![]() |
Re: Discutii...
8 Attachment(s)
Pentru pasionati ... Lamborghini Reventon 1:18 de la MR Collection in editie limitata de 20 de bucati. Urmeaza sa apara si alte variante de culori respectiv Alb, Orange si Galben. Pretul unei astfel de machete este de 550$ :shock:....partea proasta este ca nu se deschide absolut nimic la ea...
|
pacat ca nu se deschide nimic la ea...probabil pretul este asa ca este o macheta exclusivista ed limitata 20 buc..
|
nu face banii ... parerea mea
|
Cineva de pe forumul acesta dedicat machetelor si machetistilor a tunat un VW Golf V de culoare galbena .. foarte frumos, cu o cura de admisie in capota, jante pe masura. Masina este foarte reusita si am vazut in urma cu cateva sapatamani. Imi puteti spune unde o gasesc pentru ca nu mai dau de ea Multumesc!
|
Quote:
|
Mersi fain! Asta e :)
|
Cine stie cate ceva despre machetele Revell? A avut cineva de pe aici? Sunt doar de plastic sau sunt si de metal? Despre vopsire si asamblare se gaseste totul in kit-ul pe care il cumperi sau trebuie achizitionate separat?
|
pai depinde de care machete e vorba....exista machete revell metalice la care caroseria masinii este metalica iar restul partilor sunt de plastic(interior, motor), iar la KIT-urile revell...cele care urmeaza a fi ansamblate sunt doar componentele (acestea sunt din plastic)....vopselurile si alte accesori se achizitioneaza separat ;)
Quote:
|
POMPIERII!!!
1 Attachment(s)
Ce ziceti de asta? Dacia Logan - Firemen's Car 8)
|
Mersi
|
Salut!
Am citit ca daca plec pentru un timp, trebuie sa las un mesaj pentru a nu fi dat afara din usergroup. Eu plec pentru 2 saptamani deci nu voi posta nimic. wish me luck :-) |
https://www.youtube.com/watch?v=K7tBj...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=l72JrbAaFDw&NR=1 WOW...cat de tare :D...mai sunt acolo la related videos ;)
|
Ce pot spune....
Oricum cred ca americani astia au si mai multe materiale pt tunat machete. Adica vorbesc de site-uri care sant specializate pe piese pt tuninig pe machete cum ar fi: bodykituri,stickere,nos,woofere,mohete etc. Iar ei comanada si imediat le ataseaza pe macheta,eventual vopsesc masina la vopsitorie,si le e mai usor. P.S. Cred.......... https://www.youtube.com/watch?v=D5Ydv...eature=related Asta este chiar tare!!!!!!!!!! Priviti... |
gata, proaspat ajuns acasa o sa incep sa postez din nou pe forum zilele acestea :-P
|
Cine ma ajuta si pe mine ca sunt incepator si as dori sa stiu ce dimensiuni au cu aproximatie machetele.De exemplu 1/18..L=? si l=?;1/24,1/32 ; 1/....Ma refer doar la autoturisme.Eu am 1 macheta acasa(Ford A Victoria 1930) dar cand am cumparat-o nu avea data scara(Dimensiunile ei sunt 12/5.5cm).Poate ma ajutati sa ma orientez mai bn la cumpararea lor.Ms tuturor pt intelegere
|
este 1/36 frate machetist
|
am vazut un user pe acest forum care are un camaro...cevhy camaro ss cabrio de culoare rosie...cine il avea?va rog un raspuns...multumesc
|
care aveti renault 12 gordini si dat ila schimb sau cine are cel mai deteliorat r12 cu piese lipsa nu conteaza intrati pe idul tunat2008 sau dati pm
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
cine imi spune si mie cum se numeste chestia aia incercuita de darius albastra ? ? ?
poate sa taie prin fier ? |
Quote:
|
Băieţi, după o discuţie cu Răzvan si Eagle, am hotărât să nu se mai "prezinte" machetele care urmeaza sa intre in colectia voastra. Adică nu se mai acceptă poze de pe internet cu menţiuni de genul"luni vine macheta asta".
Părerea noastră a fost că orice user poate aştepta până îi soseşte o anumită macheta şi atunci o poate prezenta.;) |
Uitati un site interesant -> http://xprojectz.blogspot.com/search...&max-results=4 :X
|
|
Poate ca totusi...
Quote:
Postul respectiv arata asa |
|
Fff interesant as vrea cam tot ce au aia pe ssectiunea mai-sus prezentata!!!
|
cine stie de unde pot cumpara si eu marini cu radiocomanda 1:10 sau 1:12, de preferat: slr/skyline/camaro/porsche/aston martin? pls
|
6 Attachment(s)
Ceva frumos...:shock:
Restul AICI! |
Super frumos...si foarte interesant! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o intrebare:am auzit ca ford thunderbird 1/25 maisto e rara.....uite ca a aparut in botosani......merita sa o iau?
|
tu iti cumperi machete numa care auzi ca is "rare"? cam aiurea, eu de ex imi cumpar machetele care imi plac... rare/nerare :-)
|
Quote:
|
Quote:
Daca este vorba de ultimul model te T-Bird (cel din 2003 sau asa ceva) pot spune ca imi place interiorul cum este vopsit,motorul in stilul caracteristic maisto (o placa in relief) si nu imi plac stopurile vopsite (inacceptabile pt 1/24) si mi-ar fi placut sa se deschida si portbagul. |
Sunt de acord! Desi Maisto scoate modele mai mult decat interesante... detaliile sunt tratate uneori penibil, lucru reflectat si in pret de altfel. Eu NU SUPORT stopurile vopsite la 1/24!!! cu toate ca am o macheta asa.
|
Dupa cum vedeti avem o noua sub-sectiune "Alte discutii machete".
|
Toata lumea este rugata sa isi afiseze varsta la profilul sau! Respectiv sub user! Acest lucru se face din User CP -> Edit your details -> Display age!
Multumesc! |
VAD CA VA ESTE FOARTE RUSINE CU VARSTA VOASTRA! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning