![]() |
Re: Cumpar/Vand/Schimb macheta-componente!
Cam ai sanse de sub zero sa gasesti una. Am sapat tot netu pentru una, nici pe ebay n-am gasit una de cel putin 1/43 ... decat o plasticaraie de 1/82 extrem de prost realizata.
Mie imi trebuia una de craciun sa o pun sub brad :) daca dati de una sa ma anuntati si pe mine, poate n-am sapat cat trebuie, nevasta o vrea, o are deja 1:1 si acum vrea si macheta. PS : LA MULTI ANI! |
cumpar jante sport 1/24 (sa mearga pe sistemul de prindere burago), si dak are cineva un eleron...multumesc anticipat..
|
Quote:
de unde ai cumparat masinuta ? Ms anticipat |
are cineva un PARBRIZ de ferarry F50 1\24 ???
coman razvan ce iti dau pe 745 ala? |
Quote:
|
pt. alexGTI: nu are jantele alea Mini! le aveam de vanzare! iar masina am luat-o de la gunoi (am fost pe la cineva cu copil mic si o aruncasera :sad: )...era intr-un stadiu precar...fara interior...roti...etc, iar acum va prinde viata si va iesi ceva de exceptie ;)
|
cumpar BMW 745i scara 1/24 sa fie in stare buna
(numai in Constanta):D |
Vezi ca e unu pe pagina precedenta (11). Dar din Brasov, se poate trimite prin posta ;)..
|
ai numarul lui de tel???
|
Uite id-ul lui: razvan_2007bv
Numarul nu ti-l pot da din motive de confidentialitate;) |
Quote:
|
In primul rand,bine v-am gasit si la multi ani,in cel de-al doilea,as avea o rugaminte,daca poate cineva sa ma ajute cu o roata fata pentru un lamborghini murcielago bburago 1/18,poate edy sau poate cine stie,de unde un alt set de roti as putea sa iau in caz ca nu gasesc doar roata care imi trebuie?
|
cumpar jenti ptr scara 1/24(cu cauciuc,fara ax)preferabil:D
|
Quote:
|
Cumpar remorca (platforma) de "carat" machete! Scara 1/24 sau mai mare...sau daca stiti de unde as putea sa cumpar ca nu am gasit nicaieri :( Multumesc:arrow: :arrow: :arrow:
|
un pic de offtopic ... diseara va arat colectia mea de machete :)
Tu faci off-topic asa ca n-ai ce face?:shock: :shock: ..Exista un topic "Discutii despre modelism", acolo poti sa faci cat off-topic vrei, ma fa o singura data si trecem la fapte:-) Bafta;)Eagle |
Quote:
|
Sunt nou aici..la machete 1/18 se pot schimba jantele?sau doar la kituri?
|
Iti dau un sfat, si anume: Uita-te bine pe aici si gasesti raspunsurile!
BTW..incearca sa tragi de o janta si ai sa vezi ca iese ;)..Daca se rupe, asta e, din greseli se invata;) |
cumpar mercedes SL500 1\18..defapt nu cumpar...dau la schimb un evo8 cabrio NEGRU MAT cu neoane sub el din fabrica si cu muzica din fabrica si jante mari..1\24 ...sau un ferarry F50 1\24 plus diferenta..
|
1 Attachment(s)
Poza pt alexGTI.
|
Cumpar machete Ferrari 1/18 culoarea rosie (ofer pret bun)
|
Aveti ideea ... dak produsele astea exista..sau sunt din acelea de construit.. (la care iti trebuie vopseluri.. pensule... & stuff)
AICI |
1 Attachment(s)
pt Coman Razvan: se gasesc platforme de cumparat, am vazut pe net.
dar eu mi-am facut singur una...din tabla de aluminiu...;) (cea din poza de mai jos...cea care transporta Hummer-ul) |
Cumpar masini de Dakar la scara 1/24 sau 1/18...orice marca...astept oferte...10x
|
cat face seria7 de pe pagina 11??
|
Quote:
|
pai am de la maistro la scara 1/35 un wrangler si porsche carerra911 4s 1/38
si la 1/32 X5, CL500 SL 500 seria 6. de preferat ar fi un pret la ea. |
Quote:
|
Are cineva de vanzare vreun clk ....? de preferat amg ...dar nu conteaza ...ce o fii akuma .....aa si sa fie 1/24.......??????????
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Dau la schimb...
Scara 1/24 Producator:Kentoys Model:Nissan 350 Z |
1 Attachment(s)
Are cineva asa ceva...sau macar ati vazut pe undeva?(prin Romania):???:
|
6 Attachment(s)
Dau la schimb sau vand(in functie de pret)
Scara 1/18 Producator:Auto Pro Shop www.hotworksracing.com Model:Porsche 911 Techart orice alte informatii -> pm pls |
RS4 alb la scara 1:18 unde gasesc ? sau RS4 tunate la aceeasi scara ?
Ms. |
Quote:
|
am eu diferite dimensiuni ... dar n-am alb si nici tunat. din cauza asta caut
|
Quote:
Pakt, dak erai din Bucuresti, s rezolva mai usor!!!:-) Dar mai intai, vreau sa t-ntreb ceva. Doresti Dacia 1310 (cum este cea d la avatarul meu, sau doresti Renault 12??? Foarte multi fac confuzie intre Dacia 1300 si Renault 12. Eu detin Dacia 1300 (model 1977) la scara 1/43 (vezi avatar) si am comandat-o la Paris. A costat 180 ron. Detin d asemenea, intreaga colectie de Dacia Logan (6 la numar) Dak doresti Dacia 1300, iti cumpar cu placere. Iti las ID-ul meu d messenger pt mai multe amanunte. ovidiumagureanu Astept vesti d la tine Ovidiu Quote:
Colectionez makete d 10 ani d zile, dar t rog sa ma crezi k nu am auzit d DACIA GORDINI... Ori DACIA ori GORDINI.... Si k sa fiu mult mai exact, exista RENAULT 12 si RENAULT 12 GORDINI Gordini este varianta d competitie a celor d la Renault, iar asocierea oricarui model d Renault 12 cu Gordini, este o mare prostie... Cam la fel s intampla cu DACIA 1410 p care romānii, au si botezat-o Dacia Sport. Asta nu insemna ca toate Daciile 1410 erau si Sport. Documenteaza-te inainte sa afisesezi ceva aici. Sa ai o seara buna, Ovidiu |
Quote:
Nici macar suratele lor d la Chevrolet. Pacat... Ovidiu Quote:
|
am o intrebare ....
opel corsa opc sau honda civic type R ....a vazut cineva prin magazine dar la scara de genu 1:18 1:24...corsa opc am vazut la opel dar era prea micuta...multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning