![]() |
Re: Diverse servicii auto in Sibiu
am fost pe strada Caprioarelor, erau cateva masini interesante dar nu am mai gasit pe nimeni pe-acolo, cred ca am ajuns prea tarziu sau n-am stiut unde sa intreb.
mersi pentru raspunsuri, o sa ajung si prin selimbar |
la intrare in avrig pe dreapta mai este unul , etc
|
Dezmembrari mai gasesti la mine, depinde pentru ce masina. 0753.260.840 lucian
|
unde se afla parcul? ma intereseaza mansoane de schimbator/frana de mana uzate pentru masini din gama skoda, audi, vw, peugeot, renault
sau spune-mi ce masini ai la dezmembrat |
Salutare, stiti unde sa gasesc si eu o vopsitorie sau pfa in sibiu care sa faca lucrare calumea? ; si bineinteles la un pret decent? Mersi, stima!
|
La sigemo sau la Dacian in slimnic
|
Salutare,
Trebuie sa schimb si eu un sincron la cutia de viteze. Stie cineva sa ma indrume la cineva in sibiu? Sau prin apropiere, sa zicem pe o raza de 100km :) Multumesc anticipat |
Re: Montez folii omologate R.A.R.
Quote:
|
Salut, stie cineva un electrician care sa ma ajute cu montarea a 2 boxe pe spate (nu are cablajul tras)la o bora
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-distantierele de unde le-ai cumparat? -as dori totusi sa gasesc pe cineva sa mi le faca(nu stau prea bine cu rabdare :D )am dat fata de usa jos sa vad daca are firele trase si m-am descuravat dar nu vreau sa le zgari mai scapa surubelnita,trag prea tare se mai rupe cat un diblu..chesti din astea,daca nu gasesc pe cineva care sa ma ajute o sa-mi fac curaj singur |
Quote:
|
efectuez lucrarii de mecanica la domiciliul meu,preturi negociabile,mici.ma gasiti la telefon:0741929579.nu pot oferi facturi,chitante.
|
Quote:
Ce zici? Ford Cortina an 1973?? parbrizul.... |
Dragilor !!
Caut sa inchiriez in Sibiu un depozit cu suprafata intre 300-500 mp in zona mai centrala. Sa aiba acces TIR rampa sau daca nu sa fie un stivuitor in zona. Daca cumva stiti pe cineva scrieti aici sau sunati la nr-ul de telefon: 0736-001162 Borcea Bogdan Multumesc |
Stiti pe cineva in Sibiu care face flanse la comanda?
|
Quote:
Daca este pentru o perioada scurta te pot ajuta (3-4 luni) daca e pe mai mult timp devine o incertitudine maxima. Hala respectiva urmeaza sa fie vanduta. AGA va decide cand si cum. |
Lupica.... http://www.ono41.ro/forum/attachment...3&d=1332474102 ...o sa ma distrez si pentru tine:D abia astept tura:X
..edit...am cam gresit topicul:)) |
Quote:
|
Quote:
|
diagnoza auto- gratuit
Ofer diagnoza auto gratuit la colegii de pe forum.
vag-com 908.2- = vw, audi, skoda si seat (pentru cei care nu sunt de pe forum), pretul este de 40 lei. opcom- opel din 1990- 2009- (cei care nu sunt de pe forum 40 lei) Sunt electro mecanic, nu am service, lucrez dupa masa la servici. Varga Dorel, tel 0742827142. Ajut colegii de pe forum .Ce se poate gratuit, ce nu se poate preturi de criza. |
Re: diagnoza auto- gratuit
suna interesant :D
|
Re: diagnoza auto- gratuit
salut, o diagnoza cu op-com se poate daca tot e moca ? :lol: nu cred ca e vreo problema, doar sa stiu daca functioneaza in parametrii normali. Masina luata recent, si daca ar fi o problema nu as sti, am avut dacie inainte sunt obisnuit sa mearga prost :lol:
|
Salutare la toata lumea!
Va intereseaza ceva de aici: www.imbunatatiri-logan.tk www.swirl-flaps.tk www.mbtuning.ro ? |
4 Attachment(s)
Daca intereseaza pe cineva polisham jante si faruri la preturi foarte bune in sibiu!
Attachment 2477282Attachment 2477283Attachment 2477284Attachment 2477285 |
bine bine dar detalii: nr telefon, adresa, etc...
|
Nr de telefon :
0747049197 0746503757 Sau mesaj privat pentru detalii |
stie cineva unde se poate incarca cu freon in sibiu? daca puteti sa'mi recomandati pe cineva v'as fi recunoscator...
|
Pentru freon: 0742697265
|
Quote:
|
Gamauto Sibiu comercializeaza orice tip de piese auto indiferent de marca. Nu ezitati si cereti oferta!!!
|
1 Attachment(s)
Attachment 2503257
Polish faruri , saptamana aceasta la doar 50 lei/set . 0747049197 |
Cate feluri de smirghel folosesti inainte de polish?
|
Quote:
|
Polish de parbriz??
Am urme de brate de stergatoare... |
Quote:
|
magazin piese auto-moto-scutere in sibiu
deschis de curand incercam s-a multumin toti clienti
piese auto import,autohtone,piese moto si scutere locatie magazin:sibiu-mihai viteazu nr 16,la parter sura mare:la intrare pe dreapta nr de tel:0755298018 0743406205 |
Folii AUTO omologate R.A.R ( LLumar)
***ArtKITOserv este o firma care s- a impus pe piata romaneasca prin calitatea serviciilor oferite si prin atasamentul pozitiv fata de client.
Cursurile efectuate si experienta acumulata sunt garantia calitatatii lucrarilor prestate la standard inalt. Numarul lucrarilor executate a ajuns la peste 1200, experienta crescand de la masina la masina In scurt timp ne- am creat o imagine foarte buna in randul clientilor iar multi dintre ei au devenit clienti fideli. Foliile montate de firma noastra sunt omologate si perfect legale, service’ul nostru avand autorizatie RAR in scopul montarii de folii auto omologate. La cerere se asigura si montajul de folie neautorizata Service’ul si verificarea montajului foliei se fac gratuit la cererea clientului |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning