![]() |
dammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....shit..that shit is thight..no,no,no,,wait,,that is THA shit...whoa...
ps.:nu am mai joc nene...ce-i asta aicea??? |
1 Attachment(s)
a treia masina ...
|
felicitari santos...e :shock: :shock: dar...ai un minus :) lipsa de realism :)
P.S. trebuie sa`l felicitam totzi pe WRC-Rulez .. nu pt masina...ci pt ca a postat unde trebuie :)) BV |
lol , ms mult ... deci majina e naasoala ??? orikm e mai misto dekt a ta , la care doar i-ai skimbat culorile ... eu i-am skimbat spoilerul si i-am marit capota , micsorat farurile so :twisted: :twisted: :twisted: mai repede ma felicita pe mine dekt p tine :lol: :lol: :lol:
Eu zic sa te calmezi, sa termini cu suferintele astea, ca a lu blowwind e de 1235346456 mai ok decat a ta, a ta ... are culoarea ... `tului .... , faruri mov ?! in fine o gramada de chestii aiurea... asa ca stai linistit, mai ai pana sa-l iei pe blowwind ,sant0s |
lol...daca te uiti atent la poza...vezi observa urmatoarele lucruri :
1) garda la sol schimbata 2) spoiler fata marit 3) geamuri fumurii... cat despre a ta...hai sa fim seriosi...culoarea aia lasa mult de dorit (din punctul meu de vedere) cat despre spoler si faruri :chainsaw: dar ma rog...gusturile nu se discuta!! :) P.S. urmeaza nishte modificari minore..sper sa la fac azi!! |
2 Attachment(s)
my bmw :D pareri ?
|
santos vine si al meu ASHTEPTATZI-MA!!!! E PE DRUM!!!!
|
2 Attachment(s)
:D :arrow:
|
apropo.....v-am spus k nu ma mai joc???
ce e frate aicea...???totzi super majini...numai yo...WRONG... P.S.:nenea WRC alah sau cum o avea useru'....nu prea are ce cauta aicea shi comenta pe deasupra.....nu a fost provocat oficial si nu are destule cunostintze in domeniu...macar DVD-u a facut ceva cu adevarat belea..... |
1 Attachment(s)
Uitatzi:
PUN DE BATTLE? |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
deaj..stiu...n-are oglinzi.... :roll: |
1 Attachment(s)
un mic upgrade...varianta finala :) ms mad :) |
haiiii next bagati provocari :arrow: :arrow: :arrow:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai ma sebi sa-ti facem o surpriza
baietii ... haida .. provoc PE : golftuning, madskillz,blowwind ,andrey 2003 , tng , pe bietu soricelu ... si pe wrc .. hai sa va vad .. de fapt hai sa vedem ce scoatem din megane`u asta .. haida` !! |
bey frate sant0s...imi cer scuze de akum dar nu stiu dak voi putea sa fak renult-ul....poate maine in cel mai rau caza...sper...daka nu asta e...akuma kiar nu mai sunt instare...ata e....4 ore de somn in 3 zile... 8) sa nu ma facetzi sa rad prea tare...so have mercy on bibistrocel crocobarzugat asta sau cum ii zice shi wrc rullzezz alah...
|
o poza in care sa fie toata masina nu ai ?
|
''lassooooooo ba ca merge-asha, lasoooooooo, mai lasooooooooooooooooooooooooooooooooooooo'' :lol: :lol: :lol: Am ragushit :D...
Nu o schimba ca eu deja moam apucat d ea:!!!!!!!! |
1 Attachment(s)
io am terminat ! park vad ca iara incepetzi ... ca am facuto in paint shi delea :blahblah:
|
a iesit destul de bine...dar mai ai de invatz cum sa lucrzi la detalii :)...adik spoilerul spate se vede acolo ca nu e pana la margine (P.S. e luat de pe astra parca :) ) eleronul se vede ca a fost marit....mai am de obiectat la jenti :1) par marite putin cam mult...(s`ar putea sa ma insel ...oricum nu sunt clare) 2) incearca sa pe una din ele s`o rotesc ca sa para mai real...
Per total ai un 7.50 din partea mea :) bv |
bravo , mai ai de lucrat
|
bah eleronu asa de mare era shi pe astra :lol:
|
2 Attachment(s)
On-topic :lol:
Modificari: -Jenti -Spoilere lungite -Usa spate scoasa -Usa fata lungita -Buson Sparco -Stop in culoarea masinii -Geamuri fumurii -Maner usa fata scos -Capota carbon Uitati bestia modificata de mine: Criticile: PUNETI VOI!!!! P.S: Nu am vopsit-o pt k Seby a zis sa o lasam galbena k ii iau aia licentza de TAXI :lol: Am adaugat si varianta de 800/600.. va rog sa faceti la fel , sant0s |
WRC , vezi-ti bai cacatzel lungu` nasului ;)
vii aici cu suferintzele astea, atata timp cat tu NU esti in stare sa postezi o poza unde trebuie .. ciocu` mic si joc de glezne .. ;) invata sa respecti .. |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:shock:
|
1 Attachment(s)
lolz , imi cer scuze ... ce dak am gresit si eu , sunt la inceput . poate si voi erati la fel knd d-abea incepuseti sa faceti vt .
ps. eu zic k am mai evoluat orikm (c ziceti de poza ???) |
Re:
Quote:
EDIT : nici yo nu raspund...tre sa plec sambata si n`am timp...cer scuze :) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
hai baietii , cine nu termina pana maine la 18:30 .... nu intra-n battle ;)
|
Re:
Quote:
|
muahhahaha , desigur, ai vazut ce-a aparut pana acum ..
si ai zis ca n-are rost sa te bagi , ca ti-o iei ... :) ti-e frica =)) :P |
=))=))=))=)) tu acu ce vrei sa ma convingi sa fac masina ? daca imi place o faca daca nu nu :D Bafta!
|
Re:
Quote:
ba....ce faci ?promovezi offtopicul ?? :) dupa aia zici de astia mici ca fac prostii :D DELETE :) |
ce-ai ma ? suntem cat de ontopic se poate ..
ce-ai vrea ? fiecare sa puna poza si aia sa fie ? dupa aia battle si gata ? ce pana mea suntem ? roboti ? lasa asa .. ca-i bine ;) mai discutam si noi , mai incercam psihologia inversa.. care se pare ca nu merge la golftuning si tot asa.. ;) |
santos te manac cu fulgi cu tot :D chiar vrei sa fac masina aia ? uite ca nu o sa o fac :D :twisted: hai ca unplem paginile degaba :D
|
:roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning