![]() |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
yo am vazut un M3 rosu chipurile facut de hamman...vin si poze maine :) |
Dar de masina lu` Jiji berbecali nu zice nimeni nimic ? sau e prea comuna pentru romania :))
beeeee |
s-a mai discutat de multe ori de masina lu gigi , so ... stfu ,
blowwind , ai vazut m3 roshu chipurile hamman ? e XLF`ul .. SI MAI VECHI ;) daca ai scoate un pic capul din casa .. si ai mai iesii prin orash , ai observa ca se plimba in fiecare seara ala de la hamman , 5.0 l si bla bla , a fost si la tuning show , are un sunet grav masina , si .. bomba .. azi am vazut cayenne turbo TECHART .. masina lasata .... nu mai era jeep , tare rau |
EvLSant0S... cred k u esti o encilopedie a masinilor tari din romania... am si zis k e vechi dar mie imi place super mult... dk u il crezi demodat .. imi pare rau sa aud asta...de ce nu sunt reply-uri pe topicu asta numai de la tine cu masinile kre iti plac tie?nush cum il vezi u 6le k se plimba k zi de zi trec pe langa el si n aceeasi pozitie este...
Si scuza-ma k am indraznit sa spun k masina aia e super tare.... mie nu-mi plac doar masinile tari si noi ci si cele tari si vechi.... |
9 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
cls 55 amg :arrow:
|
Avem aici in Craiova un Mertz SLR McLaren argintiu.O sa atasez cateva poze cat mai curand posibil 8)
|
Re:
Quote:
|
Remaxos_MRC te sustin in leg cu masina am vazut-o si eu dar nu l-am prins sa fac o poza poate reusesti sa faci tu pozele cu masina
|
2 Attachment(s)
intre timp am vazut un audi nu chiar super tare dar macar jantele eu zic ca sunt super blink :D 8) 8)
|
1 Attachment(s)
ferrari f430 la omv-ul d langa mine, p calarasilor
scuzati calitatea pozei, am facut-o cu tel. |
Audiul mi se pare ca a fost si la kogalniceanu :wink:
|
Eu am vazut o limuzina Lincoln town car,un Porsche Cayenne(care e chiar din oras :) ) si o Mazda RX-8 modificata in Vaslui... :shock: :shock: :shock: :yikes:
|
Chrysler Sebring cabrio cu oculoare deosebita: un gri kmeleon... cu tenta de mov.. dicreta... frumoasa foc.... avea si jenti cromate....niste ploape discrete pe faruri... n-am avut kmera la mine k-i faceam poza
|
Eu am vazut o limuzina town car,un Porsche Cayenne si o Mazda RX-8 modificata in Vaslui... :shock: :shock: :shock: :yikes:
|
A inteles lumea... nu tre sa repeti.... si Cayenne o fi super masina da' a devenit deja prea comuna la noi... mazda RX8 misto tunata vino in bucale sa vezi.... pe la Fac de medicina... Limuzina town car... kti metri avea?
|
4 Attachment(s)
Se accepta si o masina surprinsa de un \"provincial\" ? :)
PS: stau si ma intreb, cum o fi sa treci de la BMW ursuletZ direct la la Carrera? |
3 Attachment(s)
a mai fost pe aici...dar e superb ;) |
am vazut inca un bmw Z4. fara spiners nu e ala cu care mai sunt poze. era prafuit si vai de mama lui.
|
3 Attachment(s)
am crezut ca nu vad bine, dar e chiar visiniu, eu personal nu am mai vazut culoarea asta pe ferrari.
|
Re:
asa e alexutzu si poze sa vada si okiu nostru c naiba numai voi sa va bucurati? :D
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
si altceva .. numi-am permis sa pun in acelasi post cu ferarri`ul :P
|
santos tare norocos ai fost ca ai prins ferrul ala...
si noi suntem norocosi...ca te avem pe tine :) |
mah... masini tari vazute la noi sunt si alea de la TiriacAuto... da' tinand cont k deja este o galerie cu masinile de acolo.... nu cred k mai e rost sa le mai pun si io pe ale mele....
Dk mai aveti poze cu Cayenne modificat sau super misto.... postati-le va rog.... Parerea mea....Cayenne cea mai frumoasa si musculoasa masina de teren .... si luxoasa |
Re:
Quote:
|
Parerea ta... parerea mea... deci nu te supara p mine k am alta parere dekt a ta... asa e... Infinity e o masina misto si mie imi place.. .da' imi place mai mult Cayennu...
|
Re:
Quote:
|
:oops: ma bucur... credeam k o sa vrei sa-mi dai una ... :lol: :lol: :lol:
Cum ai zis si u gusturile nu se discuta.... Da' din pakte nu ni le permitem....(cel putin io :D ) Oricum sa ne ajute dumnezeu sa ne luam makr una din masinile c sunt postate p aici :D |
cu mustang nou am eu. maine seara le pun pe forum ca atunci le bag in calculator.
|
Pe ala nou.. il stiu... nu ma deranjeaza pozele alea...da' io ma gandeam la alea vechi... din '50, '60, '70 ....
|
tu esti cam offtopic , si cam disperat ..
a zacut atata timp mustangul mach 1 la tiriac ,te duceai .. dadeai o .. si gata .. erai satisfacut , nu ne mai caps lock`ai pe aici cu muscle car`urile tale offtopic ;) |
La kt imi plac mustangurile ala de la TiriacAuto doar m-a intaratat... stai linistit k am fost si l-am vazut si l-am pozat....Da' poate stii si u k ala nu singurul model de mustang... si aproape toate modelele de Mustang imi plac....mai putin alea din '80-'90....
Si scuza-ma dk te-am deranjat.... Sunt si nu prea sunt offtopic... pt k pana acum maisini tari pe kre le-ati adus pe topicu asta sunt in general noi... le-ati km neglijat pe cele vechi ... |
da`i mah omule un search pe google la imagini cu ford mustang si gasesti poze pana nu mai poti...si asa nu se mai ya nimeni de tine k scrii cu capslock... sau k faci off`topic :wink:
|
2 Attachment(s)
na mustang ...
doamne ce senzatie smechera ... :P ah si ultimul tip de ferarri |
daca tot vb de masini tari... bentley flying spur... il puteti admira in curtea ats-citroen din aurel vlaicu...
poze... in curand... (da' aruncati un ochi p'acolo cand mergeti la siab :P ) |
astazi am vazut in bucuresti (piata muncii) un MTM K500 ( AUDI A8 ) cu numere de germania.
cunoscatorii stiu cam ce inseamna asta! pentru cei care nu prea le au sa dau doar doua date: 0-100km/h: 5,2 sec Vmax: 300km/h foarte discreta masina pentru ce poate! |
stiu ce inseamna si iti zic ca mai e inca unu al celor de la BKP racing team. Si pe linga asta mai au si un RS6 berlina.
|
stiu ce inseamna si iti zic ca mai e inca unu al celor de la BKP racing team. Si pe linga asta mai au si un RS6 berlina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning