![]() |
Nu trebuie neaparat poxilina. Mai bine modelezi cu KIT auto. Eu din kit le fac, si nici nu iti dai seama ca nu e facuta direct din fabrica.
E super bmw'ul, bafta si spor la modelat. Vopseaua lasa de dorit. N'ai jmilgheruit'o bine. Trebuie sa nu mai ramana nimic nimic,sa ramana tabla fara nici un pic de vopsea ca sa nu ti se umfle. |
Re: Tutoriale tuning manual machete!
vopseua e asa facuta in graba cind am vopsit masina - oricum o sa fac spoilerele si pe urma matuiesc tot si fac revopsirea completa - sau ar fi mai bine sa sterg acum cu diluant vopseaua ?
|
pai cu diluant nu faci decat sa degresezi... eventual poti da acuma jos vopseaua de pe toata macheta, inainte sa ii faci spoilere, iar dupa ce ai terminat sa o poti vopsii
|
ok
asa am sa fac - ca pe urma nu mai resesc sa o dau jos cum trebuie oricum vopseaua de pe ea nu e reusita deloc ca a ramas in cabina si s-a gazat cu ceva sidefat o sa fac un topic si acolo o sa te rog, sa va rog sa imi mai da-ti sfaturi - pina nu suparam un moderator ca facem offtopic |
|
Quote:
|
eu zic sa faci din chit auto e mai usor de sculptat si de finisat ii dau forma mai usor,parerea mea.E foarte greu de facut spoilerul ala dp fata:( ai de lucru la el.bafta spor la treaba;)
|
Quote:
am raspuns aici - te-am adaugat la lista de mess https://forum.4tuning.ro/showthread.p...94#post1828194 |
Sunt inca amator la tuningul pe machete si as dori sa stiu cum faceti, respectiv din ce faceti tobele de esapament, ca arata bestial:D
|
Eu le fac din mine de pix! :) Sau din antene de radio! :)
|
cum?mine de pix:-?? .. si ptr geamuri fumurii ce folositi?
scz de atatea intrebari dar sunt inca amator:oops: razvan...vad ca esti din brasov...nu sti unde pot gasi dremel(sau masina mica de gaurit), si chit?:?: |
Mine de pix din acelea de metal! Exista asa ceva! :) Pentru geamuri folie de masini pusa normal pe interior, sau mai sunt pe aici care le vopsesc cu tempera parca! :)
Masina mica de gaurit am vazut in Praktiker acum ceva timp..sigur mai are! Si nu era foarte scumpa! Kit gasesti pe 13 Decembrie, acolo langa intarea de la curent! E un magazin de vopsele auto acolo! :) |
2 Attachment(s)
oare din ce sa fac tobe care sa arate asa?
spatiul in care trebuie se incapa pe macheta e de 9 mm, sc 1/24 exista vopsea care sa arate ca si cromul ? pentru tobe si pentru portiunea subtire de pe jante |
fi atenta sunt acele creioane care au capul acela unde apesi cu degetul pentru a iesi mina...probabil un creion e 2 lei.....si ii iei capatul acela siil intorci:)...bafta
daca nu intelegi fac poza sa iti arat |
Quote:
te rog fa o poza ca sa vad mai bine si miine ma duc sa caut la papetarii ms mult |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
oricum mai drept decat atunci cand dai cu pensula... deja te_ai apucat de jante? |
Poti pune cu spray-ul vopsea intr-un capac(chiar si al spray-ului), si de acolo dai cu pensula.:)
|
Quote:
ms mult cu jantele inca incerc variante - am vrut initial sa pun autocolant argintiu unde ar trebui sa fie steaua si inelul cromat dar nu pot sa decupez asa bine si se vede naspa - si de acoperit zona unde vreau sa ramina negre e greu si de aceea am zis ca incerc cu pensula - nu stiu daca o sa iasa bine |
Totul despre grila unei machete :P
3 Attachment(s)
Iata cele 3 machete pe care le-am modificat eu. Modificari discrete dar de efect. Sper sa fie un tutorial de ajutor. Enjoy!
|
1 Attachment(s)
:),..cam neclara dar poate reusesti sa iti dai seama...sunt si creioane mecanice asa:).......
|
Re: Totul despre grila unei machete :P
Quote:
bravo |
1 Attachment(s)
Va rog ajutati-ma.Am achizitionat decurand o macheta de Dacia Logan Prestige (nou-nouta) Problema este ca mi s-a dwzlipit un far si l-am lipit cu SuperGlue,apoi am observat a doua zi ca mi s-au gazat geamurile.Cum sa le curat? am incercat cu spirt,spray,dar nu functioneaza pt ca geamurile sunt de plastic.
Asa arata geamurile |
Nu cred ca s-a gazat...mai mult s-a topit! :(
|
din pacate nu se pot face cum erau,eu am incercat pe un far cu cif si s-a mai dus putin,cif-ul e ca si polis-ul si trebue sa freci bine sa nu il lasi sa se usuce pe geam.
|
eu zic ori sa faci alte geamuri ori sa le acoperi cu folie:)....
|
cu folie fumurie cel mai bine
|
Imi puteti spune cum se mareste buza la jante la rotile machetelor?.Am vazut undeva pe acest forum,dar nu mai gasesc.
|
Quote:
ideea e ca trebuie sa gasesti o teava de timensiunea rotii sau un plastic flexibil pe care il poti sa dupa forma jantei si lipi...apoi vopsi impreuna cu janta la culoarea dorita...problema e cu cauciucurile...iti trebuie mai late... |
Salut sunt nou pe aici am inceput astazi sa fac tuning pe un Mertan slk 230 decapotabil portocaliu si acum il vopsesc, il fac alb cu capota neagra, si m-am gandit sa-i fac ceva pe usi sau mai vad........ niste idei va rog despre ceea ce va urma sa fac:lol:
|
ce scara e mertanul tau?
|
Quote:
Daca tot postul anterior l-ai corectat de ce continui cu messengerul?Si te rog, nu mai corecta dupa mine!ok? |
Quote:
|
Puteti sa imi ziceti si mie de unde se cumpara seturi de jante.De acelea de iti da mai multe tipuri de jante+cauciucuri+mai multe axuri de diferite lungimi,(sunt la set).Astept linkuri ceva..
|
As dori sa va intreb cum pot scoate rotile de la o macheta.Sistemul nu este din acela cu ax,sunt roti independente,cum sunt la majoritatea machetelor maisto.
|
8 Attachment(s)
mercedesu portocaliu a devenit rosu :lol: poze si comm daca va place .M-au ajutat foarte mult tutorialele le multumesc celor care au postat tutorialele .
deci ceea ceam facut la mertzan: 1.din portocaliu am facut un rosu 2.rotile din spate leam pierdut leam schimbat si am marit buza la cele schimbate si leam vopist negre toate 3.vopsit interiorul si motorul 4.parbrizul lam facut negru :P 5. am schimbat toba :P :D P.S.: scuze pentru calitatea pozelor |
hai ca ti-a iesit bine
imi place insa calitatea pozelor proasta...nu prea se vad detaliile:???: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:54. |
- Copyright 2026 4Tuning