatiile se stiu in Tulcea...

cubamarian 20-06-08 14:29

anuntzati si voi cand se stabileste ceva cu mai multi oameni,vreau sa dau o fuga la tulcea sa va cunosc, nu uitati sa mentionati locul si ora.

webcathos 17-07-08 10:26

Am si eu o intrebare...Mai vreti club la Tulcea,sau mai bine zis : Mai are rost mentinerea unei filiale in urba noastra?

KAB 17-07-08 10:42

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 1649869)
Am si eu o intrebare...Mai vreti club la Tulcea,sau mai bine zis : Mai are rost mentinerea unei filiale in urba noastra?

E club la tulcea?! Ce mai zici tu man? Nu esti de gasit... Ti-ai pus folia?:-)

webcathos 17-07-08 11:10

Inca nu...urmeaza azi...sperr..

Bogyciu 17-07-08 15:44

Ce ar fi daca ar veni diseara pe la 8 la sala toata lumea care vrea...

webcathos 18-07-08 09:47

Dupa cum ma asteptam nu a venit nimeni...asta e..se duce de rapa..

MauS 18-07-08 10:26

a trecut pe acolo sorynel, era si naiman.... astea din ce am vazut eu, tarziu, ca am ajuns pe la 11.30 in Tulcea

webcathos 18-07-08 11:22

Trebuie sa discut cu tine...au intervenit schimbari radicale...cauta-ma cabnd poti si ai chef..!!!!!

naiman 27-07-08 17:45

oricum ce a ajuns nush ce sa zic dar poate peste o luna doua sa ne sttrangem sa venim toti de prin vacante alea alea si sa stabilim ceva si gata

mikafly 28-07-08 19:52

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1651630)
a trecut pe acolo sorynel, era si naiman.... astea din ce am vazut eu, tarziu, ca am ajuns pe la 11.30 in Tulcea

Maus...acum ce faci?...ii muti pe toti la Anonymous dupa tine?>.....sau ii lasi de izbeliste cu Fanatik?.....ar fii urat sa ramana fara leader.........no offense..

MauS 29-07-08 10:39

Quote:

Originally Posted by mikafly (Post 1666941)
Maus...acum ce faci?...ii muti pe toti la Anonymous dupa tine?>.....sau ii lasi de izbeliste cu Fanatik?.....ar fii urat sa ramana fara leader.........no offense..

Iti place tie sa faci show mare pe aici...:-):-) in public. Nu m-am considerat niciodata leader, nu in sensul in care pui tu problema. Cu Fanatiku' e rezolvata treaba, webcathos stie mai bine, eu am plecat din club din motive mai mult sau mai putin personale, NU au fost certuri, am ramas cu baietii in relatii bune. Nu cred ca apartenenta la un alt club iti da dreptul sau nu de a iesi in oras sau de a te intalni cu unele persoane. Si tu faci parte din alt club si totusi vorbesti si cu noi:D

Eugen_TL 29-07-08 13:19

si totusi stau si ma gandesc ce inseamna un CLUB --- adunatura de prieteni? sau adunatura de pasionati ! acea adunatura de prieteni poate exista si fara a te afla sub un nume---ceea ce ar fi mai frumos pt ca de ce sa nu recunoastem sunt masini care n-au ce cauta intr-un club, n-au modificari nici exterioare,nici interioare,nici motor ...doar un sticker ! ce-ar fi eu cu al meu super megane 1.5dci pt faptul ca i-am pus xenon urmeaza folie senzori parcare si jante sa ma bag in club :| mi se pare total aberant .. mi-ar fi rusine mie,si as face de rusine si clubu! nu stiu dar e parerea mea !

MauS 29-07-08 14:07

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1668111)
si totusi stau si ma gandesc ce inseamna un CLUB --- adunatura de prieteni? sau adunatura de pasionati ! acea adunatura de prieteni poate exista si fara a te afla sub un nume---ceea ce ar fi mai frumos pt ca de ce sa nu recunoastem sunt masini care n-au ce cauta intr-un club, n-au modificari nici exterioare,nici interioare,nici motor ...doar un sticker ! ce-ar fi eu cu al meu super megane 1.5dci pt faptul ca i-am pus xenon urmeaza folie senzori parcare si jante sa ma bag in club :| mi se pare total aberant .. mi-ar fi rusine mie,si as face de rusine si clubu! nu stiu dar e parerea mea !

Corect spus..... insa eu am avut ca target unirea acestor pasionati cu masini stock de care zici tu sub un singur nume. Sa fim toti, impreuna, sa invatam unii de la altii, sa ne ajutam unul pe altul. Daca eram prieteni in adevaratul sens al cuvantului nu se ajungeau la discutiile la care s-au ajuns. Le urez succes baietilor in continuare, sper sa nu fiu condamnat si de data asta pentru decizia luata si sa lasam lucrurile asa. Nu vreau sa fac tevatura pe tema asta. Ma bucur ca sunt 2 cluburi care se plimba pe strazile tulcene si atat. Sper sa ramanem in relatiile amiabile in care inca suntem si sa nu se vada aceasta schimbare ca o ofensa la adresa lor.

browser 29-07-08 23:26

si tot nu mai plimbat cu evo :(

Mustang 29-07-08 23:50

Nici pe mine...
E bulangiu asta. :D

webcathos 30-07-08 15:34

Acest Fanatik Motorsport nu se va duce de rapa....Vom ramane mai putini dar....Si nu ii poarta nimeni pica lui Radu,chiar daca a plecat.

KAB 01-08-08 00:48

Haha, ce pe dinafara sunt, acum mai e un club in tulcea??:paper: Sa inteleg ca oasul trece printr-o serie de transformari, e un fel de dinastie...si cu Fly, care e one man army acum sunt 3 cluburi...hmmmm, ce urmeaza?:-)

Eugen_TL 01-08-08 02:16

sunt cluburi in oras? pe mihai il inteleg e singur .. dar restu ? unde-s intalnirile? semintele?fugareala raceri? inseamna ca inca putin si eu cu gasca ne putem numi club--macar ne intalnim in sens,la egreta dar sub nici un nume :)

All times are GMT +2. The time now is 08:52.

- Copyright 2026 4Tuning