![]() |
Problema e ca sunt din IAsi. Te-as ruga cand ai timp sa-mi trimiti un mail cu preturi aprox pt masca fata, prelungiri spoiler si eleron. Pana la urma..tot la bani se ajunge :D , sa0-mi fac o idee si daca imi convin preturile discutam! mailul meu este : [email protected]
AStept mailul tau. |
Astept oferta...:D
|
2 Attachment(s)
inca o mashina....asta e a lu` framiu.... :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
ce am mai vazut shi eu prin sv.....fain e opelu` vectra...fainutz tunat... :lol: :lol: :lol:
|
as
Intr-adevar RAC'u este destul de frumos facut. Dacia aia galbena pe unde umbla ca nu am vazut-o prin oras
|
pai umbla mai mult prin burdujeni prin cartier.....umbla shi prin orash.....poate nu ai vazut`o u....nah....ce sa zic....poate o sa o vezi d`acuma..... :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
mai este un passat f frumos...imi place....cel putzin jantele.....is betoane....BBS....originale....cred ca a costat ceva bani... :lol:
|
pt mine asta e cel mai tare pasat din sv...
super jante +suspensie e adevarata! |
as
Nu stiu masina
|
Toata ziua o vad prin obcine .....nush de cum ai ratato ....e frumoasa .... cel putin jantele alea schimba masina complet ! :D
|
1 Attachment(s)
o poza cu rac_ul :lol:
|
passatu` vine in fiecare zi la piese auto in bdj....toata ziua il vad.....are suspensie sport.....shi jantele calumea.....super faina mashina.....parerea mea
|
Da si caruta din planul 2 e belea :twisted:
|
dap..... :lol: :lol: :lol: ....carutza e faina.....are mai mult tuning....ce sa`i faci...a vrut pozata..... :lol: :lol: :lol:
|
Re:
bai ii ziceai unuia ca te blimbi cu masina prin spatele blocului pai c faza asta nu am ce zice numai ca aici nu te lauzi ca te plimbi aici iti arati masina tunata
|
cine zicea cui mah????de mine e vorba???
|
deci... nu va certati, stef(matrice) ce e cu tine, ejti un fel de charlie(un copchil idiot care face ce faci si tu acuma) care se ia de toata lumea?? daca nu iti convine ceva... ejti rugat sa nu mai accesezi forumul. deci fara insulte si fara atatzia nervi! :twisted: :twisted:
|
tuning on
useru stef(matrice) a fost facut de pe klcu meu de un fraer kre vine pe la mine sii mai prostutz de felul lui chiar dak are 17 ani:D
|
4 Attachment(s)
azi in centru... peugeot
claritate de mobil |
1 Attachment(s)
Seat Leon. vroia Alex Gam sa il vada
|
Mdea ...nice car :lol: :roll: ....o masina demna de poze ;)
|
parca ar fi STI :lol:
|
Re: FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO)
4 Attachment(s)
my new car for same days
|
Nuj de unde ai scos'o dar ti-am mai spus ca arata beton si suna demential...... poate reusesti sa fie a ta nu doar pt cateva zile :)
|
kiar k asa...am uitat e si de vanzare...
|
15 Attachment(s)
si cu okazai asta am zis k sa pun si poze cu fostul meu golf k nu prea erau pe aici
|
3 Attachment(s)
vazuta azi dimineata cand mergeam la scarbici... claritate de mobil (oare cati cai are?)(oare stie sa se invarta?)
later edit: mi-o zis un coleg de aici ca ala e un autobuz strivit |
Quote:
|
Killer Bee cui nu i-ar fi dor dupa aja o frumusetze de majinutza :( las andrei.. ca u ejti baiat dejtept si o sa iti iei o majina si mai si ... si o sa ti-o faci.. sa caste toti gura cand treci
|
Quote:
|
cica 150 de euro pe ora
|
golf 2 cui ai vadut golful ca l-am vazut pe la mine prin oras de cateva ori :)
|
Quote:
PS: Misto masina. De-abia acum am vazut-o si eu LIVE :shock: |
e a lu unu din sv..
parcheaza langa muzeul de istorie |
Quote:
|
ok , 5 min 12,5 EURO :>
|
si cobor k un patron :D... bine k dupa aia tre sa stau la intrare sa imprumut de la careva niste bani de intrare :)))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
sa va arat in ce m-am urcat ieri.. promit ca revin cu poze cand voi face o tura:)
era gri... e primul model diesel adus in RO. are 200+ cai (nu mai stu exact) pe un V6 3000cmc |
e frumoasa masina...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning